Αποστολέας Θέμα: ΡΟΔΑ ΓΑΤΑ .....ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ !!!  (Αναγνώστηκε 22783 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Απ: ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ......
« Απάντηση #75 στις: Ιανουαρίου 07, 2014, 10:05:49 μμ »
Tώρα μάλιστα κατάλαβα...να μπω στα έξοδα θέλετε...  :mrgreen:
Και εσύ φίλτατε συμβαδίζουσας ηλικίας  ::glossa:: ήσουν κατατοπιστικότατος!
Καλλιέργειες δεν έχω μεν αλλά έχω βεράντα με γλάστρες και ποτιστικό και έχω ένα εργαλείο για τις διακλαδώσεις από το κεντρικό λάστιχο, αλλά δεν ήξερα ότι λέγεται σγρόμπια...φανταζόμουν ότι θα είχε ένα πιο ποιητικό όνομα... ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #76 στις: Ιανουαρίου 07, 2014, 10:20:54 μμ »
αλλά δεν ήξερα ότι λέγεται σγρόμπια...φανταζόμουν ότι θα είχε ένα πιο ποιητικό όνομα... ::glossa:: ::glossa::
Το κοίλο κοπίδι κυκλικών εντορμιών σου ακούγεται αρκετά ποιητικό  :?: :?: :?: Η προτιμάς το εξίσου ποιητικό κοίλος κυκλοεγκοπέας  :?: :?:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #77 στις: Ιανουαρίου 07, 2014, 10:22:19 μμ »
Σγρόμπιες και σεα μεα είδαμε, ντάνες με λάστιχα ΑΚΟΜΑ ΝΤΕΝ είδαμε  :roll:  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #78 στις: Ιανουαρίου 07, 2014, 10:40:28 μμ »
Σγρόμπιες και σεα μεα είδαμε, ντάνες με λάστιχα ΑΚΟΜΑ ΝΤΕΝ είδαμε  :roll:  ::glossa::

Εχεις φαγωθει με τα λαστιχα......
Σημερα εκανα τις τρουπες.Αυριο θα κανω τα χιλιομετρα και μετα θα μπουν βαφειο και στο τελος το σκηνοθετικο κομματι....το οποιο δεν σου κρυβω οτι οσο ευκολο φαινεται δεν θα ειναι και τοσο ευκολο.Η διαταξη των πεταμενων ελαστικων νομιζω οτι θα μου παρει πολυ χρονο.Εχω αρχισει και βγαζω φωτο σε καθε αποπειρα που κανω και στο τελος θα δω τις φωτο και θα καταληξω στην καλυτερη.Ψυχασθενεια;Μαλλον ναι  ::glossa::

Παντως στο ταρατσακι δεν θα μπουν πολλα γιατι δεν υπαρχει αρκετος χωρος φιλαρακι.Ααααα και δεχομαι ::glossa:: λαστιχα απο αυτοκινητακια.Οποιος εχει γιο ας του φαει μερικα  :mrgreen: Το ξυλο θα το φαμε παρεα...
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #79 στις: Ιανουαρίου 08, 2014, 04:33:14 πμ »
Αυτές τις ...γοπες..γόβες πως τις λες :mrgreen: τις δουλεύω εδώ και καιρό . Καλές ειναι, αλλά χρειάζεται λίγο ζόρι μερικες φορές να βγάλεις τους κομμένους κύκλους. Δοκιμασα προχτές το punch and die από την ομαδική αγορά που ειχαμε κάνει τις προάλλες στο ΜΚ και οι γοπες μου συντσξιοδοτηθηκσν πρόωρα!  :D  Απολύτως καμία σχέση!  Κατ εμε πάντα. . ::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #80 στις: Ιανουαρίου 11, 2014, 03:36:39 μμ »

Συνεχιζεται.........
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #81 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 09:52:26 πμ »
Kαλημερα σας...... ::salut::
Πριν ξεκινησω την παρουσιαση μια συμβουλη για να προλαβω τα χειροτερα.....Το συγκεκριμενο υλικο του αγαπητου Rer Olav δεν το ψεκαζουμε με κανενα σπρευ της Ηubrol και γενικα με τιποτα που να εχει σαν βαση White Spirit.Την πατησα ασχημα και μου ελιωσε ΟΛΟ.

