παιδια καλησπερα,μετα απο καιρο και παλι μαζι,συγνωμη που χαθηκαμε αλλα συμβαινουν διαφορα τελευταια,σας χρωσταω και ενα efa 2000 ναι δεν το εχω ξεχασει...και υπαρχουν παρα πολλα μοντελα που θελω να βαλω αλλα επειδη παλευω και μια βιτρινα ταυτοχρονα ,καθυστερουν ολα μαζι...ασ δουμε το apache ah-64 λοιπον...ξεκιναμε με τις θεσεις και τις κονσολες του ελικοπτερου... με ενα απαλο γουος και λιγο εμφαση στις οθονες:roll:

και συνεχιζουμε με ανοικτο τον αριστερο κινιτηρα απο αρμυκαστ και παραθετω καποις φωτο μετα το βαψιμο και ενα ελαφρο γουος...επισης και το καπακι του...

και συνεχιζουμε με την συναρμολογηση της ατρακτου και των δυο κινητηρων καθως και το στοκαρισμα τους...

μια μικρη προσθηκη στον πισω τροχο...

και ειμαστε ετοιμοι για προετοιμασια primer,αφους και καλυπτρας...
και ειμαστε ετοιμοι για το πρωτο περασμα olive drub...

και περασμα γουος με γκαν μεταλ περναμε στην προσθηκη καποιων λεπτομερειων στα καπακια κινητηρων στο αμορτισερ ανοικτου,στην κεραια στην ουρα και στην κοκκινη γραμμη στο συστημα στοχευσης...

και στην συνεχεια στην προσθηκη σκελετου στο πυροβολο μ230

...αυτα προς το παρον δεκτα τα σχολια σας...και βαρατε ελευθερα..

... ::salut:
φιλοι μου καλησπερα ,

συνεχιζουμε και παλι με το Apache AH-64a hellenic air forces,αφου εγινε ενα καλο weathering και καποιες ελαχιστες φθορες,πριν ακολουθησουν τα βερνικια και το wash...σας παραθετω καποιες φωτο...

..αυτα λοιπον για σημερα,σχολια δεκτα...καλο σας βραδυ... ::icon_an
παιδες καλησπερα και παλι

,επειδη το γουεδερινκ δεν μου πολυαρεσε το ξαναεκανα και αναπαριστα το απατσι νο 1017...
και σας παραθετω καποις φωτο πριν τα βερνικια,και το γουος...

αυτα τα λεμε...

::salut::καλησπερα σας,περασαμε σε βερνικια και γουος και σας παραθετω καποιες φωτο πριν φθασουμε στην παρουσιαση ελληνικων διακριτικων,και πορεια προς την προσθηκη λεπτομερειων,και τελειοποιηση,για την παρουσιαση του θεματος...

και προχωραμε στο επομενο επιπεδο,και σας παραθετω και παλι καποιες φωτο...

...αυτα για σημερα,ραντεβου πριν τα χριστουγεννα,ελπιζω να τελειωσει φετος...καλο βραδυ...

::salut::καλησπερα σας,και επειδη δεν ημουν τελικα ευχαριστημενως με το αποτελεσμα το ξεκινησα και παλι απο τις φθορες και μετα και παλι
μια απο τα ιδια...βερνικια,γουος,θα προσπαθησω καλυτερα νουμερα,και σηματα,και απο οτι βλεπω δεν
θα τελειωσω μαλλον,φετος...αλλα δεν πειραζει,το αποτελεσμα θα μετρησει...

φωτο και παλι...και τα λεμε συντομα...

τα λεμε συντομα,καλοβραδυ ,χρονια πολλα...

::salut::Καλησπερα και χρονια πολλα,οι φθορες τελειωσαν περαστηκαν τα βερνικια,εγινε το γουος,και περιμενω να δω τι θα γινει με τα διακριτικα και με τα σηματα,μεχρι τοτε σας παρουσιαζω την φετινη προοδο,και μαλλον θα τα ξαναπουμε του χρονου...να ειστε παντα καλα...

Σας ευχομαι καλη χρονια...

...φιλοι μου καλησπερα σας παραθετω καποιες φωτο μετα απο τα σηματα και το ανοιγμα του κινητηρα...και σιγα σιγα βαδιζουμε προς το τελος...καλο βραδυ...σχολια δεκτα....!!!