Αποστολέας Θέμα: FM-1 Wildcat (Academy 1/72)  (Αναγνώστηκε 12241 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
Απ: FM-1 Wildcat (Academy 1/72)
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 02, 2014, 06:24:15 μμ »
Φέλιξ απο τότε που ανακάλυψες τα φύλλα πλαστικού έχεις γίνει εξπέρ στις βελτιώσεις. Το πριτσίνωμα χάρμα και η νέα καλύπτρα για σεμινάριο. :o  Καλή συνέχεια!

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 03, 2014, 09:08:50 πμ »
Αρη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Δεν κανω βεβαια και κατι τρομερο, απλα λιγη προσθεση πλαστικου οπου μπορω για να μπερδευει το ματι και να φαινεται πιο ''αληθοφανες''. Οντως τα evergreen με εχουν βοηθησει πολυ. Τωρα με τις vac-καλυπτρες ηδη εχω πορωθει και δεν εχω σταματησει να βγαζω καινουριες για πολλα χρεπο-κιτ που εχω στην κατοχη μου.  :lol: ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 03, 2014, 11:10:40 μμ »
Μπαβο πάντως πολύ σε χαίρομαι,όσο για τη vac καλύπτρα έδωσε πολύ καλή ορατότητα. Πως τις κόβεις;
Πάς με κόφτη σιγά σιγά αφού έχει φάει τα περιμετρικά με ψαλιδάκι; ή έχεις προιονάκι;
Ειχα πάρει μια Quickboost για το το ένα απο 2 fouga αλλά τη κατέστρεψα στη κοπή.Πολύ χοντρό το πλαστικό που της φτιάχνει ο άτιμος.

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 04, 2014, 12:24:32 πμ »
H vac καλυπτρα οντως είναι φοβος και τρομος (αν υπαρχει μονο μια διαθεσιμη). Με κοφτη οσες φορες προσπαθησα στη ζωη μου παντα αποτυγχανα. Οι καλυπτρες της pavla είναι φτιαγμένες με αρκετα λεπτο πλαστικο, οποτε επιστρατευα ένα ψιλο ψαλιδακι και σιγα σιγα, αφου καθαριζα τα πολλα πολλα περιμετρικα, με πολύ προσοχη εκοβα πανω στα ορια. Τωρα με διευκολυνε ακομη παραπανω γιατι το πλαστικο που χρησιμοποιησα ηταν ακομα πιο λεπτο και κοβοταν πολύ πιο ευκολα και από της pavla.  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 04, 2014, 07:35:35 πμ »
Ωραίος ο Νώντας!
Ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος να κόψεις μια καλύπτρα είναι να γεμίσεις εσωτερικά με κάποιο υλικό να γίνει συμπαγές(blutak,πλαστελίνη,εποξικό,γύψο)αφού πρώτα παρεμβάλλεις μια διαφανή μεμβράνη φαγητού.
Μετά με καινούργιο κόφτη και αν θες με οδηγό διπλή ταινία μασκαρίσματος,χαράσεις ελαφρά και συνεχόμενα μέχρι να κοπεί.
Στην συνέχεια και όσο υπάρχει εσωτερικά το υλικό,χαράζεις και τα κινούμενα μέρη.
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 01:04:49 πμ »
Συνεχεια με το Wildcat..

H academy εδινε κλειστα τα cowl flaps (ετσι λεγονται?  :oops:) και δεν μου αρεσαν οπτικα, οποτε ειπα να δωσω λιγο ζωη σε αυτό το σημειο του κιτ. Ελπιζω να πετυχε.

Click to see the original size. Click to see the original size.

Προστεθηκαν μηκη ζεσταμενου πλαστικου στις επιφάνειες ελεγχου γιατι στο κιτ η λεπτομερεια ηταν χαραγμενη, αντι για αναγλυφη όπως επρεπε.

Κολληθηκε το vac αλεξινεμο χωρις προβλήματα

Click to see the original size.