Αφου ξεπερασα το αρχικο σοκ αποφασισα να μην το πεταξω στον καλαθο των σκουπιδιων και να αρχιζω να κοβω ολα τα λιωμενα σημεια και να τα ξαναφτιαξω απο την αρχη με προσθηκες.Σε αυτο βοηθησε φυσικα και η παρουσια του φελου ο οποιος πλεον επαιξε τον ρολο του σκελετου.....ο Θεος να τον κανει σκελετο. Ευτυχως το εγχειρημα πετυχε και προς μεγαλη μου ανακουφιση προχωρησα στην ολοκληρωση του οικηματος.

Αυτα οσον αφορα την πατατα που εκανα....Οσον αφορα την πορεια του διοραματος ενα προχειρο στησιμο και μερικες φωτο για να δειτε που ειμαστε.

THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #82 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 10:38:35 πμ »
Πολύ όμορφο!!!!
Αλήθεια, θα βάλεις κάτι στο εσωτερικό;  Έπιασα τον εαυτό μου να προσπαθώ να περιστρέψω τη φωτογραφία να δω από μέσα...!
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #83 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 11:07:14 πμ »
Πολύ όμορφο!!!!
Αλήθεια, θα βάλεις κάτι στο εσωτερικό;  Έπιασα τον εαυτό μου να προσπαθώ να περιστρέψω τη φωτογραφία να δω από μέσα...!

Απο μεσα μαλλον θα βγαινει ο τυπος με το σκουποξυλο που θα................... ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #84 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 02:29:37 μμ »
Εξαιρετικη δουλεια για μια ακομη φορα.
Ωστοσο διαφωνω στην παρουσα φαση τουλαχιστον με τις μπουκαλες οξυγονου.Τελειως ασχετο εργαλειο με το αντικειμενο.
Κανενα βουλκανιζατερ δεν τα χρησιμοποιει η τουλαχιστον δεν το εχω δει εγω καπου.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #85 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 02:36:22 μμ »
Κόλληση σε σιδερένιες ζάντες, μήπως;

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #86 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 02:41:21 μμ »
Κόλληση σε σιδερένιες ζάντες, μήπως;
Που το εχεις δει αυτο; Κολληση σε αλουμινενιες ζαντες γινεται απο ειδικα συνεργεια και οχι με οξυγονα.Οι σιδερενιες οταν κοπουν πολυ σπανιο ειναι και αχρηστες.

ΥΓ.Σορρυ για το σπαμ

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #87 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 04:02:02 μμ »
Παράθεση
Ωστοσο διαφωνω στην παρουσα φαση τουλαχιστον με τις μπουκαλες οξυγονου.Τελειως ασχετο εργαλειο με το αντικειμενο.
Θα συμφωνήσω με το παραπάνω , καθώς και το ότι το κομπρεσέρ είναι μικρο για επαγγελματικη χρήση.

Αλλά όπως φαίνεται από την κατάσταση του κτηρίου , δείχνει να είναι ενα συνεργείο που κάνει για πάσα νόσο , με ελάχιστα βαλάντια.
Και καθώς γνωρίζω και λίγο την περιοχή τα συνεργεία-βουλκανιζατερ-φαναρτζίδικα κάνουν τα πάντα όλα.

Και πάνω που με εστειλες με τις ρωγμές στο παράθυρο και την πόρτα , πήγες και έβαλες την ταμπέλα από πάνω.
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #88 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 04:21:06 μμ »
Εξαιρετικη δουλεια για μια ακομη φορα.
Κανενα βουλκανιζατερ δεν τα χρησιμοποιει η τουλαχιστον δεν το εχω δει εγω καπου.

Εαν μου επιτρεπεις θεωρω οτι κανεις λαθος.......Μπουκαλες οξυγονου δεν θα δεις σε βουλκανιζατερ του σαλονιου.Σε τετοια ομως παραπηγματα μπορεις να δεις και μπουκαλες οξυγονου.Ενας απλος λογος ειναι σε περιπτωση που κοπει καποιο μπουλονι.....η ηλεκτροκοληση σε αυτες τις περιπτωσεις δεν ενδεικνυται για τον λογο οτι υπαρχει κινδυνος σε βραχυκυκλωμα στα ηλεκτρικα του αυτοκινητου.

