Αποστολέας Θέμα: 1η Εκθεση-Διαγωνισμος Μοντελισμου της Λεσχης Μοντελιστων Καρδιτσας  (Αναγνώστηκε 27945 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
Μπραβο και στο συλλογο αλλα και σε ολους οσους μοχθησαν γενικοτερα για την εκθεση. Πραγματικα απο τις φωτογραφιες και τα σχολια ολων, πρεπει να περασατε παραπανω απο σουπερ οσοι εισασταν εκει. Σας ζηλευω!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
Τα αποτελεσματα με τους διακριθεντες του διαγωνισμου
http://montelistes.gr/index.php/karditsa/1i-ekthesi-diagonismos-lmk-2014/diakrithentes

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
και καποιες απο τις φιγουρες:
https://www.dropbox.com/sc/sz4wpx4j3vpi6nu/_S6GWk7cVb

και ελικοπτερα εχω:
https://www.dropbox.com/sc/aw34eyt5xsvxk2v/dkrJDzDha5

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
Δεν εχω γραψει ακομη σχεδον τιποτα απο ολα αυτα που θελω να γραψω,αλλα επειδη η συζητηση εγινε σημερα παιρνω την ευκαιρια.Οσοι απο εσας δεν εισαστε στην Καριτσα το ΣΚ διαβασατε πολλες φορες τη λεξη γιορτη.Οσοι καταφερατε να ερθετε δεν θα σας κανει εντυπωση το παρακατω

Τα προσωπα:
Christos VNV:Διαγωνιζομενος και βραβεβμενος στα αεροσκαφη πειραζει τον κατασκευαστη οτι δεν μπορει να σταθει διπλα του
FANTOMAS:Διαγωνιζομενος κι αυτος στα αεροσκαφη με ενα μοντελο που κακο δεν το λεγαμε,αλλα που δεν πηρε τιποτα
Wildcat:Κριτης στα αεροσκαφη
Gtets:Ομαδα διοργανωτων,εκτος συναγωνισμου

Η στιχομυθεια:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,29004.msg588282.html#new

Και αλλες πολλες τετοιες κουβεντες και πειραγματα σε ολη τη διαρκεια του ΣΚ

Σιγουρα εδω στην Καρδιτσα κανουμε πολλα για το χομπυ.Με γνώμονα ομως το να περναμε καλα και τιποτα αλλο.Και επιλεγοντας να κανουμε διαγωνισμο ισως ρισκαραμε.Αλλα τιποτα δεν ειναι ικανο να μας χαλασει τη γιορτη.Γιατι οσοι ηρθαν στην Καρδιτσα ηρθαν μονο για να γιορτασουμε τον μοντελισμο.Ολοι μια παρεα.Χωρις τιποτα αλλο να εχει σημασια.Γιατι του αξιζει

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
...
Christos VNV:Διαγωνιζομενος και βραβεβμενος στα αεροσκαφη...
Του δώσαμε βραβείο αυτουνού? Γιατί? :twisted: ::glossa::
Σοβαρά τώρα, τί είχε κατεβάσει?

Αποσυνδεδεμένος Christos VNV

• Scale 1/144
  • *
  • Victory Not Vengeance
Ααααα, και στο σημειο αυτο θελω να ευχαριστησω τον Wildcat για την εξαιρετικη πασα που μου δινει,ωστε να ξεκινησει αυτο που ολοι περιμενουν με λαχταρα μετα απο καθε εκθεση,τη συνηθεια που εγινε λατρεια ,το αγαπημενο σε μικρους και μεγαλους.........
ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ!
Αυτουνος (εγω δηλαδη) πηρε βραβεια διοτι κατεβασε (εκτος απο καντηλια κατα τη διαρκεια της κατασκευης) εξαιρετικα μοντελα,δειγματα κορυφαιας μοντελιστικης τεχνης,αριστουργηματα που εκαναν αισθηση και εκλεψαν την παρασταση.
(Η αστυνομια ακομα με ψαχνει!)
Ενα χαρακτηριστικο δειγμα ειναιο το υπεροχο mirage 2000 EG 1/48,ενα μοντελο που προκαλεσε συνοστισμο (οπως θα ελεγε και η Ρεπουση) μπροστα απο τον παγκο του και που εστρεψε επανω του τα φλας των φωτογραφων.
Η αληθεια ειναι οτι και εγω εξεπλαγην με την βραβευση μου.Ειναι η πρωτη φορα που κατεβαινω σε εκθεση με το 5ο καο 6ο μοντελο που εχω φτιαξει.Το τι βρηκαν οι κριτες και τα βραβευσαν ειναι κατι που θα το βρουν οι ιστορικοι του μελλοντος η' η Αγγελικη Νικολουλη.
Ισως να πιασαν τοπο οι απειλες μου οτι αν δεν παρω βραβειο θα αρχισω τους κριτες και τους διοργανωτες στις βρυσιες!
Spoiler (hover to show)
Βεβαια δεν ελειψαν και οι αδικιες.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα αποτελει το mirage F-1 italeri 1/48 το οποιο ελαβε ασημενιο μεταλλιο.
Αν ειναι δυναμων τετοια μοντελα να παιρνουν τοσο υψηλες διακρισεις.
Ενταξει δεν λεω,μπορει να ειχε καποια καλα στοιχεια.
Μπορει να ειχε ενα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ cockpit το οποιο ,εξαιρουμενου του ρητινενιου καθισματος,ηταν ιδιοκατασκευη.
Μπορει ακομα να ειχε ενα ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ,ΦΟΒΕΡΟ,ΑΠΙΘΑΝΟ,ΥΠΕΡΟΧΟ κινητηρα ο οποιος εσωτερικα ηταν και αυτος ιδιοκατασκευη,αλλα ειχε και σημαντικα και τρανταχτα λαθη και ατελειες.
Το αριστερο φτερο εχανε αρκετα χιλιοστα σε σχεση με το δεξιο.Σε καποια σημεια ειχε silvering.To βερνικι humbrol ειχε κιτρινισει το χρωμα,κατι το οποιο οι κριτες εξελαβαν εσφαλμενα ως φθορα.Απο κατω το βαψιμο ηταν αθλιο με αποκορυφωμα τα δυο κενα απο τους πτερυγυκους πυλωνες τα οποια εμειναν αστοκαριστα καθως ο κατασκευαστης ηθελε να αναρτησει τους φορεις,κατι που τελικα δεν εγινε.
Ε οχι κυριοι τετοια μοντελα να βραβευονται,οταν μαλιστα διπλα υπηρχαν αλλα πολυ καλυτερα!
Δεν δεχομαι οτι εγινε σφαλμα η' οτι οι κριτες ειχαν κουραστει!αΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Κωσταρα τον Καραμανλη στη Ραφηνα να φανε κεμπαπ και πιτογυρα!
Αυτο κυριοι ειναι ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ,αγγιζει τα ορια της ΝΟΘΕΙΑΣ.
Θα μπορουσαμε να μιλησουμε για....

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος FANTOMAS......

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: καρδιτσα
  • Φωτοπουλος Νεκταριος
Χαχαχαχα δεν παιζεσαι ρε χρησταρα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Φωτοπουλος Νεκταριος

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
Χρησταρα ουστ!! :mrgreen: :mrgreen:Ελεγα κι εγω εκδηλωση στην Καρδιτσα χωρις κατεβατο του Χρηστου δεν γινεται.Ειναι θεσμος πλεον :D

• Scale 1/144
  • *
  • Victory Not Vengeance
Αν νομιζετε οτι θα σταματησω εδω ειστε βαθια νυχτωμενοι.
Απλα εκανα ενα ζεσταμα.Το ξεβρακωμα σας θα συνεχιστει ετσι ωστε ολοι να μαθουν τα αισχη και τις ανομιες που διαδραματιστικαν το τριημερο της εκθεσης.
Και αφου οι κριτες δεχτηκαν τα αιχμηρα βελη και τους κεραυνους μου(κατι σαν τα φαουλ του Ρουμπερτου Καρλους εξω απο την μεγαλη περιοχη) σειρα εχουν οι διοργανωτες.Οχι που θα μου ξεφευγατε!

Τι να πρωτοπει κανεις για αυτα τα παρταλια,αυτους τους τζαναμπετηδες,παγαποντηδες,τυροτελεμεδες απο την Καρδιτσα?
Προσωπικα με ξεγεγελασαν για ακομα μια φορα.Ενω μου ειχαν ταξει μεροκαματο για ολες τις ημερες που θα βρισκομουν εκει,αλλα και οδοιπωρικα (100 χιλιομετρα για καθε 10 ευρω που ξοδεψα-η' κατι τετοιο τελοσπαντων  :roll:) τελικα με ειχαν στο τζαμπα.
Αυτο ειναι σκανδαλο κυριοι!Πως θα παω τωρα εγω στα Τρικαλα?Πως θα αντικρυσω το καμαρι της πολης μας,τον βουλευτη Ταμηλο?
Και τι θα του πω?Οτι δουλεψα τρεις μερες στο τζαμπα χωρις να παρω ντιπ παραδες?Ντιπ για ντιπ!
Και ουτε καν φροντισαν να φερουν το κατιτις για να φαμε εμεις που μοχθουσαμε για το στησιμο της εκθεσης.
Ενα ταψι με πιτα που εφερε ο κυριος Τετσιος σταθμευσε διπλα στον γνωστο κυριο της γραμματιας με τα αναμενομενα αποτελεσματα.
Οσο για το δειπνο στην ταβερνα τι να πουμε.
Οσοι καταφεραν να φτασουν στο ορεινο χωριο που παρατεθηκε το γευμα(καποιους τους σταματησε η συνοριοφυλακη) ειδαν να εκτυλισσεται μπροστα στα ματια τους μια μεγαλη βλασφημια.
Ειχαμε ενημερωθει οτι το πρωτο πιατο θα ητο τηγανητα καλαμαρακια.Τελικα αποδειχτηκε οτι επροκειτο για τηγανητα κρεμμυδια!
Καρδιτσιωτικα καλαμαρακια τα λενε.Καποιοι ατυχοι στο ξενοδοχειο βιωσαν δραμματικες στιγμες απο συγκατικους που καταναλωσαν υπεβολικες ποσοτητες απο το εν λογω εδεσμα.
Και η συνεχεια ηταν εφιαλτικη!Κοψιδια,λουκανικα,πανσετες,σουβλακια (πανω σε αυτα παρ'ολιγον να εχουμε διπλωματικο επεισοδιο και γενικη συραξη αναμεσα σε Θεσσαλονικεις -Μπουγατσανθρωπουςκαι Αθηναιους-Χαμουτζηδες λογω της γνωστης κοντρας).
Ανηκουστα πραγματα κυριοι!Κοψιδια μεσα στη Σαρακωστη,σε περιοδο νηστιας?Αμαρτωλοι!Βλασφημοι!
Τι να κανουν και οι καλεσμενοι?Αναγκαστηκαν οι ανθρωποι να φανε για να κορεσουν την πεινα τους μιας και προερχονταν απο μακρυ ταξιδι και ηταν νηστικοι ολη μερα.
Το Σαββατο δεν γνωριζω τι εγινε στο δειπνο,μιας και δεν ειχα το κουραγιο και το σθενος να αντικρυσω τα αισχη τους.Ειχα πλεον αηδιασει απο τις ακολασιες τους.
Οσο για την ιδια την εκθεση εχω τοσα να τους προσαψω που θα κρυφτουν για πολυ καιρο.
Πρωτα απ'ολα ο dj.Δεν ξερω ποιος ηταν,αλλα ο ανθρωπος ηταν εγκληματιας.Επρεπε απο την πρωτη στιγμη να συλληφθει και να απελαθει!
Αν ειναι δυναμων ολη μερα να βαζει iron maiden,acdc και παρεμφερη ασματα που προτρεπουν τον ακροατη σε σπασιματα και βανδαλισμους.Ειναι αληθινο θαυμα το οτι δεν ειχαμε καμια σχιζοφρενεια-ντου-αμπαλαεο απο μενομενους πιτσιρικαδες!
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
 ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
δωσε πονοοοο!! :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος FANTOMAS......

