ΚωσταΑ.Β....κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου(το οποιο το εχω δοκιμασει σε αλλο προτζεκτακι και δεν μπορεσα να το βγαλω σωστα).Γενικα το γυμνο μεταλλο ειναι λιγο μανικι...
Νινακο και Γιωργη(mm),OD δεν με ενθουσιαζει...μινιο ομως ναι!

Παρεπιπτοντως,φρεσκο OD δεν νομιζω οτι θα εκανε ποτε τετοιο κοντραστ σε φωτο...αλλα παλι ποιος μπορει να πει σιγουρα?
bloden-μακαρι να'χα πολλες φωτο αδερφε...ειναι απο εκεινα τα προτζεκτ που γινονται στο φτερο..

(οι λιγες που εχω τραβηχτηκαν σαν αρχειο και δεν λενε και πολλα αλλα θα τις ποσταρω

)
Χοντογκιε...εχω παρει φορα!!!3 βαφονται ταυτοχρονα!Βρηκαμε παπα κλπ κλπ!

Κακοηθεστατε
Φανη 
...και να μην ηθελα,μονο και μονο για να σκασεις απο το κακο σου,θα εβαφα!!
Μελπιε...ενα κεραμιδομπορντωροδοκοκκινο ειναι τα δοντια των περισσοτερων,οποτε να ευχεσαι να το πετυχω σε κιτ.Θα γινω καλυτερος οδοντιατρος!!
Φιλιππα...δεν ειναι καθολου κακο το κιτρινακι που λες.Εχει και μια λογικη(ενεκα γερανος)...η οποια συμβαδιζει και με το διαφορετικο(και πιθανο)μαυρο χρωμα του τζιπ.
Το προβλημα σε αυτη τη λυση ειναι η πολυχρωμια στο ολο θεμα..Μαυρο το τζιπ(με ο,τι φαινεται απο κινητηρα και σασι σε OD),κιτρινοι οι σωληνες,μεταλλο τα Η και λοιπα συμπραγκαλα του γερανου,OD η καμπινα του chevy και μεταλλο+σκουρια αυτο που εγω μεταφραζω σαν λαμαρινες στο εδαφος!!Οσο και να χαμηλωσει η ενταση των χρωματων με τις φθορες...φοβαμαι μηπως ,στο τελος,γινει τσιρκο........

Σας ευχαριστω ολους για το brain storming

Θα συσκεφθω με τον εαυτο μου(κοινως θα δω τι
μπορω να κανω απ'ολα αυτα που ειπατε

)
Στα του μοντελου....μπας και εχει κανεις τους εν λογω τροχους???Για τους πισω,"περνανε" οριακα αυτοι του κιτ,αλλα οι μπροστινοι,με λιγο πειραγμα,ταιριαζουν με το παρακατω σετακι (Φιλ,εσενα εννοω

)