Θα συμφωνήσω με το παραπάνω , καθώς και το ότι το κομπρεσέρ είναι μικρο για επαγγελματικη χρήση.

Αλλά όπως φαίνεται από την κατάσταση του κτηρίου , δείχνει να είναι ενα συνεργείο που κάνει για πάσα νόσο , με ελάχιστα βαλάντια.
Και καθώς γνωρίζω και λίγο την περιοχή τα συνεργεία-βουλκανιζατερ-φαναρτζίδικα κάνουν τα πάντα όλα.

Και πάνω που με εστειλες με τις ρωγμές στο παράθυρο και την πόρτα , πήγες και έβαλες την ταμπέλα από πάνω.

Το κομπρεσερ ειναι αυτο που ταιριαζει στην συγκεκριμενη περιπτωση.....Διαφορετικα μιλαμε για εγκατασταση παροχης αερα κατι το οποιο ειναι μεγαλη πολυτελεια για τον ιδιοκτητη του συγκεκριμενου βουλκανιζατερ.Σταυρος σωληνα και ποδι ετσι τα λυνει τα μπουλονια ο παππους το κομπρεσερ το χρησιμοποιει για να βαζει αερα στα λατιχα και για να φυσαει τα φυλλα απο το πεζοδρομιο....Δεν κανω πλακα τον εχω μελετησει πολυ καλα.
THANKS FOR ALL "GIO"

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #89 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 04:32:54 μμ »
Εαν μου επιτρεπεις θεωρω οτι κανεις λαθος.......Μπουκαλες οξυγονου δεν θα δεις σε βουλκανιζατερ του σαλονιου.Σε τετοια ομως παραπηγματα μπορεις να δεις και μπουκαλες οξυγονου.Ενας απλος λογος ειναι σε περιπτωση που κοπει καποιο μπουλονι.....η ηλεκτροκοληση σε αυτες τις περιπτωσεις δεν ενδεικνυται για τον λογο οτι υπαρχει κινδυνος σε βραχυκυκλωμα στα ηλεκτρικα του αυτοκινητου.
Πιθανον.Πλην ομως δουλεουοντας επι τριετια ταξι και εχοντας γυρισει τα πιο πολλα βουλκανιζατερ της Αθηνας τετοιο πραγμα δεν εχω δει να υπαρχει.Και τετοια βουλκανιζατερ συνηθως τα ταξι τα επισκεπτονται για πιο φθηνα.Αρα μαλλον γνωριζω καλυτερα.Ακομα και να κοπει μπουλονι αυτο δεν κολλιεται.Αν κοπει το στελεχος πρεπει να εισαι τρελλος και με τετοια ζημια να πας σε τετοιο βουλκανιζατερ.Χωρια οτι κανενα βουλκανιζατερ δεν αναλαμβανει τετοια δουλεια οποιο και να ειναι.
Απο κει και περα εσυ αποφασιζεις τι θα βαλεις.Μια γνωμη ειπαμε εχοντας καποια σχετικη εμπειρια

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #90 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 05:04:46 μμ »
Πιθανον.Πλην ομως δουλεουοντας επι τριετια ταξι και εχοντας γυρισει τα πιο πολλα βουλκανιζατερ της Αθηνας τετοιο πραγμα δεν εχω δει να υπαρχει.Και τετοια βουλκανιζατερ συνηθως τα ταξι τα επισκεπτονται για πιο φθηνα.Αρα μαλλον γνωριζω καλυτερα.Ακομα και να κοπει μπουλονι αυτο δεν κολλιεται.Αν κοπει το στελεχος πρεπει να εισαι τρελλος και με τετοια ζημια να πας σε τετοιο βουλκανιζατερ.Χωρια οτι κανενα βουλκανιζατερ δεν αναλαμβανει τετοια δουλεια οποιο και να ειναι.
Απο κει και περα εσυ αποφασιζεις τι θα βαλεις.Μια γνωμη ειπαμε εχοντας καποια σχετικη εμπειρια