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: καρδιτσα
  • Φωτοπουλος Νεκταριος
Πες και αλλα.......μου αρεσεις. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Φωτοπουλος Νεκταριος

Αποσυνδεδεμένος Aeon

• Ηλίας
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Tρίκαλα
Είσαι και κρυφοποουζεράς παλιοκλουκλού.  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
«Ο tempora! Ο mores!»

• Scale 1/144
  • *
  • Victory Not Vengeance
Με γριφους μιλας γεροντα. :?

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
Αφού πέσανε οι μάσκες και τα πράγματα λέγονται πλέον με το όνομά τους, θέλω να καταγγείλω το σατανικό σχέδιο που σκαρφίστηκε και εφάρμοσε ο "κύριος" Christos VNV προκειμένου να αποσπάσει υψηλή βαθμολογία κατα την κριτική των εκθεμάτων...

Με τη βοήθεια συνεργών του (που είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν), αλλάξανε την ώρα διενέργειας της διαδικασίας της κρίσης των εκθεμάτων απο τις 2 το μεσημέρι στις 8 το βράδυ... Η επίσημη δικαιολογία ήταν η αθρόα συρροή μοντέλων μέχρι αργά το απόγευμα του Σαββάτου...

Όπως καταλαβαινετε, όλη μέρα νηστικοί, μέχρι το βράδυ μας είχε κόψει λόρδα... αυτό ακριβώς το γεγονός σκόπευε και κατάφερε να εκμεταλευθεί ο εν λόγω κύριος, ο οποίος απ'ότι δείχνουν τα πράγματα, είχε χρησιμοποιήσει πραγματική... λίγδα σούβλας για τις λαδιές στο Mirage του (υπάρχει πληροφορία οτι ίσως να είχε ολόκληρα κοψίδια κάτω απο τη βάση) με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε μια αδικαιολόγητη πλήν όμως ακατανίκητη... έλξη για τον εν λόγω έκθεμα! Αποτέλεσμα να αποσπάσει υψηλή βαθμολογία και να κοκορεύεται τώρα στους συγχωριανούς του για το μετάλλιο που πήρε με το 5ο μοντέλο του!

Αίσχος κύριε! Θα πέσουν... μηνιύσεις!

• Scale 1/144
  • *
  • Victory Not Vengeance
Αααα,βλεπω οτι σηκωσατε το γαντι και ειστε ετοιμοι για μονομαχια.
Θα φορεσω και εγω λοιπον τα πυγμαχικα μου γαντια,θα ριξω μεσα οτι σιδερικο εχω (με κυνδυνο να μην βρισκω βαριδια για τα μοντελα μου και αυτα να σηκωνονται σουζα) και θα σας δωσω την καταλληλη απαντηση.
1ον.Τροφοδοσια φαγητου υπηρχε για τους κριτες αφθονη και καθ'ολη τη διαρκεια της ημερας.Τωρα το που εξαφανιστηκαν ολα τα φαγια θα πρεπει να ρωτησετε τον γνωστο κυριο της γραμματιας.
2ον.Δεν εχω συνεργατες.Δρω αναρχοαυτονομος.Παρολες τις πιεσεις της Λεσχης Μοντελιστων Καρδιτσας αντιστεκομαι και δηλωνω ευθαρσως "ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΡΕ ΤΑΓΑΡΙΑ".
3ον.Το μοντελο και η βαση παραδωθηκαν στον Νεκταριο απο την Πεμπτη.Εγω ξαναειδα το μοντελο στημενο στο τραπεζι την αλλη μερα.Για οποιαδηποτε παρεμβαση πρεπει να αναζητησετε αλλου ενοχους.
Ειμαι βεβαιος οτι αν εξετασω το μοντελο προσεκτικα θα βρω δικα του δακτυλικα(λιγδωμενα) αποτυπωματα.
4ον.Σιγα μην ειμαι συγχωριανος με αυτους τους μπουρτζοβλαχους.Και αν θελετε να ξερετε το πιο ομορφο σημειο της Καρδιτσας ειναι η ταμπελα που γραφει "προς Τρικαλα".