Και αφου μασκαριστηκαν τα σημεια που δεν επρεπε να βαφτουν, περασα ολο το μοντελο με λευκο που είναι και το πρωτο χρωμα τη παραλλαγης. Αυτό το εκανα γιατι 1ον λειτουργησε και σαν ασταρι για να τσεκαρω τα στοκαρισματα και 2ον, χαλκομανίες δεν εχω για το αεροπλανο που θα αναπαριστήσω, οποτε όλα πανε βαφτα (εθνόσημα, κωδικοι κτλ) και λειτουργει σαν βαση το λευκο.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Το αεροσκάφος που θα αναπαραστήσω είναι το παρακατω, ένα FM-1 αγνωστης εκπαιδευτικης μοιρας εν ετη 1943.

Χαλκομανίες όπως ειπα πιο πανω δεν ειχα, ουτε καν εθνόσημα με κοκκινο πλαισιο, οποτε ξεκινησα μασκαρισματα

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Τελος μασκαριστηκε το λευκο της κατω οψης και αυριο καλως εχοντων των πραγματων, θα ψεκαστεί το intermediate blue.

Συνεχιζεται  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 01:19:23 πμ »
ωραιος Νωντα!! Ευχομαι καλα αποτελεσματα, θα γινει πολυ ωραιο!!

τη χαρτοταινια την εμπιστευεσαι?? Μη σου σηκωσει κανα χρωμα...

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 01:30:17 πμ »
Σε ευχαριστω πολύ Γιαννη  ::salut::

Την χαρτοταινια την συγκεκριμενη την εμπιστεύομαι απολυτα εδώ και αρκετα χρονια. Είναι ''tesa'', παμφθηνη (σε σχεση με την Tamiya κτλ) , πολύ λεπτη και παντα πριν την κολλησω στο μοντελο την κολλαω στην επιφανεια κοπης για να την διαμορφωσω καταλληλα, οποτε χανει και την κολλητικοτητα της. Εχει χρονια να μου σηκωσει χρωμα και οσες φορες ειχε γινει, ηταν λογω βιασύνης, επειδή δεν ειχε στεγνωσει καλα το προηγουμενο στρωμα χρωματος. Για μενα είναι αψογη και δεν αφηνει και σημαδια.  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 11:50:24 μμ »
Φοβερός Νώντα,μου αρέσει πως το διαχειρίζεσαι το όλο project.Εύχομαι τα καλύτερα γιατί σου αξίζει.

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 11:55:32 μμ »
Συνεχεια με το βαψιμο

Ηθελα ένα παρα πολύ ταλαιπωρημενο αεροσκάφος, για να δοκιμασω τεχνικες βαψίματος, και μιας και η τριχρωμη του Ναυτικου αναδεικνυει τις φθορες, του εδωσα και καταλαβε.  :mrgreen: Μπορει να είναι και υπερβολικες, αλλα πιστευω στην τελικη του μορφη θα είναι πιο ομοιομορφο το αποτέλεσμα λογω των βερνικιων.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Σειρα εχει τωρα το βαψιμο των εθνοσημων...δηλαδή πολύ μασκαρισμα... :twisted:

Παρατηρήσεις παντα ευπρόσδεκτες  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 01:14:00 πμ »
"Ηθελα ένα παρα πολύ ταλαιπωρημενο αεροσκάφος, για να δοκιμασω τεχνικες βαψίματος, και μιας και η τριχρωμη του Ναυτικου αναδεικνυει τις φθορες, του εδωσα και καταλαβε.  :mrgreen: "

Οχι Νωντα δεν εκανες πολλα :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ::glossa:: ::glossa::

Νομιζω πως μπορεις να το ταλαιπωρησεις και αλλο στις πανω επιφανεις αν το θες(δε σου λεω στις κατω γιατι θα σπασουν τα νευρα σου,καλυτερα με λαδια)- Σε αυτη την περιπτωση αν δε σου αρεσει απλα περνας φιλτρο το βασικο και σβηνεις το εφε.

Στο λεω με υφος πλακας, μια χαρα μου φαινεται γενικα. ::salut::

Δες εδω το hellcat του Μαστρο-Diego

ειδα εχει φτιαξει και ενα mig...χαλιαααα

Αποσυνδεδεμένος SHAGRATHI

• Ανθλγός (ΜΧ) Σαουρίδης Δημήτριος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Florida
  • Civil Engineer - Project Manager
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 02:02:58 πμ »
η βρωμιά που είναι;  :mrgreen: το γκριζάκι επάνω είναι το αστάρι να υποθέσω; και μια άλλη ερώτηση, όταν θέλεις να κάνεις preshade και chipping με ένα ασημί ας πούμε ή πράσινο σε αυτή την περίπτωση, δεν θα  χαθεί το  preshade αφού θα το καλύψει το χρώμα που θες να φανεί με το chipping; και στις φωτό αεροπλάνων του ναυτικού φαίνεται το  preshade & το chipping.. :roll:
21ος ΛΜΧ, 21η ΤΘΤ Κομοτηνή.

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 09:36:47 πμ »
Νώντα του έχεις δώσει άλλο χαρακτήρα κ το έκανες κουκλί. Δεν υπάρχουν λόγια για την κατασκευή σου...
Το έχω κ γω αυτό το κίτ κ το λιγουρεύομαι... αλλά εσύ το απογείωσες.... ::salut:: ::salut::
καλή συνέχεια...
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 10:02:03 πμ »
Ηθελα ένα παρα πολύ ταλαιπωρημενο αεροσκάφος, για να δοκιμασω τεχνικες βαψίματος, και μιας και η τριχρωμη του Ναυτικου αναδεικνυει τις φθορες, του εδωσα και καταλαβε. 
Απλά αν σου πω πως παρά το πολύ όμορφο βάψιμο που έχεις κάνει, αυτό ΔΕΝ είναι ένα πολύ ταλαιπωρημένο Wildcat! Ψάξε μερικές φωτογραφίες από Guadancanal και θα δεις ταλαιπωρία. Πάντως είναι πολύ όμορφο και όντως τα τελικά βερνίκια θα μειώσουν τις διαφορές αρκετά. Καλή συνέχεια!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 10:24:56 πμ »
 ::good_job_smilie::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 02:27:47 μμ »
Παιδια σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.  ::salut::

Φοβερός Νώντα,μου αρέσει πως το διαχειρίζεσαι το όλο project.Εύχομαι τα καλύτερα γιατί σου αξίζει.

Αρη σε ευχαριστω πολύ!! Αυτό το project είναι κατι εντελως διαφορετικο για μενα σε όλα!! Προπελα!!! Το αεροπλανο αυτό δεν μου αρεσει καθολου (σε αντιθεση με τα μαναρια hellcats, αν και μοιαζουν αρκετα μεταξυ τους), δεν ειχα ιδεα από το καθετι στο αεροπλανο και δεν ειχα και χαλκομανίες. Οποτε εψαξα πολυ, δοκιμασα τεχνικες και χρωματα, ουσιαστικα εκανα δοκιμες για τα ''καλα'' μου μοντελα.  :mrgreen:

Νομιζω πως μπορεις να το ταλαιπωρησεις και αλλο στις πανω επιφανεις αν το θες(δε σου λεω στις κατω γιατι θα σπασουν τα νευρα σου,καλυτερα με λαδια)- Σε αυτη την περιπτωση αν δε σου αρεσει απλα περνας φιλτρο το βασικο και σβηνεις το εφε.

Γιαννη σε ευχαριστω πολύ. Ισως φταιει και ο φωτισμος αλλα από κοντα αν το δεις οι αντιθέσεις των χρωματων είναι πιο εντονες. Ακομα δεν εχω ψεκασει πιο σκουρες αποχρωσεις και λαδιες κτλ. Περιμενω να τελειωσουν και τα εθνόσημα για να τα λερωσω όλα μαζι. Προς το παρον εχει μονο ξεθωριάσματα και ανοιγματα στο χρωμα. Του diego το εχω δει  ::glossa::...αλλα αυτος είναι σε άλλο κοσμο. Ετη φωτος μακρυα... :mrgreen:

η βρωμιά που είναι;  :mrgreen: το γκριζάκι επάνω είναι το αστάρι να υποθέσω; και μια άλλη ερώτηση, όταν θέλεις να κάνεις preshade και chipping με ένα ασημί ας πούμε ή πράσινο σε αυτή την περίπτωση, δεν θα  χαθεί το  preshade αφού θα το καλύψει το χρώμα που θες να φανεί με το chipping; και στις φωτό αεροπλάνων του ναυτικού φαίνεται το  preshade & το chipping.. :roll:

