Αποστολέας Θέμα: Που πας ( μωρη) κοτα ?  (Αναγνώστηκε 2341 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
Που πας ( μωρη) κοτα ?
« στις: Νοεμβρίου 16, 2013, 07:59:18 μμ »
   Γεια σας "συναδελφοι". Η τελευταια μου δουλεια ειναι αυτη,με τιτλο " που πας ( μωρη) κοτα ? Το σκεπτικο ειναι οτι μια autoblinda πεφτει θυμα ενεδρας απο παρτιζανους οι οποιοι εχουν παγιδευσει τις ραγες. Το οχημα εκτροχιαζεται και το πληρωμα ( 3 γερμανοι και ενας αλπινιστης ιταλος )
βγαινουν απο αυτο ωστε να μην ειναι "sitting ducks "...Και ο ιταλος κοκκοροφτερος τιμωντας την "ηρωικη" φημη της φεραρα και της τζουλια αποφασιζει να " τη κανει " με ελαφρα,και μεσα στο πανικο του φοραει κρανος και κραταει οπλο αναποδα....
  Ενα μινι κατασκευαστικο....  Η autoblinda ειναι η γνωστη 35αρα της ιταλερι φτιαγμενη oob με μονη προσθηκη λιγα αξεσουαρ ( κυτια,διχτυ παραλλαγης,κορμος),και βαφτηκε τριχρωμη γερμανικη..
 Οι φιγουρες ειναι της dragon ( hunting the partisans ) και μου αφησαν γλυκοπικρη αισθηση..Οι λεπτομερειες ειναι σε υψηλο επιπεδο αλλα απο πλευρας εφαρμογης και πλαισιων ηταν σε χαμηλα standards). 
  Τελος, η βαση φτιαχτηκε απο μονοκομματο dow που διαμορφωθηκε αναλογα,περαστηκε με ατλακολ,εριξα τα χαλικια,προσθεσα τη χλοη,τα δεντρακια,και τελος κοσκινισα χωμα απο το κηπο...
Βαρατε ελευθερα  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
Απ: Που πας ( μωρη) κοτα ?
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 18, 2013, 07:01:03 μμ »
Μου αρέσει γενικώς , χωρίς να είμαι ειδήμων, το βάψιμο και η φθορά στην autoblinda.
Για το διόραμα που συνοδεύει έχω μια ένσταση:

Είναι ωραία η ιδέα σου αλλά την έθαψε η βάση. Εννοώ ότι λόγω μικρού μεγέθους
εκτός του ότι φαίνονται στριμωχτά τα πράγματα, φαίνεται αφύσικη η ζημιά στις
ράγες από την έκρηξη και η μετατόπιση του οχήματος. Ήθελες περισσότερο χώρο,
έτσι φαίνεται σαν να ήταν σταματημένο και η έκρηξη απλώς το μετατόπισε. 'Εχε
υπόψιν σου ότι οτιδήποτε κινείται σε ράγες με κάποια σχετική ταχύτητα, χρειάζεται
απόσταση για να σταματήσει και χώρο για να εκτροχιαστεί, if you know what I mean.
Εάν ήταν σταματημένο προηγουμένως, αγνόησε το σχόλιό μου. Μόνο ο δημιουργός
γνωρίζει τα του διοράματος.

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 19, 2013, 01:15:47 πμ »
Μου αρέσει γενικώς , χωρίς να είμαι ειδήμων, το βάψιμο και η φθορά στην autoblinda.
Για το διόραμα που συνοδεύει έχω μια ένσταση:

Είναι ωραία η ιδέα σου αλλά την έθαψε η βάση. Εννοώ ότι λόγω μικρού μεγέθους
εκτός του ότι φαίνονται στριμωχτά τα πράγματα, φαίνεται αφύσικη η ζημιά στις
ράγες από την έκρηξη και η μετατόπιση του οχήματος. Ήθελες περισσότερο χώρο,
έτσι φαίνεται σαν να ήταν σταματημένο και η έκρηξη απλώς το μετατόπισε. 'Εχε
υπόψιν σου ότι οτιδήποτε κινείται σε ράγες με κάποια σχετική ταχύτητα, χρειάζεται
απόσταση για να σταματήσει και χώρο για να εκτροχιαστεί, if you know what I mean.
Εάν ήταν σταματημένο προηγουμένως, αγνόησε το σχόλιό μου. Μόνο ο δημιουργός
γνωρίζει τα του διοράματος.

Σε ευχαριστω κωστα για το σχολιο σου.
Το θεμα της φυσικοτητας της κινησης στο διοραμα το ειχα σκεφτει αρχικα,αλλα θυσιαστηκε επειδη μου αρεσουν τα compact διοραματα ( καθαρα θεμα δικου μου γουστου ) και επειτα αντιμετωπιζω και το εξης προβλημα...Δεν εχω αλλο χωρο στα ραφια   :roll:

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 19, 2013, 09:05:01 πμ »
Γενικά η δουλειά είναι πολύ καλή, αλλά το ανάποδο κράνος και όπλο στον Ιταλό μου φαίνεται υπερβολικό και αντιαισθητικό. Θα έπρεπε να είναι μια άλλη κίνηση η φιγούρα ώστε να είναι πιο πειστικός ο πανικός.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 19, 2013, 10:49:26 πμ »
Σε ευχαριστω κωστα για το σχολιο σου.
Το θεμα της φυσικοτητας της κινησης στο διοραμα το ειχα σκεφτει αρχικα,αλλα θυσιαστηκε επειδη μου αρεσουν τα compact διοραματα ( καθαρα θεμα δικου μου γουστου ) και επειτα αντιμετωπιζω και το εξης προβλημα...Δεν εχω αλλο χωρο στα ραφια   :roll:

Κι έτσι μπορούσες : Βάζοντας σε μια γωνία ένα μικρό τμήμα από τις ράγες τσακισμένο και με ένα μικρό
κρατήρα από κάτω για να υποδηλώνει έκρηξη και το όχημα πιο μακρυά.  ::salut::

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 19, 2013, 02:05:07 μμ »
Κι έτσι μπορούσες : Βάζοντας σε μια γωνία ένα μικρό τμήμα από τις ράγες τσακισμένο και με ένα μικρό
κρατήρα από κάτω για να υποδηλώνει έκρηξη και το όχημα πιο μακρυά.  ::salut::

Οτι εγινε εγινε ,παμε για το διχρωμο iv τωρα .

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 19, 2013, 02:22:36 μμ »
Γενικά η δουλειά είναι πολύ καλή, αλλά το ανάποδο κράνος και όπλο στον Ιταλό μου φαίνεται υπερβολικό και αντιαισθητικό. Θα έπρεπε να είναι μια άλλη κίνηση η φιγούρα ώστε να είναι πιο πειστικός ο πανικός.

Κατ εμε εξυπηρετει μια θεατρικοτητα το στησιμο αυτο και ηθελα να τον κανω μια καρικατουρα "μαχιμου"στρατιωτη.
Οπως και να χει well respected η αποψη σου και σε ευχαριστω.

Tags: