Φανταστική δουλειά ως τώρα τι να ξαναλέμε. Δείξε και την ανάλογη πίεση στις πίσω φωλεές γιατί δείχνουν πολύ. Δεν ανησυχώ βασικά, το χεις.
Αντώνη σε ευχαριστώ. Για τις φωλιές κάτι θα κάνω όπως θα δείς και παρακάτω, όχι όμως πολλά πράγματα.
Πολυ ωραια δουλεια.
Καλη συνεχεια.
Κωστας
Κώστα σε ευχαριστώ!!!
Το πας πολύ όμορφα ......
Πρόσεχε όταν κολλήσεις την στρογγυλή θήκη των ηλεκτρονικών στο ρύγχος να έχει ενα κενό με την άτρακτο για την εισαγωγή του αέρα στον κινητήρα ..... Το κενό μεταξύ ατρακτου και σκιαδιου κλείνει με κάποιο κομμάτι ??? ....... Για πες για την μανουρα στην ράχη .......
Μου αρέσουν οι καλωδιωσεις σου , καλή συνέχεια .....
Δημήτρη, το κενό υπάρχει. Απλά στην φωτό δεν φαίνεται γιατί η γωνία της φωτογράφησης, δεν κάνει σκιά. Σε επόμενο στάδιο θα ξαναβγεί φωτό για του λόγου το αληθές, ευχαριστώ πολύ όμως για την επισήμανση!!! Το κενό μεταξύ σκιάδιου και ατράκτου έκελισε με εποξεικό στόκο, όπως επίσης και το κενό μεταξύ καμπούρας και ηλεκτρονικών.
Επεξήγηση προηγούμενου πόστ (πολύ ξερό ήταν αδερφάκι μου...).
Ξεκίνησα να φτιάχνω τα σκέλη, και τα παράτησα. Μόνο τις μπουκάλες αντικατέστησα μέχρι τώρα, γιατί η Revell τις έδινε μασίφ. Με ΦΠ έκανα κάτι σαν... φωλιά για το μπροστινό σκέλος, γιατί η Revell έδινε το τίποτα. Κόλλησα το κουτί αυτό, τα ηλεκτρονικά της ράχης, τα ηλεκτρονικά του ρύγχους, τα πλαϊνά ηλεκτρονικά και το κόκπιτ, την φωλιά του ραντάρ και έκλεισα άτρακτο. Με εποξεικό στόκο έφτιαξα πάνω σε σχέδιο υπο κλίμακα την καμπούρα που ήταν διαφορετική απο του PF/PFM. Επίσης κολλήθηκαν τα φτερά και το κάθετο. Στοκάρισμα, τρίψιμο και επαναχάραξη όπου χρειάστηκε. Το κακό είναι ότι ενώ το κόκπιτ μπήκε σωστά στην θέση του, όπως και τα ηλεκτρονικά του ρύγχους, μένει κενό απο το αλεξινέμιο με το σκιάδιο. Θα καλυφθεί με ΦΠ και θα κρυφτεί με "μουσαμά" που υπάρχει στο σημείο αυτό στο πραγματικό.
Στο μεταξύ, τα πράγματα ξαναγύρισαν στην δουλειά (τα είχα μαζέψει όλα και ήμουν έτοιμος να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια αλλά τελικά το πρόβλημα λυθηκε και ξαναγύρισα..) και σήμερα ξεκίνησα τις 2 φωλιές του κύριου Σ/Π που η Revell έδινε τις ευλογίες της.
Κατασκευάστηκαν τα κουρμπαριστά καπάκια απο αλουμίνιο (ταψάκι μιας χρήσεως), δεξαμενές (απο χάντρες χριστουγεννιάτικης γιρλάντας της πεθερούλας μου

) και καλωδιώσεις - σωληνώσεις (απο καλώδια διαφόρων χρήσεων και διατομών). Ψευτοδέστρες απο ταινία μασκαρίσματος και τελείωσε η δεξιά πλευρά. Μένει ακόμα η αριστερή και η φωλεά του μπροστινού σκέλους. Ελπίζω δηλαδή να βάφω απο βδομάδα.