Μια σχετικά παλιά κατασκευή μου η οποία περίμενε υπομονετικά να βαφτεί κάποια χρόνια.. Το κιτ σε γενικές γραμμές εχει θεματάκια εφαρμογής καθώς και θέμα με τις οδηγίες και σίγουρα θα μιλήσετε την Γαλλικήν ουκ ολίγες φορές..
Καθότι ο συγκεκριμένος τύπος άρματος απεικονίζεται σε πραγματικές φώτο με χειμερινό white wash αποφάσισα να προχωρήσω και εγώ έτσι..
Αρχικά λοιπόν έβαψα το μοντέλο όπως κάνω συνήθως (highlights, post shading, κτλ) και έπειτα προχώρησα σε white wash με την μέθοδο της λάκ..

Οπως θα δείτε προτιμώ να βάφω το μοντέλο μου τμηματικά αναφορικά πάντα με το χειμερινό white wash ωστε να μπορώ να έχω αίσθηση και έλεγχο του τι βάφω κάθε φορά ανάλογα πάντα με την φυσική φθορα που έχει το εκάστοτε τμήμα του άρματος..

Σε δεύτερη φάση και αφού στέγνωσε το πρώτο χέρι χεκίνησα κάποια wash με διάφορα λάδια αλλά και με λευκό enamel σε κάποια σημεία ώστε να σπάσω το ομοιόμορφο του λευκού.. Επειτα πρόσθεσα χιόνι σε σημεία που θα μπορούσε αυτό να "κάτσει" ..

Οι photo είναι απο κινήτο οπότε κάποιες αποκλίσεις υπάρχουν απο το πραγματικό μοντέλο.. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..
Συνεχίζεται.