0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το κιτ βλεπω το ξεκινησες απο τα ευκολα,την καροτσα.Οταν πας στα υπολοιπα θα βαρας το κεφαλι σου...... ....
... αφού είδα τα 100δες κομμάτια του κιτ της Mirror...το γύρισα σε Chevy
Παρατήρηση αν και μάλλον το έχεις προσέξει..Όπως το κοιτάς από πίσω η δεξιά αλυσίδα είναι πιο χαλαρή.
...είπαμε τίποτα δεν είναι κολλημένο
Νόμιζα ότι αναφερόσουν στα κυρίως τμήματα (πχ όλος ο γερανός)και όχι στις λεπτομέρειες.
Ωραίος ο Φιλίπ.Θα έριχνα και ένα κοκκινάκι φίλτρο από πάνω όπως και λεκέδες από την υπερχείλιση του καυσίμου στη δεξαμενή καθώς και γρασσολεκέδες στο χώρο με το βίντσι.
Πρέπει κάποια στιγμή να τάξω στον εαυτό μου, να κάτσω από δίπλα την ώρα που μοντελάρεις... Πολύ καλό αποτέλεσμα...
Νομίζω ότι την βαζελίνη πρέπει να την βγάλεις γιατί θα γεμίσει σκόνες και θα δείχνει χάλια..
Αβαβα μοντελατσι οπως μας εχεις μαθει!! Ευγε Φιλ-αρακο!!!!Σε πω,1.ριξε και μπολικο ψιλικοκο στην καροτσα να μπουκωσει εργαλεια!! Θα ρίξω, πιστεύω αρκετούτσικα2.ελπιζω να εδεσες το σκοινι στη καροτσα για τις αναγκες της φωτο και ουχι για να μεινει...γιατι ειμαι πραγματικα πολυ περιεργος να δω τι εχει κατεβασει το σατανικο μυαλο σου απο βινιετικης σκοπιας! ΑΚΡΙΒΩΣ
Επισης αλλο χρωμα η ρεζερβα.....θα το κανεις θες δεν θες αλλιως θα στο κανω εγω.Θα δωσει ενδιαφερον χρωματικο στο ματι η ''πλατη'' του οχηματος.....τωρα δεν ξεχωριζεις αν εχει ρεζερβα.Περιμενω να το δω τελειωμενο.......