Αποστολέας Θέμα: 1η Εκθεση-Διαγωνισμος Μοντελισμου της Λεσχης Μοντελιστων Καρδιτσας  (Αναγνώστηκε 27963 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Χιλια μπραβο και απο μενα.
Ασχετα απο οσα σημαντικα καταφερατε για πρωτη φορα,το μεγιστο ηταν ποσα παιδια κανατε να ασχοληθουν με το χομπυ.
Του χρονου ελπιζω να ειμαι κοντα σας, πρωτα ο θεος, και μακαρι να πετυχετε ακομη περισσοτερα.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Οι δύο από τους τρεις Νίκους έχουμε επιστρέψει, ο τρίτος σε λίγο. Αργήσαμε λιγάκι γιατί σταματήσαμε για φαγητό στο δρόμο...  ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Και πριν λιώσω στον ύπνο, θα γράψω άλλη μια λέξη κι αναλυτικά αύριο:

ΕΠΟΣ!!!!

Αποσυνδεδεμένος mirmidon

• IPMS Hellas 1290
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: KOH SAMUI
  • Ντριτζτ Ντο Ερντεν
μπραβο στα παιδια της λασχης καρδιτσας κ σε οσους βοηθησαν  να πραγματοποιηθη αυτή η τοσο επιτυχιμενη   ΕΚΘΕΣΑΡΑ. ::salut:: 8)

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
Και ο τρίτος Νίκος επέστρεψε στην έδρα του και πάει για ύπνο...
περισσότερα μεθαύριο που θα ξυπνήσω...

Αποσυνδεδεμένος thkar

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αρμενία
    • Scale Modelling Info
Αυτές οι πρωτοβουλίες αξίζουν μεγάλη αναγνώριση, ενα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους πήραν μέρος και στην Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: BUGATSUANA
  Τα συγχαρητήρια μου στη Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας για την εκδήλωση και ευχαριστώ  πολύ για την ζεστή φιλοξενία.  Δε θα διστάσω να χαρακτηρίσω την εκδήλωση   μεγαλειώδη, ήδη απο τα σεμινάρια πέρυσι έδειχνε ότι εκεί στην Καρδίτσα  στήνεται κάτι δυνατό,  αλλά  τέτοια εκδήλωση, όχι,  δεν  περίμενα να δώ, ειλικρινά. Τα σέβη μου σε όσους δούλεψαν για το στήσιμο και την διεξαγωγή, άψογοι, είδαμε παλιούς φίλους και γνωρίσαμε καινούργιους και  πραγματικά η διοργάνωση αυτή ανέβασε τον πήχυ ψηλά σε όλα τα επίπεδα (ακόμη και στα σουβλάκια :lol:::salut:: ::salut:: ::salut::
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος FANTOMAS......

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: καρδιτσα
  • Φωτοπουλος Νεκταριος
με την σειρα μου και εγω θελω να ευχαριστησω ολους για ολα οπως προανεφερε και ο τετσιος .ηταν απο τα ποιο ομορφα ΣΚ.Σας ευχαριστουμε απο καρδιας!!!!!!!!!! ::salut:: ::salut:: ::salut::
Φωτοπουλος Νεκταριος

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Πολλά συγχαρητήρια σε όσους μόχθησαν για αυτή την έκθεση!
Ανεβάσατε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά,αλλά το πιο σημαντικό είναι το ότι αισθανόμαστε "χρέος" να φέρουμε νέα παιδιά στην τρέλλα μας!
Το χόμπυ μας είναι πανέμορφο,και πρέπει να γίνει όσο περισσότερο γνωστό το τι προσφέρει στον άνθρωπο!
Όχι μόνο γνώσεις και ηρεμία.Όχι μόνο επιδεξιότητα και επιμονή.Αλλά και ψυχική ισορροπία,τόσο χρήσιμο χαρακτηριστικό στα εύπλαστα μικρά παιδιά,που αναγκαστικά τους μεταδίδουμε πολλές λάθος καταστάσεις μέσω του σύγχρονου τρόπου ζωής...
Νομίζω ότι η συμμετοχή τόσων παιδιών(ελπίζω κάποια να τα δούμε και εδώ μέσα) είναι το μεγαλύτερο βραβείο σε όσους μπόρεσαν και βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια!
Και του χρόνου να είμαστε καλά και περισσότεροι! ::salut::
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Πρώτη Έκθεση Μοντελισμού στην Καρδίτσα...
Αν κάποιος πήγαινε σε αυτή, με διάθεση να παρατηρήσει τα μειονεκτήματα της πρώτης έκθεσης του συλλόγου και να προτείνει βελτιώσεις στους υπεύθυνους της οργάνωσης...έφευγε με διάθεση να προτείνει στους οργανωτές της έκθεσης να αναλάβουν να διοργανώσουν και την δική του έκθεση μοντελισμού!!!
Για μένα δεν ήταν η πρώτη  Έκθεση Μοντελισμού στην Καρδίτσα... αλλά η ΠΡΩΤΗ έκθεση στη χώρα μας.
Αυτό που την κάνει ΠΡΩΤΗ είναι το κάτι παραπάνω από τις άλλες πολύ επιτυχημένες εκθέσεις μοντελισμού, που αναντίρρητα είναι τα μεγάλα στρογγυλά τραπέζια γεμάτα με  πιτσιρικαρία να μοντελάρει, ένα θέαμα που νομίζω ότι δεν έχουμε δει πουθενά!

