Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας!
Νίκο, βρήκα τις οδηγίες του 6351, είναι ακριβώς ίδιες με το δικό μου, αφού στην ουσία είναι το ίδιο κιτ με τη διαφορά ότι εμένα έχει κάποια κομμάτια με το ζιμμεριτ.
Όσον αφορά το άρμα με τα προστατευτικά στις εξατμίσεις, το έχω και αυτό, είναι αυτό που υπήρχε σε ένα κέντρο εκπαίδευσης και φορούσε τις ερπύστριες του Elefant.
Συγκεκριμένα ήταν το 305003

Βέβαια, έχω δύο προβλήματα, αν θέλω να κάνω αυτό με τις ερπύστριες του Elefant. Πρέπει να κάνω πιο μεγάλα τα προστατευτικά των εξατμίσεων (εύκολο) και να κατεβάσω το ζιμμεριτ χαμηλότερα, στο ύψος των πρώτων εφεδρικών ερπυστριών (δύσκολο). Υπάρχει και ένα μισό πρόβλημα, ίσως να μην με φτάσουν τα πέδιλα, έχω ένα σετ magic tracks για Elefant, έχω και ένα Elefant και ένα Ferdinand, αλλά ρισκάρω να μην μου φτάσουν μετά για αυτά, αν τους κλέψω πέδιλα.
Επειδή όμως το βασικότερο πρόβλημα είναι το ύψος του ζιμμεριτ και φοβάμαι πώς αν δοκιμάσω να το κατεβάσω, πιο πιθανόν είναι να το διαλύσω, οπότε θα πάω για κάποιο άλλο και όχι αυτό το ιδιαίτερο Jagdtiger. Τα προστατευτικά ίσως τα αφήσω όπως είναι, θα το ψάξω λίγο ακόμα