Αποστολέας Θέμα: Crusader Mk III, Hasegawa + Armourfast (1/72)  (Αναγνώστηκε 2903 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
Crusader Mk III, Hasegawa + Armourfast (1/72)
« στις: Οκτωβρίου 19, 2013, 09:26:06 πμ »
Καλημέρα σε όλους,
Τρίτη και τελευταία συμμετοχή μου στο GB, το Crusader Mk III. Το Μk III, ήταν ο τελευταίος τύπος (μάχιμου) Crusader, και το μόνο που εφοδιάστηκε με πυροβόλο των 6pdr. Το μεγαλύτερο πυροβόλο, "κόστισε" ένα μέλος του πληρώματος και απαίτησε εκτεταμένη μετατροπή στον πύργο.

Η Hasegawa, δίνει (πάντα μιλάμε για τη σωστή κλίμακα  ::glossa::), αυτόν ακριβώς τον τύπο, αλλά όπως έχω αναφέρει ξανά, ο πύργος είναι για  ::cry2::. Έτσι χρησιμοποίησα (ως συνήθως) τον πύργο της Armourfast, ο οποίος όμως χρειάστηκε αρκετή δουλειά για να γίνει Mk III (από Mk II). Πιστεύω ότι οι μετατροπές που έγιναν φαίνονται καθαρά στις φωτογραφίες. Να αναφέρω μόνο ότι τα πριτσίνια στο μπροστινό μέρος του πύργου, ξηλώθηκαν από ένα Lee/Grant της Airfix και κολλήθηκαν ένα ένα (μια δουλειά που στο μέλλον θα κοιτάξω να αποφύγω) και ότι η δυσκολότερη δουλειά, ήταν να μικρύνει η θυρίδα του αρχηγού και να αλλάξει από μονή και συρταρωτή, σε διπλή ανοιγόμενη (απαιτήθηκε χειρουργείο για να αλλάξει το προφίλ του πίσω μέρους της) . Έφτιαξα και πάλι ποδιές (γιατί ο αλλοπρόσαλος Ιάπων, δεν δίνει) και τέλος....

Το στοίχημα τώρα είναι να προλάβω να το έχω έτοιμο στην Έκθεση. Είδομεν ::dontknow::

Ελπίζω να σας αρέσει και όπως πάντα, τα σχόλια καλοδεχούμενα  ::salut::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: Crusader Mk III, Hasegawa + Armourfast (1/72)
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 19, 2013, 09:38:17 πμ »
Να υποθέσω οι ποδιές δεν είναι κολλημένες για να βάλεις ερπύστριες!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 19, 2013, 10:24:28 πμ »
Μάλιστα. Βελτιώσεις στα βελτιωτικά!!! Δεν ανοίγεις εκείνο το μαγαζί που τόσο καιρό σου λέω;

Οι ποδιές είναι άψογες, αναμένω το βάψιμο.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 19, 2013, 06:43:32 μμ »
Να υποθέσω οι ποδιές δεν είναι κολλημένες για να βάλεις ερπύστριες!
Βέβαια!!! Και μετά το φιάσκο με τις ερπύστριες του Mk II, αυτές εδώ, τις φυλάω σαν κόρη οφθαλμού
Μάλιστα. Βελτιώσεις στα βελτιωτικά!!! Δεν ανοίγεις εκείνο το μαγαζί που τόσο καιρό σου λέω;

Bελτιωτικό??? Ποιό βελτιωτικό??? Ότι χρειάστηκε για τη μετατροπή, το έχω φτιάξει με τα ....χεράκια μου (γνωστά και ως Sands Hands of Iwo Jima  :mrgreen:). Το μαγαζί δεν το ανοίγω (αν και τώρα με τις περικοπές, έχω αρχίσει να αναθεωρώ).
 ::salut::
ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος spits22(Panayotis Dim.)