Από ΄κει και πέρα έρχονται και όλα τα υπόλοιπα, που ήταν όλα άψογα. Από την παράδοση των μοντέλων μέχρι και την παραλαβή.
Δεν θα πω κάτι για τη φιλοξενία, το κέφι και το παρεϊστικο κλίμα διότι αυτό το ξέραμε και από πέρσι, από την άψογη εκδήλωση σεμιναρίων στη Καρδίτσα.
Κλείνω με ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που μάλλον είναι πολύ λίγο ως έκφραση.

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
Αν κρινω απο τοις φωτο, καθώς δεν ήμουν στην εκθεση, αλλα και απο τα σχολια η εκθεση ήταν Σουπερ. Καλά, για τη φιλοξενια δεν είχα αμφιβολιες, αλλα, απο τις φωτο που ειδα, μου εκενε εντυπωση ο αψογος ανετος και συγχρονος χορος, αλλα και τα πολλα πιτσιρικια να μοντελαρουν στα τραπεζια.
Τι αλλο να πω..
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
Πολλα πολλα συγχαρητήρια στην ΛΜΚ που με εφόδιο το πόθο και την αγάπη για το hobby και το άνοιγμα σε όλους τους μοντελιστες κατάφεραν να οργανώσουν μια εντυπωσιακή έκθεση και να θέσουν το πήχη πολύ ψηλά για ολες τις επόμενες εκθέσεις, στην Καρδιτσα και οχι μονο.  :wink:

Να ευχαριστήσω ολα τα παιδιά για την  φιλοξενία τους. Εύχομαι το "Karditsa Model Show"  (:mrgreen:)  να γίνει θεσμός,

... Αργήσαμε λιγάκι γιατί σταματήσαμε για φαγητό στο δρόμο...  ::glossa:: ::glossa::

παλι φαγατε ...   ::glossa::  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image

Να ευχαριστήσω ολα τα παιδιά για την  φιλοξενία τους. Εύχομαι το "Karditsa Model Show"  (:mrgreen:)  να γίνει θεσμός,
Γιατι οχι,καλυτερο ειναι δηλαδη το Moson? ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
Κατι τέτοιο ειχα στο μυαλό μου  :wink:

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
Αρκα μια που το προτεινες και μια που σκεφτηκες το ονομα.Το οποιο μ αρεσει κιολας :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 37

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  • modelclub.gr
Θέλω και  εγώ από την πλευρά μου να σας ευχαριστήσω  που παρευρεθήκατε και μας στηρίξατε στη πρώτη μας προσπάθεια.Ελπίζω να ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών σας.Με εκτίμηση ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Λ.Μ.Κ.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
 Ορίστε λοιπόν που από το "πολύ καλό" μπορεί να υπάρξει και το "πολύ πολύ καλύτερο" και μάλιστα εν μέσω κρίσης και σ' επαρχιακή πόλη παρακαλώ  :!: :!: :!:  Όλοι όσοι παρευρεθήκαμε στην διημερίδα που έγινε πέρυσι στην Καρδίτσα από τους φίλους της ΛΜΚ είχαμε μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από την οργάνωση, παρουσία κόσμου κτλ όσο και από την καταπληκτική φιλοξενία. Φέτος με την πρώτη τους έκθεση πιστεύω οτι ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και όλοι μας μείναμε με τις καλύτερες των εντυπώσεων.....Απίστευτη εικόνα και όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα το να βλέπεις κορίτσια, αγόρια μαζί ή και χωρίς τους γονείς τους να παίρνουν όποιο και όσα κιτ θέλουν απο κάτι κούτες μαζί με υλικά και να φτιάχνουν μαζί τα κιτ  :!: :!:
 Πιστεύω οτι μόνο πολλά ΜΠΡΑΒΟ και ένα μεγάλο RESPECT αξίζει στους φίλους της ΛΜΚ  ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
και μερικές απο τις φωτογραφίες που έβγαλα....

