Kαλησπερα και παλι...

Πολλες φορες προσπαθουμε να φτιαξουμε δεντρα...ενα θεμα το οποιο εχει ξαναειπωθει.Πολλες οι τεχνικες και οι τροποι...αλλοι ευκολοι αλλοι δυσκολοι.Εγω θελω να σας δειξω τον δικο μου τον οποιο τον θεωρω καλη περιπτωση για τεμπεληδες

Καταρχην πρεπει να βρουμε μια ριζα απο ξεραμενο φυτο..........Μια καλη περιπτωση ειναι καποιος να μας αφησει τα κλειδια για να του ποτιζουμε και εντελως τυχαια δεν ποτιζουμε μια συγκεκριμενη γλαστρα

......Το εχω κανει για αυτο σας το αναφερω.
Μια αλλη περιπτωση ....και ποιο τιμια

ειναι να παμε σε ενα φυτωριο και να ζητησουμε οτι εχουν για πεταμα.
Προσφατα πηγα σε ενα απο τα φυτωρια που ειδα και μου εδωσαν μια ριζα απο βερυκοκια......φοβερη περιπτωση μιλαμε.
Ξεκιναω λοιπον κοβωντας τον βασικο κορμο ο οποιος θα χρησημοποιηθει....και αρχιζω να κανω με τον ντρεμελ τρυπες στις οποιες θα φιλοξενηθουν τα κλαδια.....

Στην συνεχεια ξεκιναμε το χτισιμο του δεντρου οπως εμεις θελουμε....πυκνο....μακρια κλαδια....κοντα κλαδια.....ψηλο....χαμηλο....οτι γουσταρει η καρδια μας.

Και τωρα το καλυτερο.......καλο ειναι να εχουμε στρωσει ενα χαρτι οταν κανουμε αυτη την δουλεια
γιατι τιποτα δεν παει χαμενο οτι απομεινει απο τα τριματα θα χρησιμοποιηθει για το εδαφος πεταμενα φυλλα κλαδακια......

Με αυτα τα ολιγα εφτασε η κατασκευη του δεντρου στο τελος.......μενουν να μπουν τα ξεραμενα φυλλα πανω στα κλαδια.....