Πολυ όμορφη κατασκευή και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες πολυ καλές.Μ´αρέσει παρά πολυ το ταψακι 
Νομίζω όμως ότι το chipping ειναι πολύ "χτυπητό" ,στα δικά μου ματιά τουλάχιστον,εκτός αν στη φωτό φαίνεται έτσι.Παντως πολυ προσεγμένη δουλεια,μπράβο 
Σταύρο, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Στο θέμα των φθορών, για να δικαιολογηθώ λίγο, έχω φωτογραφίες με περισσότερο chipping, η αλήθεια είναι πως δεν έχω καμία απο Ιρακινά όμως. Και για να συμφωνήσω λίγο μαζί σου, θα πώ πως παρασύρθηκα λίγο κατα την διαδικασία του Chipping και ίσως να το παράκανα λίγο περισσότερο απο όσο θα ήθελα. Στα επόμενα θα προσέχω (και δεν θα ενθουσιαστώ τόσο πολύ). Μάλλον το μοντέλο αυτό είναι λίγο της υπερβολής (πολύ πριτσίνι, φθορά κλπ)

Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα, για τη βάση τι υλικά χρησιμοποίησες; Το αφος είναι κολλημένο στη βάση εαν δεν κάνω λάθος.. με τι το κόλλησες;

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η βάση αυτύ καθ'αυτή είναι μοριοσανίδα 16mm, τα σόκορα κρύφτηκαν με τζαμόπηχο (η ονομασία δεν ξέρω αν είναι ακριβής, έτσι έγραφε το ταμπελάκι στο ξυλουργίο που τα αγόρασα, πηχάκι είναι που βάζουν στα ξύλινα παράθυρα).
Ο τάπητας είναι 800 άρι ντουκόχαρτο κομμένο και κολλημένο στην βάση με την βοήθεια κόλλας σε σπρέϊ, προσπαθώντας να αφήνω ένα μικρό κενό (περίπου 0,5mm) ανάμεσα στα κομμάτια. Μετά οι αρμοί έγιναν με μια σύριγγα στην οποία έβαλα ατλακόλ χρωματισμένη με μαύρο έναμελ.
Τα πάντα είναι κολλημένα στην βάση με κόλλα 2 συστατικών. Φοβήθηκα να βάλω κυανοακρυλική γιατί νόμιζα οτι θα απλώσει πάνω στην σαγρέ επιφάνεια του ντουκόχαρτου.