Σίγουρα το καλύτερο κιτ άρματος που έχω πιάσει στα χέρια μου, στη μικρή μοντελιστική μου ζωή.
Ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Το κιτ συναρμολογήθηκε στις διακοπές, κουβαλώντας ελάχιστα εργαλεία μαζί μου.
Την κόλλα, τον κόφτη την X-actο, δύο πιαστράκια και μια λίμα για μοντέλα.
Πάμπολλα κομμάτια, που χρειάστηκαν 4-5 ημέρες από 3 ώρες για να μπούν στη θέση τους. Σαφής οδηγίες, χωρίς περιθώρια για λάθη. Μεγάλο το σοκ όταν διαπίστωσα τη λειτουργικότητα των αναρτήσεων.
Μοναδικό σημείο "τσαντίλας", οι ερπύστριες. Κάθε πέδιλο δύο κομμάτια, δίνεται και οδηγός, (ο οποίος χρησιμοποιείται για να λυγιστούν και τα PE που δίνει το κιτ σε σωστές γωνίες), αλλά μου πήρε δύο ημέρες για να τα κόψω και να τα καθαρίσω, και άλλη μια για να σχηματίσω τις ερπύστριες.
Το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό, καθώς μου έσπαγαν συνεχώς σε διάφορα σημεία (μπορεί να έκανα κάποιο λάθος στο κόψιμο καθάρισμα και την πλήρωσα έτσι), οπότε αναγκαστικά κολλήθηκαν στους τροχούς, κάτι εύκολο, καθώς και τα δύο είναι πολυστερίνη.

Το κιτ περίμενε το βελτιωτικό της Slingshot, το οποίο αγοράστηκε στην Έκθεση, οπότε και αυτό σιγά σιγά θα πάρει το δρόμο προς το βαφείο, από όπου θα βγει φορώντας τετράχρωμη Ελληνική παραλλαγή.