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
... αν θελετε να ξερετε το πιο ομορφο σημειο της Καρδιτσας ειναι η ταμπελα που γραφει "προς Τρικαλα".
Για τα υπόλοιπα θα αποφανθεί η δικαιοσύνη αλλα για το ομορφότερο σημείο στη Καρδίτσα, εχω την εντύπωση πως είναι ένα... περίπτερο του οποίου η ιδιοκτήτρια (ή υπάλληλος, δεν ξέρω λεπτομέρειες!), λίγο έλειψε να βάλει κάποιους να φάνε τα... μουστάκια τους (και ας ήταν μόνο ένας ο μυστακοφόρος)! :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
Ωξω μωρη κεφαλογραβιερα που θα μας πεις και μπουρτζοβλαχους.Τυρι,ε τυρι ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Οσο για την περιπτερου(το εργασιακο καθεστως δεν νομιζω οτι εχει σημασια Νικο ::glossa::) στο τσακ τη γλιτωσε ο αλλος.Πρωτη φορα ειδα τον μουστακια να αγριευει και πρεπει να ομολογησω οτι το χει το θεμα :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
Και για να μην ξεχνιομαστε το τοπικ ειναι για εκθεση μοντελισμου.Και για να μην σας κουραζω 595 φωτο που καταφερα να μαζεψω απο μοντελα της εκθεσης φωτογραφημενα απο διαφορους ανθρωπους:

https://www.dropbox.com/sc/udo9e56w27q5fpy/EmZOzyJRFP

Το επομενο αλμπουμ θα ειναι το τελευταιο και καλυτερο.Ολοι εμεις που ειμαστε εκει αυτο το διημερο

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Στην 7η φωτογραφία είναι τα δύο καλύτερα μοντέλα της έκθεσης.... Έτσι απλά.

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
Ουουουουου  ::cry2:: ::cry2:: ::cry2::
Spoiler (hover to show)
Με απαρνήθηκε  ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
Στην 7η φωτογραφία είναι τα δύο καλύτερα μοντέλα της έκθεσης.... Έτσι απλά.

Εεεετσι να λεγονται αυτα.Αλλα γιατι ρε φιλε ειμαστε μονοι μας στην αιθουσα?Που πηγε το fan club των γυναικων που μας ακολουθουσε ολο το ΣΚ? :roll: :roll:Και μιας που μας ειπες για μοντελα θα συμφωνησω.Στην 2/1 κλιμακα :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
Εεεετσι να λεγονται αυτα.Αλλα γιατι ρε φιλε ειμαστε μονοι μας στην αιθουσα?Που πηγε το fan club των γυναικων που μας ακολουθουσε ολο το ΣΚ? :roll: :roll:Και μιας που μας ειπες για μοντελα θα συμφωνησω.Στην 2/1 κλιμακα :mrgreen: :mrgreen:
Η άδεια αίθουσα και τα άδεια τραπέζια μαρτυρούν πως κατα πάσα πιθανότητα τις... φάγατε και αυτές! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Και μιας και το'φερε η κουβέντα για φαϊ, (ΚΑΙ) το φαγητό της γάτας στο σπίτι του Τέτσιου ποιος το έφαγε βρε;;;;;  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
Και μιας και το'φερε η κουβέντα για φαϊ, (ΚΑΙ) το φαγητό της γάτας στο σπίτι του Τέτσιου ποος το έφαγε βρε;;;;;  ::glossa::
Το χελωνάκι που ξύπνησε πεινασμένο απο τη χειμέρια νάρκη... μπορεί και το χρυσόψαρο αλλα δεν ήταν σίγουρο! ::angel_evil::