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ιλιον- Αθηνα
  • mud 50%- salt water 50%
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 19, 2013, 06:58:21 μμ »
πυργος χωρις το ημισφαιρικο mantlet(μπλιαχ) και με το "καλο" οπλο επανω ,ναι ναι μας αρεσει τα μεγιστα! ποδιες ΣΟΥΠΕΡ, αλλα αν καταλαβα καλα, ξυρισες με λεπιδα τα μπουλονια απ τάλλα κ μετα τα μετεφερες στον πυργο του Crusader??  ::mpr::
Πες μας και καμμια σκεψη για βαψιμο

Αποσυνδεδεμένος OANNHSEA

• Scale 1/48
  • *
  • BELLUM OMNEUM CONTRA OMNE
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 19, 2013, 09:15:55 μμ »

Τι μαγαζί μωρέ;;;
Θα πάρει ένα 3D printer + ένα 3D scaner και απλά θα σκανάρει και θα πουλά τις δημιουργίες του...
Η εταιρεία Dimitris 72 παρουσιάζει!!!

Superd όπως πάντα...

ΥΓ
Εγώ σε ένα μόνο άρμα πήγα να κάνω χειρουργείο τα μπουλόνια και έπαθαν τα νεύρα μου...
Τα μισώ τα τάνκ με βίδες και μπουλόνια!!!  :twisted:
.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 19, 2013, 09:41:26 μμ »
ʼσε τα μαγαζιά για τους εμπόρους...
Εσύ είσαι χειρούργος, χασάπης ή κάτι συναφές...  :mrgreen:
Προχώρα, κάτι λίγες έμειναν!
Α! μη ξεχαστώ, ας πω και ένα μπράβο.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 19, 2013, 11:33:55 μμ »
Μπράβο Μήτσε, πολύ ωραίος ο τενεκές εεε... το άρμα εννοώ ::glossa:: :twisted:
Πλάκα κάνω... για το "τενεκές" όχι για το "ωραίο", καθώς είναι ίσως το μοναδικό βρετανικό άρμα ΒΠΠ που μου αρέσει μαζί με τον Κένταυρο.
ʼλλαξε όμως τα προστατευτικά των προβολέων γιατί είναι πολύ χοντρά. Δεν κάνω πλάκα ::glossa:: :mrgreen:

Καλή συνέχεια :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 20, 2013, 03:12:30 πμ »
πυργος χωρις το ημισφαιρικο mantlet(μπλιαχ) και με το "καλο" οπλο επανω ,ναι ναι μας αρεσει τα μεγιστα! ποδιες ΣΟΥΠΕΡ, αλλα αν καταλαβα καλα, ξυρισες με λεπιδα τα μπουλονια απ τάλλα κ μετα τα μετεφερες στον πυργο του Crusader??  ::mpr::
Πες μας και καμμια σκεψη για βαψιμο
Ναι, όπως έγραψα ένα Lee (Airfix) ήταν ο δότης. Σχετικά με το βάψιμο θα γίνει sand με Blue Black

Superd όπως πάντα...

ΥΓ
Εγώ σε ένα μόνο άρμα πήγα να κάνω χειρουργείο τα μπουλόνια και έπαθαν τα νεύρα μου...
Τα μισώ τα τάνκ με βίδες και μπουλόνια!!!  :twisted:
Ευχαριστώ πολύ  ::salut:: Όσο για τα μπουλόνια, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ίσως ακούγεται, ή φαίνεται. Υπομονή και ένα καλό σκαρπελάκι χρειάζονται μόνο
ʼσε τα μαγαζιά για τους εμπόρους...
Εσύ είσαι χειρούργος, χασάπης ή κάτι συναφές...  :mrgreen:
Προχώρα, κάτι λίγες έμειναν!
Α! μη ξεχαστώ, ας πω και ένα μπράβο.
Χαίρομαι που σου άρεσε Φιλ!!! Αν δεν με πρήξουν με άλλα τρεχάματα, λογικά θα το έχω έτοιμο
Μπράβο Μήτσε, πολύ ωραίος ο τενεκές εεε... το άρμα εννοώ ::glossa:: :twisted:
Πλάκα κάνω... για το "τενεκές" όχι για το "ωραίο", καθώς είναι ίσως το μοναδικό βρετανικό άρμα ΒΠΠ που μου αρέσει μαζί με τον Κένταυρο.
ʼλλαξε όμως τα προστατευτικά των προβολέων γιατί είναι πολύ χοντρά. Δεν κάνω πλάκα ::glossa:: :mrgreen:

Καλή συνέχεια :!:

ΜΦΧ
Καταρχήν σβήνοντας μια λέξη, γλύτωσες από μια γερή δόση του γνωστού πικάντικου ζαρζαβατικού  :evil:  ::glossa:: :mrgreen:
Τα προστατευτικά, δεν φαίνονται τόσο πολύ χοντρά (αν και είναι περισσότερο από όσο θα έπρεπε). Σε κάθε περίπτωση, έχω ξεμείνει από λεπτό(τερο) συρματάκι. Εψαξα μέσα στη βδομάδα και στο Praktiker και στο Leroy Merlin για καλώδιο με μονό και λεπτό πυρήνα, αλλά όσα είχαν, ήταν με πυρήνα "πλεξούδα" από πολλά και πολύ λεπτά συρματάκια. Μόλις σήμερα το βράδυ, έμαθα που μπορώ να βρω χύμα χαλκόσυρμα. Πάντως, έτσι και αλλιώς, όπως είναι φτιαγμένο, αλλά και στο στάδιο που βρίσκεται τώρα, δεν μπορώ να τα αλλάξω  :oops:

Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια  ::salut::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 20, 2013, 04:36:09 πμ »
Καλό βάψιμο Μήτσο.  :wink: Φαντάζομαι το προλαβαίνεις
ανετα μέχρι την έκθεση  ::agree:: ::agree:: ::agree::
 :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 20, 2013, 02:02:03 μμ »
Πολύ καλή δουλειά Μήτο και τα μπουλόνια δείχνουν ολόσωστα

Το Βlueblack το ξέρω σαν "ύποπτο" μαγαζί σε πασίγνωστη ελληνικά ταινία που πηγαίναν τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα  ::glossa:: .Τι χρώμα είναι;Πρόσθεσε και το κομμάτι της θωράκισης που προεξέχει στην άνω δεξιά πλευρά του πύργου (στη φώτο αριστερά) γιατί το είχαν όλα τα MkIII  :wink: ::salut::

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 25, 2014, 05:41:35 μμ »
Τελικά, το στοίχημα να είναι έτοιμο στην Έκθεση, το έχασα παταγωδώς. Έτσι, παρότι πλέον τελειωμένο δεν θα "παίξει" και στο GB "British Steel" για το οποίο προοριζόταν. Επιπλέον την πάτησα και με το βάψιμο και ενώ το αρχικό σχέδιο ήταν να γίνει ερημί με μαύρο, ατύχησε και κατέληξε "Τυνησιακό" βαμμένο με Khaki Green No 3. Με τo περίεργο (και περιορισμένης χρήσης) χρώμα αυτό, βάφτηκαν επιτόπου στην Τυνησία όσα Crusaders στάλθηκαν από την Αγγλία σαν συμπληρώματα στις Μεραρχίες που καταδίωκαν εκεί τον Ρόμμελ. Την συνταγή (καθώς ήθελα να το βάψω με Vallejo), μου την έδωσε ο γκουρού Mike Starmer (τον οποίο και ευχαριστώ και από εδώ). Το χρωματάκι λοιπόν, για όσους τυχόν εδιαφέρονται, αποτελείται από 7 μέρη British Tanker Uniform, ένα μέρος Grey Green και ένα μέρος Black. Λόγω της (σωστής  ::glossa::) κλίμακας, και προκειμένου να επιτύχω αυτό που στα...ελληνικά λέμε Scale Effect, δεν χρησιμοποίησα το μαύρο.
Επίσης έφτιαξα τη βάση και τις ακίδες του σκοπευτικού, όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο αγαπητός Ερνέστος Μπάρκμαν. Τελικά, παρότι το πέρασα με ματ βερνίκι, ακόμα σε κάποια σημεία γυαλίζει αρκετά. Παρ' ολα αυτά, απόφάσισα να το κρατήσω με αυτή τη σατινέ εμφάνιση - ένα θέμα για το οποίο θα ήθελα να ακούσω και άλλες (τις δικές σας) γνώμες ::dontknow::