Και καλα εκανες και ειπες την γνωμη σου.Αλλα εχοντας και εγω μια σχετικη εμπειρια ...24 χρονια μηχανικος αυτοκινητων...στο συγκεκριμενο βουλκανιζατερ δεν θα πας για να επισκευασεις μια τετοια ζημια γιατι θα εισαι τρελλος οπως λες και συμφωνω μαζι σου.Οπως επισης δεν κολλιεται κανενα μπουλονι...και παλι συφωνω μαζι σου εγω αλλωστε δεν ειπα κατι τετοιο.Την περιπτωση να το κοψει ο συγκεκριμενος μαστορας την σκεφτηκες;Και απλα να εχει τις μπουκαλες για χρηση σε περιπτωση αναγκης.......Για να βγαλει το κοματι που εχει μεινει μεσα στο σπειρωμα.....

Ανοιξαμε τεχνικη κουβεντα οπως καταλαβες.....πιστεψε με δεν με χαλαει καθολου.Φιλικα παντα!!!! ::salut::
THANKS FOR ALL "GIO"

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #91 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 05:18:58 μμ »
Και καλα εκανες και ειπες την γνωμη σου.Αλλα εχοντας και εγω μια σχετικη εμπειρια ...24 χρονια μηχανικος αυτοκινητων...στο συγκεκριμενο βουλκανιζατερ δεν θα πας για να επισκευασεις μια τετοια ζημια γιατι θα εισαι τρελλος οπως λες και συμφωνω μαζι σου.Οπως επισης δεν κολλιεται κανενα μπουλονι...και παλι συφωνω μαζι σου εγω αλλωστε δεν ειπα κατι τετοιο.Την περιπτωση να το κοψει ο συγκεκριμενος μαστορας την σκεφτηκες;Και απλα να εχει τις μπουκαλες για χρηση σε περιπτωση αναγκης.......Για να βγαλει το κοματι που εχει μεινει μεσα στο σπειρωμα.....

Ανοιξαμε τεχνικη κουβεντα οπως καταλαβες.....πιστεψε με δεν με χαλαει καθολου.Φιλικα παντα!!!! ::salut::
Ο σωστος τροπος ειναι να κοψεις με τροχο το κεφαλι της καροβιδας,οχι το οξυγονο,και να φυγει το σπειρωμα που ειναι και το μονο που μπορει να κοπει.
Οντως τεχνικο το ζητημα και πολλες οι εναλλακτικες.
Παντως αν βρεθει στο δρομο σου η Πλ.Αττικης κοιτα στη γωνια Παρασιου και Λιοσιων.Υπαρχει ενα βουλκανιζατερ ηλικιας 40 ετων τουλαχιστον οσο το θυμαμαι εγω.Θα παρεις και μια ακομα γευση παλιου βουλκανιζατερ τυπου φθηνιας και που σιγουρα ποτε δεν ειχε εργαλεια περαν των απαραιτητων για λαστιχα.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #92 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 06:05:19 μμ »
Kατα την γνωμη μου αυτο που βγαζει ματι δεν ειναι τα οξυγονα αλλα ο συνδιασμος κτηριο ερηπιο του καποτε, που εχει γκρεμιστει αλλα δεν το ξερει, με τις ζαντες αλουμινιου. Ενταξει,το ξερω οτι υπαρχουν και συνεργεια ερηπια αλλα οχι και ετσι... :roll:

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #93 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 06:38:30 μμ »
Kατα την γνωμη μου αυτο που βγαζει ματι δεν ειναι τα οξυγονα αλλα ο συνδιασμος κτηριο ερηπιο του καποτε, που εχει γκρεμιστει αλλα δεν το ξερει, με τις ζαντες αλουμινιου. Ενταξει,το ξερω οτι υπαρχουν και συνεργεια ερηπια αλλα οχι και ετσι... :roll:

Aγαπητε φιλε Δημητρη ποιος σου ειπε οτι δεν το ξερει οτι εχει γκρεμιστει ...και φυσικα το ξερει.Παρεπιπτοντως μενει και μεσα ο παππους..στην αριστερη πορτα στο βαθος ειναι το κρεβατι του μια επισκεψη θα σε πεισει.Οσο για τις ζαντες αλουμινιου.....μην βιαζεσε να βγαλεις συμπερασματα γιατι εαν τις πουλησει σε καλη τιμη...μεταχειρισμενες ειναι.....θα πληρωσει το χαρατσι.Γιατι εχει και χαρατσι το ρημαδι....κατι με το οποιο δεν υπαρχει λογικη.Και ομως ολα ειναι δυνατα στην Ελλαδα ποσο μαλιστα στα πολιτικα διοραματα. ::salut::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #94 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 07:22:48 μμ »
A,ενταξει,δεν το ηξερα οτι στα πολιτικα διοραματα κανεις οτι θελεις! Βαλε μονο κανα τζαμι στο παραθυρο γιατι θα παθει πνευμονια ο παππους! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #95 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 07:39:45 μμ »
A,ενταξει,δεν το ηξερα οτι στα πολιτικα διοραματα κανεις οτι θελεις! Βαλε μονο κανα τζαμι στο παραθυρο γιατι θα παθει πνευμονια ο παππους! ::salut::

Αν αυτο καταλαβες οκ  ::salut::

Οσο για τα τζαμια...παλι καλα που δε ειπες οτι ξεχασα να βαλω και την πορτα......  ::glossa::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος 1st Guards Tank Brigade

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Arcadia
  • modelclub.gr
« Απάντηση #96 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 08:26:17 μμ »
Προχώρα φίλε μου απτόητος. Εδώ ολόκληροι νομπελίστες ποιητές χρησιμοποιούν τρελλούς λεκτικούς ακροβατισμούς "ποιητική αδεία". Στον παππού που έχει μείνει στο'50 θα κολλήσουμε; Μπορεί να έχει ο παππούς καλλιτεχνικές ανησυχίες και να οξυγονοκολλεί μέταλλα για να φτιάξει αγάλματα ( οι "άλλοι" γιατί το κάνουν;)
Δες πάντως ό,τι το τακίμι θέλει δύο σωλήνες. Μία για το οξυγόνο και μία για την ασετυλίνη

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #97 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 08:42:58 μμ »
Μερακλή μου εσύ!!!Γιώργο πολύ καλό, περιμένω την "σκηνοθετική" σου άποψη. :mrgreen:

Spoiler (hover to show)
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #98 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 10:09:02 μμ »
Προχώρα φίλε μου απτόητος. Εδώ ολόκληροι νομπελίστες ποιητές χρησιμοποιούν τρελλούς λεκτικούς ακροβατισμούς "ποιητική αδεία". Στον παππού που έχει μείνει στο'50 θα κολλήσουμε; Μπορεί να έχει ο παππούς καλλιτεχνικές ανησυχίες και να οξυγονοκολλεί μέταλλα για να φτιάξει αγάλματα ( οι "άλλοι" γιατί το κάνουν;)
Δες πάντως ό,τι το τακίμι θέλει δύο σωλήνες. Μία για το οξυγόνο και μία για την ασετυλίνη

Αδελφε δεν με πτοει τιποτα.Σε ευχαριστω και παλι  για τις πληροφοριες...οντως εχεις δικιο.

Μερακλή μου εσύ!!!Γιώργο πολύ καλό, περιμένω την "σκηνοθετική" σου άποψη. :mrgreen:

Spoiler (hover to show)

Χρησταρα να εισαι καλα....Θεωρω οτι συντομα θα την δεις και ελπιζω να σου αρεσει....οσο για τον μικρο....Σταθη.... πισω εχει η αχλαδα την ουρα πες του  ::glossa::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος YakuzaX

• Scale 1/35
  • *
    • [IMG]http://i40.tinypic.com/2hwo7rr.jpg[/IMG]
« Απάντηση #99 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 10:17:59 μμ »
ατρομητοοοος..  :mrgreen: :mrgreen:
μαρεσει πολυ το σκηνικο,λες και ειναι live..σε αυτο το πετυχαινεις μπορω να πω 100%  :wink:

Tags: