Αποστολέας Θέμα: M998 Eλληνικο  (Αναγνώστηκε 1337 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jgeorgadas

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
M998 Eλληνικο
« στις: Ιανουαρίου 15, 2016, 12:15:25 μμ »
καλημερα παιδες,ειναι σωστη η παραλλαγη? οπου υπαρχουν λαθη παρακαλω πειτε τα

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Απ: M998 ελληνικο
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 15, 2016, 12:42:36 μμ »
Καλώς τον.

Δε θέλω να σε απαγοητεύσω, αλλά αν σε ενδιαφέρει η πιστότητα και ομοιότητα με τα πραγματικά Ελληνικά Hummer, το συγκεκριμένο απέχει πολύ.
Όχι κατασκευαστικά και βαφτικά (η δική σου δουλειά δηλαδή), αλλά από το ίδιο το κιτ. Υπάρχουν πολλές εξωτερικές λεπτομέρειες που διαφοροποιούν τα Ελληνικά από τα Αμερικάνικα (προφυλακτήρες, Καθρέπτες, τροχοί κα).

Αν δε σε πειράζει να έχει ένα What if Ελληνικό λοιπόν, περνάμε στα χρώματα που είναι λάθος τουλάχιστον οπτικά και κρίνοντας από τις φωτογραφίες σου. Απέχει νομίζω από το παρακάτω που μάλλον θες να φτιάξεις... Μόνο το μαύρο ταιριάζει σαν απόχρωση.

Click to see the original size.

Και το σχέδιο της παραλλαγής απέχει, αλλά δυστυχώς αυτό μόνο από φωτογραφίες μπορείς να το βρεις από όσο ξέρω, εκτός εάν κανείς άλλος έχει άλλο υλικό.

Το χρώμα σου έχει χτίσει πολύ, και φαίνονται οι πινελιές. Τι περιθόρια έχεις να το διορθώσεις (εάν φυσικά σε ενδιαφέρει να το φτιάξεις όσο το δυνατόν καλύτερα και όχι άρπα κόλλα)?

Δώσε μας κι άλλες πληροφορίες, τι χρώματα έχεις χρησιμοποιήσει, με τι τα αραίωσες, κτλ...

Αποσυνδεδεμένος jgeorgadas

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 15, 2016, 02:56:34 μμ »
και μενα δεν μου κολλαγε καλα οπτικα.τωρα οσο για το μοντελο μαλλον για if θα παει γιατι το διοραμα θα εχει και mn60 που περιμενουμε να ερθουν μεταχειρισμενα απο αμερικη οποτε....το χρωμα ειναι ενα πρασινο-καφε γιατι φοβηθηκα να βαλω μαυρο

Αποσυνδεδεμένος sluff

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • ΣΤΑΘΗΣ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 16, 2016, 09:21:12 πμ »
τι ειναι τα mn60??

Αποσυνδεδεμένος tankrou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 16, 2016, 12:29:45 μμ »
να υποθεσω εννοεις το 50αρι αλλα....μεταχειρισμενο;;;;;; ::salut::
ο μοντελισμος ειναι ΧΑΡΑ.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 16, 2016, 07:07:16 μμ »
Καλησπέρα και από εμένα. Επειδή είναι κρίμα και τα χρήματα που έδωσες για το κιτ αλλά και τον κόπο που έκανες για να το συναρμολογήσεις, εγώ θα πρότεινα να του κάνεις ένα ολικό reset. Κάνε του ένα μπανάκι σε χλωρίνη για να ξεβάψει, και να το ξαναπάς από την αρχή με τα σωστά χρώματα και λίγο περισσότερη προσοχή.

Tags: