Γιαννη πολυ ωραια δουλεια(οπως παντα) με ιδιαιτερο χαρακτηρα
Μου αρεσει το βαψιμο στο κτιριο πολυ. Θα ηθελα λιγο πιο φωτεινα τα οριζοντια μερη του panzer για να κανει ομορφη αντιθεση και ισως λιγο πιο φωτεινους τους δυο αρματιστες για να πεφτει το ματι εκει αμεσως και σιγα σιγα να ανακαλυπτει τα υπολοιπα στοιχεια αφου εχεις δουλεψει ολες τις πλευρες του διοραματος σου πολυ σωστα.
Δεν θελω να το παιξω εξυπνος (μονο η γνωμη μου ειναι και τιποτα αλλο)
απλα μερικες προτασεις για κατι επομενο που θα ειναι κοντα σε σχεδιασμο.
Και παλι μπραβο
Kυριακο η γνωμη-προτασεις σου μετραει οπως και ολων των παιδιων,και μονο εξυπνος δεν το παιζεις , θελω να πιστευω οτι καποια στιγμη θα δειτε και live δουλεια μου για να εχετε μια πιο τεκμηριωμενη γνωμη

Πανέμορφο στο βάψιμο, ελπίζω να το δώ κι απο κοντα τον άλλο μήνα που θα άνεβω Θεσσαλονίκη 
Σωτηρη θα την δεις

Πανεμορφο ειναι! 

φιλε tito

Γιάννη, επειδή αυτά τα κεραμίδια μοιάζουν αρκετά με λαξευμένες πέτρες, αν δεν με προβλημάτιζε η απότομη κλίση της στέγης, θα σου πρότεινα να αλλάξεις τον χρωματισμό τους για να μην γίνει ζημιά με την αλλαγή. Κατά τα άλλα, ακόμα μια εξαιρετική δουλειά σου σε όλα τα επίπεδα, βάψιμο, στήσιμο κλπ. 
Γιωργο σ ε ευχαριστω φιλε ,υπηρχαν και στεγες απο πετρα σε αυτο το μεγεθος ,λιγο πιο πυκνες ,αλλα μαλλον θα βαλω κεραμιδια ,αν βρω

Πολύ όμορφη η δουλειά σου Γιάννη.
Μπορείς να μας πεις δυο λόγια για το βάψιμο του διοράματος ή μήπως έχεις κάποιο άλλο ποστ στο οποίο αναφέρεις σχετικά το τι χρησιμοποιησες για να βγάλεις αυτο το πολύ καλό αποτέλεσμα (πχ, λαδια, σμαλτα, ακρυλικα, τεχνικες και κλπ);
Φιλε sernak δεν υπαρχει καποιο ποστ ,αλλα ξεκινησα τα βασικα βαψιματα βασης-κτηριου-αρματος-φιγουρων με ακρυλικα χρωματα
απο Tamiya-gunze sangyo και πανω σε αυτα εγιναν φωτοσκιασεις με λαδια ζωγραφικης απο την winson newton, και σκονισματα
απο pigments της AK