Δημήτρη με συγχωρείς, αλλά όταν έχω πληρώσει πάνω από 50EUR για ένα κιτ που θεωρείτε από τα κορυφαία, άρα περιμένεις να έχει κάποια ποιότητα, έχω κάθε δικαίωμα να γκρινιάζω. Αμάν πια με αυτή την καραμέλα για το Internet. Και αν δεν κάνω λάθος ΚΑΙ ΑΥΤΟ το φόρουμ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ του Internet, εκτός αν είμαι τόσο ηλίθιος και μου διαφεύγει κάτι.
Πάντως, ναι, έψαξα στο Internet και βρήκα φωτογραφίες έτοιμων. Και λοιπόν; Σε κανένα κατασκευαστικό (από τα ελάχιστα που βρήκα) δεν αναφέρει κανείς ούτε το συγκεκριμένο, εντελώς ηλίθιο αλλά σοβαρό, λάθος στις οδηγίες ούτε 3-4 ακόμα σοβαρότατα λάθη για λάθος κομμάτια. Το θέμα δεν είναι να μαντέψω τι πρέπει να πάει που. Το θέμα είναι ότι οι οδηγίες σε κιτ ΑΥΤΗΣ της τάξης τιμής ΟΦΕΙΛΟΥΝ να είναι ακριβείς και σωστές οπότε και ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να γκρινιάζει και να δημοσιοποιεί τα λάθη.
Δεν θα πρέπει να δείξω σε όποιον τέλος πάντων ενδιαφέρεται τα σοβαρότατα λάθη; Όποιος δεν ενδιαφέρεται δεν θα το διαβάσει ή δεν θα δώσει σημασία. Σε ευχαριστώ πάντως για την διαφωτιστικότατη απάντηση.
Στο θέμα μας τώρα, χωρίς παραπάνω λόγια μιας και δεν έχω τίποτα παραπάνω να γράψω:

Επόμενη στάση... Η ζώνη του λυκόφωτος... Επεισόδιο... "Ερπύστριες"...