Παιδια σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.

Φοβερός Νώντα,μου αρέσει πως το διαχειρίζεσαι το όλο project.Εύχομαι τα καλύτερα γιατί σου αξίζει.
Αρη σε ευχαριστω πολύ!! Αυτό το project είναι κατι εντελως διαφορετικο για μενα σε όλα!! Προπελα!!! Το αεροπλανο αυτό δεν μου αρεσει καθολου (σε αντιθεση με τα μαναρια hellcats, αν και μοιαζουν αρκετα μεταξυ τους), δεν ειχα ιδεα από το καθετι στο αεροπλανο και δεν ειχα και χαλκομανίες. Οποτε εψαξα πολυ, δοκιμασα τεχνικες και χρωματα, ουσιαστικα εκανα δοκιμες για τα ''καλα'' μου μοντελα.

Νομιζω πως μπορεις να το ταλαιπωρησεις και αλλο στις πανω επιφανεις αν το θες(δε σου λεω στις κατω γιατι θα σπασουν τα νευρα σου,καλυτερα με λαδια)- Σε αυτη την περιπτωση αν δε σου αρεσει απλα περνας φιλτρο το βασικο και σβηνεις το εφε.
Γιαννη σε ευχαριστω πολύ. Ισως φταιει και ο φωτισμος αλλα από κοντα αν το δεις οι αντιθέσεις των χρωματων είναι πιο εντονες. Ακομα δεν εχω ψεκασει πιο σκουρες αποχρωσεις και λαδιες κτλ. Περιμενω να τελειωσουν και τα εθνόσημα για να τα λερωσω όλα μαζι. Προς το παρον εχει μονο ξεθωριάσματα και ανοιγματα στο χρωμα. Του diego το εχω δει

...αλλα αυτος είναι σε άλλο κοσμο. Ετη φωτος μακρυα...

η βρωμιά που είναι;
το γκριζάκι επάνω είναι το αστάρι να υποθέσω; και μια άλλη ερώτηση, όταν θέλεις να κάνεις preshade και chipping με ένα ασημί ας πούμε ή πράσινο σε αυτή την περίπτωση, δεν θα χαθεί το preshade αφού θα το καλύψει το χρώμα που θες να φανεί με το chipping; και στις φωτό αεροπλάνων του ναυτικού φαίνεται το preshade & το chipping.. 
Ακομη λερωματα δεν εχω κανει, προς το παρον είναι μονο με ξανοίγματα στο βασικο χρωμα. Εχει ακομα δουλεια. Το γκρι πανω αν εννοεις στα εθνόσημα, είναι λευκο. Το βαφτισα ασταρι (

) γιατι το χρησιμοποιησα σε ολο το αεροσκάφος για να τσεκαρω τα στοκαρίσματα. Τωρα για το preshade, εγω προσωπικα δεν κανω γιατι το θεωρω αχρηστο συμφωνα με τον τροπο που μοντελαρω. Τι εννοω? Βαβω το βασικο χρωμα και μετα με ανοιχτότερους τονους του βασικου κανω post shade μεσα στα panel. Οποτε είναι σαν να ακυρωνω την διαδικασια του preshade. Εκτος αυτου το preshade δεν είναι και ρεαλιστικο. Στο λευκο από κατω εκανα post shade με πολύ αραιωμένους τονους γκρι και μαυρου. Για το chipping θα δω πως θα μου βγει, ακομη δεν το εχω σκεφτει τι θα κανω. Για να φαινονται και το chipping και το preshade εγω θα περναγα πανω από το chipping αραιωμενο μαυρο πολύ προσεκτικα και με πολύ ψιλη δεσμη.

Νώντα του έχεις δώσει άλλο χαρακτήρα κ το έκανες κουκλί. Δεν υπάρχουν λόγια για την κατασκευή σου...
Το έχω κ γω αυτό το κίτ κ το λιγουρεύομαι... αλλά εσύ το απογείωσες....

καλή συνέχεια...
Σε ευχαριστω πολύ Πακη αλλα νομιζω τα παραλες
Όπως ανεφερα και πιο πανω είναι άλλη μια από τις δοκιμες για τα καλα κιτ που ελπιζω να φτιαξω στο μελλον. Μεχρι τοτε μαθαινω επι του πρακτεου σε χαλια κιτ. Ευκαιρια να το ξεκινήσεις κι εσυ!! Το κινητρο για μενα ηταν ότι ηταν μικρο, φθηνο και ευκολο.

Απλά αν σου πω πως παρά το πολύ όμορφο βάψιμο που έχεις κάνει, αυτό ΔΕΝ είναι ένα πολύ ταλαιπωρημένο Wildcat! Ψάξε μερικές φωτογραφίες από Guadancanal και θα δεις ταλαιπωρία. Πάντως είναι πολύ όμορφο και όντως τα τελικά βερνίκια θα μειώσουν τις διαφορές αρκετά. Καλή συνέχεια!
Σε ευχαριστω πολύ Γιωργο. Σιγουρα δεν είναι όπως αυτά του Guadancanal αλλα είναι και εκπαιδευτικης μοιρας στην Αμερική. Αυτό ηταν που με κρατησε και δεν συνεχισα σε ακομα ισχυρότερες δοσεις ξεθωριασμάτων. Επεται συνεχεια όμως γιατι εχω και να το λερωσω.