Ελπίζω να σας αρέσει και όπως πάντα τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα  ::salut::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 25, 2014, 11:37:18 μμ »
Στα είπα όταν το είδα σήμερα στο καφέ... μανάρι (κι ας μην άλλαξες τα προστατευτικά των προβολέων ::glossa::) :!:
Το σατινέ όπως συμφώνησαν και οι υπόλοιποι του τραπεζιού, είναι μια χαρά :wink:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 26, 2014, 12:18:09 πμ »
Επειδη το ειδα σημερα πρωτη φορα δια ζωσης οφειλω να πω οτι προκειται για απιστευτη δουλεια ανωτατου επιπεδου.Τοσο κατασκευαστικα,προσθηκης λεπτομερειας αλλα και βαψιματος το μοντελο αποτελει χρυσαφι για το φορουμ.
Το ξεκαθαρισμα του αρθρου απο ποσταρισματα σαν το δικο μου και με τις καταλληλες προσθηκες κειμενου απο τον κατασκευστη θα αποτελουσαν σημαντικο μπουσουλα για καθε εναν που θα ηθελε ενα αρματικο μοντελο στην παιδικη :mrgreen: κλιμακα.
Συγχαρητηρια Ψηλε εδωσες ρεσιταλ.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 26, 2014, 12:22:58 πμ »
Όπως μας έχεις συνηθίσει!
Μεγαλουργείς στη παιδική κλίμακα, το είδα και εγώ από κοντά, για την ακρίβεια από πάρα πολύ κοντά...για να δω και τίποτα...

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 26, 2014, 12:27:50 πμ »
Αυτό το μπιζουδάκι το πήρε το μάτι μου σήμερα αλλά έπεσε τόση τρεχάλα για το κοπή το πίτα, τους λαχνούς και τα λοιπά που δεν κατάφερα να το χαλβαδιάσω.

Κρίνοντας από τις δικές σου φωτογραφίες ωραίο φαίνεται...  ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 26, 2014, 12:55:37 μμ »
Μπιζουδάκι απο τα ποιό όμορφα που έχεις φτιάξει Μήτσε! ::thumbleft::

Για το βερνίκι η γνώμη μου είναι πως το σατινέ, σε μεγαλύτερες κλίμακες δίνει μια αίσθηση "μεταλλικότητας", αλλα είναι υπερβολικα γυαλιστερό για την τυφλοκλίμακα... στη καλύτερη μοιαζει σαν να είναι πετρελαιωμένο για παρέλαση!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 26, 2014, 01:49:40 μμ »
Εξαιρετικό! Οπως πάντα άλλωστε...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 26, 2014, 03:09:53 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια (αν και ο Περικλής μάλλον υπερβάλει), και φυσικά, χαίρομαι που σας αρέσει  ::salut::

Τώρα για την κλίμακα, για πολλοστή φορά, σας λέω ότι η 1/72 είναι η σωστή και (κυρίως) η αντρική κλίμακα. Ως παιδική την θεωρούν μόνο όσοι "τα κάνουν κρεμαστάρια" και οι πρεσβύωπες (μια κατηγορία όπου μόνο ο Φίλιππος δικαιούται δια να ομιλεί)  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Τέλος για τη γυαλάδα, τελικά, μάλλον θα το περάσω άλλο ένα χέρι ματ βερνίκι (αν δεν βαρεθώ ή/και δεν μπλέξω με τίποτ' άλλο)  :oops:

Και πάλι σας ευχαριστώ για τα σχόλια  ::salut::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 26, 2014, 03:34:39 μμ »
Αυτές πρέπει να είναι οι πιο άθλιες φωτογραφίες που έχεις εμφανίσει ποτέ στο forum! Τόσο άθλιες που το μοντέλο πρέπει να είναι καλό, αλλά δεν φαίνεται! Κουλάδι! :P

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 01:12:10 μμ »
Ευτυχώς το είδα από κοντά και δεν χρειάζεται να βγάλω τα μάτια μου με αυτές τις ψυχεδελικές φώτο  ::glossa::

Πρόκειται για εξαιρετική και μερακλίδικη δουλειά,προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.Θα διαφωνήσω με τον Γάτο,η μέτρια γυαλάδα στο φινίρισμα,προσωπικά μου αρέσει πολύ αφού δίνει την αίσθηση του "χαλύβδινου",ακόμα και στην 1/72.Μπράβο Μήτσε  :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 06:32:27 μμ »
ωραίο μοντελάκι.
εξαιρετικό δηλαδή, πλην μιας γυαλάδας που έχει και στην επεσημανα απο κοντά που το είδα.
εφόσον λες οτι εχεις περάσει ματ βερνίκι και "δεν έπιασε", δεν δοκιμάζεις να το ματάρεις με παστέλ ?
αντε για το επόμενο τώρα
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 07:41:00 μμ »
Φωτό βαγγό της κουλαμάρας ::glossa:: ::glossa::!!Νόμιζα ότι είδα άλλο μοντέλο από αυτό που έφερες και είδα το Σάββατο το οποίο θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες πώς είναι μια από τις πιό καλές δουλειές σου!Στα είπα από κοντά και νομίζω σε κάλυψα, εύγε, πάμε για άλλα!
Τα όσον αφορά τα της παιδικής κλίμακας νομίζω πως ο κος Κοντός παρέλαβε νέο φορτίο με χαλαπένιος καυτερές πιπεριές από τα εύφορα εδάφη του Τσερνόμπιλ :mrgreen: ::glossa::
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 07:53:52 μμ »
Εξαιρετική δουλειά Δημήτρη!
Και γω από κοντά σου είπα για το βερνικάκι,δείχνει κάπως στην 72...
Επίσης με χαλάει λίγο το σκουρομαύρο wash όπου νομίζω ότι υπερτονίζει "κάπως" τις λεπτομέρειες της κλίμακας.
Για το βερνίκι,πάρε Flat Base και ρίξε λίγο μέσα στο ματ σου,να στο κάνει καραματ!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 28, 2014, 08:06:35 πμ »
Σας ευχαριστώ πολύ κύριοι για τα σχόλια. Επιτέλους, αντιληφθήκατε ποιος είναι ο Πρωταθλητής-(κουλός) Φωτογράφος (γιατί τελευταία, εμφανίστηκαν μερικοί που νομισαν ότι μπορούν να με ρίξουν από το βάθρο μου)  ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen:

Σχετικά με το ματάρισμα, το αποφάσισα: Θα του ρίξω ένα χέρι βερνίκι, οπότε είτε θα ματάρει τελείως, είτε (στη χειρότερη) θα μετριαστεί κι άλλο η γυαλάδα ώστε να έρθει σε αποδεκτά επίπεδα.

Τέλος, όσοι έχουν αντίρρηση για το ποια είναι η σωστή και αντρική κλίμακα, παρακαλούνται να περάσουν να τους τρατάρουμε μια περιποιημένη μερίδα από τα γνωστά πικάντικα εδώδιμα :evil: ::glossa:: :mrgreen:

ΔΚ

Tags: