Το κιτ βλεπω το ξεκινησες απο τα ευκολα,την καροτσα.
Οταν πας στα υπολοιπα θα βαρας το κεφαλι σου...... 
Τσεκαρισε αν εχεις το πλασιο με τα διαφανα εκει υπαρχει και το καλυμμα της μηχανης
Στο δικο μου ελειπε...........
Καλη συνεχεια Phil
... αφού είδα τα 100δες κομμάτια του κιτ της Mirror...το γύρισα σε Chevy 
και μετά λες εμένα απατεώνα, απατεώνα. 
Αφού με κράξανε οι παραπάνω στο θέμα με τον γερανό, είπα να δοκιμάσω το multimedia kit της Mirror Models, το οποίο όμως θα γίνει βυτίο.
Λίγα λόγια για το κιτ: Αποτελείται από κομμάτια πλαστικού, από ρητίνες και p.e.
Η ποιότητα είναι άψογη, τα πλαστικά δεν έχουν ξέφτια (flash) και ορατά pin marks, το δε πάχος του πλαστικού είναι εντυπωσιακά λεπτό, όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτό

Οι οδηγίες είναι 10 σελίδες με φωτό και όχι σχέδια- εκτός από πολύ λίγα στην αρχή- και...χάνεις τον μπούσουλα. Πραγματικά, αν δεν είχα φτιάξει τα 5-6 chevy και Quad και να έχω εμπειρία για το πως πρέπει να γίνουν τα διάφορα μέρη, ακόμα θα μελετούσα τις φωτό.
Το σασί δεν δίνεται ενιαίο, οι δύο πλαϊνοί δοκοί ξεχωριστά και θέλει μεγάλη προσοχή για να έρθει να γίνει ένα ευθύγραμμο σασί. Οι άξονες που πάνε στο κεντρικό διαφορικό είναι και αυτοί δύο κομμάτια, σε μεγαλύτερο μήκος και πρέπει να μετρήσεις εσύ που θα κοπούν και ενωθούν ώστε να έρθουν ακριβώς στους σταυρούς.
Οι άξονες δένουν στις σούστες με σύρμα,το δίνει στο κιτ, και γενικά θέλει πολύ dry fit πριν κολλήσεις...
Εγώ που θέλησα να στρίψω και τους μπροστινούς τροχούς έκανα αρκετό κόψε-ράψε για να έρθουν όλα στη θέση τους.

συνεχίζετε...