Και μια μικρή ιστορία....σ' ένα από τα τραπέζια όπου καθόντουσαν τα παιδιά ώστε να έρθουν σ' επαφή με το hobby, βλέπω μια δεσποινιδούλα όχι πάνω από 12-13 ετών να τελειώνει το μοντέλο που έφτιαχνε και να κοιτάει ολόγυρα. Την πλησιάζω και την ρωτώ μήπως θέλει κάποια βοήθεια και αν τελείωσε το κιτ που έφτιαχνε. Μου απαντά ότι το τελείωσε αλλά ότι δεν το έβαψε καλά, κοιτώ το μοντέλο που είχε μπροστά της και την ρωτώ: "Συγνώμη εσύ έφτιαξες αυτό το αεροπλάνο  :?: Είσαι μέλος του συλλόγου και παίρνεις μέρος στα μαθήματα μοντελισμού του συλλόγου  :?: ". Μου απαντά λοιπόν: "Όχι, όχι πρώτη φορά φτιάχνω κάτι τέτοιο δλδ και πρώτη φορά βλέπω τέτοιο, απλά περνούσαμε με τον συμμαθητή μου απ' έξω και μπήκαμε να δούμε τί είναι αυτά"........Ok "παγωτό" εγώ και προσπαθώ να μαζέψω το σαγόνι μου  :D :D
Ορίστε και η δεσποινιδούλα ενώ φτιάχνει το κιτ της - με τα ροζ γυαλιά ηλίου - και ορίστε και το 1ο μοντέλο που έφτιαξε (υπόψην κορίτσι 12-13 ετών που δεν έχει ξαναδεί - πόσο φτιάξει - κιτ στην ζωή της)  :!:

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
Πάει στο διάλο... γύρισα στο σπίτι και το βρήκα διαλυμένο... τίποτα να μην δουλεύει σωστά...
Ακόμα και τη ζυγαριά μου χαλασμένη την βρήκα... πάω να ζυγιστώ και με δείχνει πέντε κιλά βαρύτερο... πως έγινε αυτό δεν μπορώ να καταλάβω... :?

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
 Δεν έχω διάθεση να γράψω πολλά καθώς αισθάνομαι πολύ στενοχωρημένος που αυτό που ζήσαμε τις τρεις προηγούμενες μέρες ανήκει πιά στο παρελθόν... Απο τις περιγραφές και τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στα προηγούμενα ποστ, ο καθένας βλέπει οτι στη Καρδίτσα, το τριήμερο που πέρασε, γράφτηκε Ιστορία!

Το KSMS (Karditsa Scale Model Show) :D αναμφισβήτητα ήταν, χωρίς υπερβολή, μια απο τις καλύτερες εκθέσεις μοντελισμού που έχουν γίνει στην Ελλάδα αλλα ήταν και η απόδειξη οτι στη Καρδίτσα γίνεται η πιό ολοκληρωμένη και πετυχημένη προσπάθεια διάδοσης και προώθησης του χόμπυ που έχει γίνει ποτέ!

Τα συγχαρητήριά μου στη Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας και σε όσους εμπράκτως στηρίζουν το έργο των παιδιών!
::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::

Πάει στο διάλο... γύρισα στο σπίτι και το βρήκα διαλυμένο... τίποτα να μην δουλεύει σωστά...
Ακόμα και τη ζυγαριά μου χαλασμένη την βρήκα... πάω να ζυγιστώ και με δείχνει πέντε κιλά βαρύτερο... πως έγινε αυτό δεν μπορώ να καταλάβω... :?
Ξέρω αλλα δεν μιλάω... αλλιώς μπορεί κάποιος κακοπροαίρετος να συνδυάσει τη παρουσία μας εκεί, με τον αφανισμό της ντόπιας πανίδας... Αστους να νομίζουν οτι ήταν κάτι τυχαίο!!! :twisted: ::glossa:: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Εγώ δεν θα βάλω άλλες φωτογραφίες από την έκθεση, ή τους τέλειους χώρους της, τα αναρίθμητα (680 τελικά) εκθέματα, ή οτιδήποτε άλλο, παρά μόνο αυτές.

Θα σταθώ στα τραπέζια που ενώ το πρώτο βράδυ στήθηκαν δειλά μόλις δύο, που την επόμενη έγιναν τέσσερα και που την μεθεπόμενη έγιναν ακόμα περισσότερα και ήταν πάντα γεμάτα και ακόμα και άλλα τόσα να προσθέτονταν πάλι γεμάτα θα ήταν. Θα σταθώ στις φλόγες που πετούσαν τα ματάκια της πιτσιρικαρίας, την ένταση, το πάθος και την ποικιλία των αντιδράσεων που τα διέκρινε. Χαρά και έξαψη από την δημιουργία, λύπη και στενοχώρια όταν κάτι δεν τους πήγαινε καλά, τους δυσκόλευε ή επειδή δεν προλάβαιναν να τελειώσουν και έπρεπε να φύγουν για το σπίτι ή δεν προλάβαιναν να συμμετάσχουν και αυτά με το 1ο μοντέλο τους στην έκθεση!!! Όλα τους όμως τιτίβιζαν σαν χαρούμενα χελιδόνια και αυτό και μόνο αρκούσε για να σου φτιάξει την διάθεση!!!

Για όλα αυτά αλλά και για την άψογη φιλοξενία και τις αξέχαστες στιγμές και γέλιο που μας προσέφεραν, θα ήθελα εγώ από μέρους μου να ευχαριστήσω θερμά τον Γιώργο Τέτσιο και όλη την απίθανη παρέα όλων αυτών των ξεχωριστών ανθρώπων. Τους Κωστάδες, τον Νεκτάριο, τον Σέφη, τις ακούραστες κυρίες της γραμματείας αλλά και όλους τους υπόλοιπους Καρδιτσιώτες φίλους (ας με συγχωρήσουν που δεν αναφέρω τον καθένα ονομαστικά, αλλά ήταν και πάρα πολλοί!!). Να είστε πάντα καλά, γεροί με αντοχές και όρεξη για να συνεχίσετε αυτό το πολύ ωραίο που έχετε ξεκινήσει και εύχομαι και του χρόνου ακόμα καλύτερα στο ... Karditsa Model Show  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας από ότι μπόρεσα να δω από τις ελάχιστες φωτογραφίες και το live ήταν κάτι το μοναδικό.
Και πάλι συγχαρητήρια, και του χρόνου.

Υ.Γ. Εσείς που ήσασταν εκεί ανεβάστε και καμιά φωτογραφεία να δούμε εμείς που δεν είμαστε....... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Μάκη και λοιποί φίλοι, προσπάθησα 2 φορές εδώ αλλά το post-image κάνει τα δικά του
οπότε τις ανέβασα στο φατσοβιβλίο και σας δίνω λιιιιινκ

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10202609861420972.1030246973&type=3

απολαύστε ... υπεύθυνα
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
Εγώ δεν θα βάλω άλλες φωτογραφίες από την έκθεση, ή τους τέλειους χώρους της, τα αναρίθμητα (680 τελικά) εκθέματα, ή οτιδήποτε άλλο, ....

Να βάλεις, να βάλεις!!!  :wink:
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος IONATHAN

• Scale 1/144
  • *
Συγχαρητήρια στην Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας, στον Πρόεδρο τα μέλη και τους φίλους για την άψογη διεξαγωγή της έκθεσης. Το ευχάριστο κλίμα, το χαμόγελο των ανθρώπων και η ζεστή ατμόσφαιρα θα μείνει για αρκετό διάστημα στη μνήμη σε όλους όσους είχαν την τύχει να λάβουν μέρος είτε ως διαγωνιζόμενοι είτε ως επισκέπτες. Αυτό που έγινε εκεί χρειάσθηκε πολύ κόπο, κούραση και προσωπική εργασία. Το μπράβο είναι πολύ λίγο για να αποδώσει και να εκφράσει την όλη προσπάθεια. Και πάλι συγχαρητήρια στην νιοστή....
Ναούμ Βαρδάκας από Κοζάνη.