Εγώ δεν θα βάλω άλλες φωτογραφίες από την έκθεση, ή τους τέλειους χώρους της, τα αναρίθμητα (680 τελικά) εκθέματα, ή οτιδήποτε άλλο, παρά μόνο αυτές.

Θα σταθώ στα τραπέζια που ενώ το πρώτο βράδυ στήθηκαν δειλά μόλις δύο, που την επόμενη έγιναν τέσσερα και που την μεθεπόμενη έγιναν ακόμα περισσότερα και ήταν πάντα γεμάτα και ακόμα και άλλα τόσα να προσθέτονταν πάλι γεμάτα θα ήταν. Θα σταθώ στις φλόγες που πετούσαν τα ματάκια της πιτσιρικαρίας, την ένταση, το πάθος και την ποικιλία των αντιδράσεων που τα διέκρινε. Χαρά και έξαψη από την δημιουργία, λύπη και στενοχώρια όταν κάτι δεν τους πήγαινε καλά, τους δυσκόλευε ή επειδή δεν προλάβαιναν να τελειώσουν και έπρεπε να φύγουν για το σπίτι ή δεν προλάβαιναν να συμμετάσχουν και αυτά με το 1ο μοντέλο τους στην έκθεση!!! Όλα τους όμως τιτίβιζαν σαν χαρούμενα χελιδόνια και αυτό και μόνο αρκούσε για να σου φτιάξει την διάθεση!!!
Για όλα αυτά αλλά και για την άψογη φιλοξενία και τις αξέχαστες στιγμές και γέλιο που μας προσέφεραν, θα ήθελα εγώ από μέρους μου να ευχαριστήσω θερμά τον Γιώργο Τέτσιο και όλη την απίθανη παρέα όλων αυτών των ξεχωριστών ανθρώπων. Τους Κωστάδες, τον Νεκτάριο, τον Σέφη, τις ακούραστες κυρίες της γραμματείας αλλά και όλους τους υπόλοιπους Καρδιτσιώτες φίλους (ας με συγχωρήσουν που δεν αναφέρω τον καθένα ονομαστικά, αλλά ήταν και πάρα πολλοί!!). Να είστε πάντα καλά, γεροί με αντοχές και όρεξη για να συνεχίσετε αυτό το πολύ ωραίο που έχετε ξεκινήσει και εύχομαι και του χρόνου ακόμα καλύτερα στο ... Karditsa Model Show