Ακομη λερωματα δεν εχω κανει, προς το παρον είναι μονο με ξανοίγματα στο βασικο χρωμα. Εχει ακομα δουλεια. Το γκρι πανω αν εννοεις στα εθνόσημα, είναι λευκο. Το βαφτισα ασταρι  (:mrgreen:) γιατι το χρησιμοποιησα σε ολο το αεροσκάφος για να τσεκαρω τα στοκαρίσματα. Τωρα για το preshade, εγω προσωπικα δεν κανω γιατι το θεωρω αχρηστο συμφωνα με τον τροπο που μοντελαρω. Τι εννοω? Βαβω το βασικο χρωμα και μετα με ανοιχτότερους τονους του βασικου κανω post shade μεσα στα panel. Οποτε είναι σαν να ακυρωνω την διαδικασια του preshade. Εκτος αυτου το preshade δεν είναι και ρεαλιστικο. Στο λευκο από κατω εκανα post shade με πολύ αραιωμένους τονους γκρι και μαυρου. Για το chipping θα δω πως θα μου βγει, ακομη δεν το εχω σκεφτει τι θα κανω. Για να φαινονται και το chipping και το preshade εγω θα περναγα πανω από το chipping αραιωμενο μαυρο πολύ προσεκτικα και με πολύ ψιλη δεσμη.  ::salut::

Νώντα του έχεις δώσει άλλο χαρακτήρα κ το έκανες κουκλί. Δεν υπάρχουν λόγια για την κατασκευή σου...
Το έχω κ γω αυτό το κίτ κ το λιγουρεύομαι... αλλά εσύ το απογείωσες.... ::salut:: ::salut::
καλή συνέχεια...

Σε ευχαριστω πολύ Πακη αλλα νομιζω τα παραλες  :oops:
Όπως ανεφερα και πιο πανω είναι άλλη μια από τις δοκιμες για τα καλα κιτ που ελπιζω να φτιαξω στο μελλον. Μεχρι τοτε μαθαινω επι του πρακτεου σε χαλια κιτ. Ευκαιρια να το ξεκινήσεις κι εσυ!! Το κινητρο για μενα ηταν ότι ηταν μικρο, φθηνο και ευκολο.  :mrgreen: ::salut::

Απλά αν σου πω πως παρά το πολύ όμορφο βάψιμο που έχεις κάνει, αυτό ΔΕΝ είναι ένα πολύ ταλαιπωρημένο Wildcat! Ψάξε μερικές φωτογραφίες από Guadancanal και θα δεις ταλαιπωρία. Πάντως είναι πολύ όμορφο και όντως τα τελικά βερνίκια θα μειώσουν τις διαφορές αρκετά. Καλή συνέχεια!

Σε ευχαριστω πολύ Γιωργο. Σιγουρα δεν είναι όπως αυτά του Guadancanal αλλα είναι και εκπαιδευτικης μοιρας στην Αμερική. Αυτό ηταν που με κρατησε και δεν συνεχισα σε ακομα ισχυρότερες δοσεις ξεθωριασμάτων. Επεται συνεχεια όμως γιατι εχω και να το λερωσω.  :mrgreen: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 17, 2014, 11:07:35 μμ »
Συνεχεια με το wildcat με το ατελειωτο μασκαρισμα των εθνοσημων. Εγιναν με σταδιακο μασκαρισμα, πρωτα το κοκκινο πλαισιο , μετα μασκαρισμα των αστεριων και ψεκασμα του insignia blue. Φυσικα από το μασκαρισμα παρουσιαστηκαν ατελειες μετα το ψεκασμα, αλλα διορθωθηκαν με ψιλο πινελακι. Το πιο δυσκολο ηταν να επιτευθει η απολυτη συμμετρια των αστεριων (...δεν επιτευθη!!!) αλλα τουλάχιστον στο ματι φαινονται σχετικα καλα.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Στη συνεχεια θα συνεχισω λιγο ακομα με ξεθωριάσματα καθως πιστευω ότι τελικα χρειαζεται λιγο ακομα και μετα φθορες με λαδια κτλ.  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος SHAGRATHI

• Ανθλγός (ΜΧ) Σαουρίδης Δημήτριος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Florida
  • Civil Engineer - Project Manager
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 18, 2014, 12:47:58 πμ »
πολύ ωραίος, συνέχισε.  :)
21ος ΛΜΧ, 21η ΤΘΤ Κομοτηνή.

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
    • coarse landscapes
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουαρίου 18, 2014, 01:43:40 πμ »
 ::thumbleft:: ::thumbleft:: ::thumbleft::
Εντυπωσιακά τα βαφτά σήματα!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουαρίου 18, 2014, 08:13:54 πμ »
Εντάξει, τα ρέστα μου, απίστευτα τα σήματα!!!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 18, 2014, 08:47:41 πμ »
Εντυπωσιακότατο!!!!
Θα πρότεινα να ξεκινήσεις κάποιο wash,και μετά βλέπεις πιο ολοκληρωμένα που θα δουλέψεις και άλλο με αερογράφο!
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 18, 2014, 09:36:52 πμ »
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Εχουν ατελειες ακομα, αλλα θα δω πως θα παει μετα τις φθορες και ισως κανω μερικες διορθωσουλες ακομα.

Γιωργο εχεις δικιο, δεν το ειχα σκεφτει ετσι, οντως καλυτερα να ριξω πρωτα τα λαδια και μετα να δω για ψεκασματα.  ::salut::

Θα ηθελα τα φωτα σας. Εχω σκοπο να κανω wash με μαυρο λαδι. Τι αλλο χρωμα θα ταιριαζε στην παραλλαγη αυτη του Ναυτικου? Εχω δει και καφετι/raw umper λαδια σε μοντελα. Τι προτεινετε?  :roll:
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 18, 2014, 11:42:57 πμ »
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Εχουν ατελειες ακομα, αλλα θα δω πως θα παει μετα τις φθορες και ισως κανω μερικες διορθωσουλες ακομα.

Γιωργο εχεις δικιο, δεν το ειχα σκεφτει ετσι, οντως καλυτερα να ριξω πρωτα τα λαδια και μετα να δω για ψεκασματα.  ::salut::

Θα ηθελα τα φωτα σας. Εχω σκοπο να κανω wash με μαυρο λαδι. Τι αλλο χρωμα θα ταιριαζε στην παραλλαγη αυτη του Ναυτικου? Εχω δει και καφετι/raw umper λαδια σε μοντελα. Τι προτεινετε?  :roll:
Απο μαύρο έως Paynes Gray - ίσως όχι ατόφιο μαύρο αλλα σπασμένο λίγο με λευκό, αναλόγως πόσο σκούρο είναι το χρώμα στο οποίο εφαρμόζεις τη τεχνική. Στις φωτογραφίες σου το φλάς σκοτώνει την αντίθεση και κάνει το σκούρο μπλέ να φαίνεται αρκετά ανοιχτό... αν είναι οσο σκούρο πρέπει, βάλε σκέτο μαύρο.
Τα καφε άστα για τα αρματα και σε ελάχιστες μόνο περιπτώσεις σε αεροσκάφος, όταν έχεις καφεπράσινα χρώματα και πάλι με επιφύλαξη.

Keep it up!

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 18, 2014, 11:56:21 πμ »
Θα πρότεινα burnt Umber με μαύρο,και σε ορισμένα σημεία με μαύρο.
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουαρίου 18, 2014, 12:45:26 μμ »
Νικολα και Γιωργο σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Θα αρχισω δοκιμες με τις αποχρωσεις που προτεινατε.    ::salut:: ::salut:: ::salut::

Νικο το μπλε οντως φαινεται καπως, αλλα δεν τραβαω με φλας. Ειναι το φως της λαμπας που πεφτει στο μοντελο. Θα αλλαξω φοντο, θα φωτογραφισω με μαυρο backround, γιατι μου φαινεται οτι ετσι οι φωτογραφιες δειχνουν σωστοτερα τις αποχρωσεις, με βαση την πραγματικοτητα, οπως δηλαδη στην παρακατω φωτογραφια.  ::salut::

Νώντας

Tags: wildcat fm-1 f4f-4