Γιωργαρα...οπως παντα,περιεκτικοτατο το θεμα σου!
Μπραβο ρε φιλαρακο

Δυο-τρεις μικρες ενστασεις απο εμενα σαν προσωπικο γουστο,κρατας ή πετας οτι θελεις.

-Δεν με τρελαινει ιδιαιτερα το συρμα της περιφραξης σε αντιθεση με αυτο του παραθυρου που ειναι απιστευτο...Μου κανει λιγο χοντροκομμενο σε αντιθεση με το υπολοιπο συνολο.Θα μου πεις..τετοια ωρα τετοια λογια..
-Δωσε λιγο τσιμενταρισμα ακομη στο φαγωμα της πλακας,να καλυψεις το κενο αναμεσα στα σιδερα και στο τσιμεντο.Ειναι αρκετα αφυσικος ο τροπος που φαινονται τα σιδερα...λεω εγω τωρα..
-Ωραια η προσθηκη των εργαλειων,αλλα δεν βλεπεις συχνα τοσο πολυ εκτεθειμενα αντικειμενα..Στη θεση σου,θα τα εβαζα σε ενα κουτι/πλαισιο με πορτακι που να κλειδωνει

Ειπα τα ψυχαναγκαστικα μου και παω να δω ξανα το λαστιχο ποτισματος και τα πεσμενα φυλλα/χαρτια κοκ που λατρεψα!!!

Α...και μπαι δε γουει,δε ριχνεις και μερικες λαδιες στο πατωμα?Δεν ξερω τι σκεφτεσαι για μπροστα,απλα το λεω για να γεμισει το ματι !Μπορει να αλλαζουν λαστιχα σ'εσενα αλλα τα καρτερ δε ρωτανε που θα "χασουν".Αρκει να ειναι σταματημενα καπου για ωρα!

Αυτααααα