Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα.
πολυ ωραιο για πριτσινια μηπως εχεις ειδικο εργαλειο σαν σουβλι?
πηρα κατι αντιστοιχο για 1/48 1/72 απο μια τσεχικη εταιρια και δουλευει πολυ καλα, θελει μονο υπομονη και ξεκουραση για τα ματια
Τα πριτσίνια τα πέρασα πρώτα με το εργαλείο της trumpeter και μετά τα πέρασα με κάτι σαν σουβλί που υπάρχει σε ένα σετ με κοπίδια- κόφτες που είχα πάρει απο το pla. Τίποτα ιδιαίτερο.
Με τόσο πριτσίνωμα που του ΄χεις ρίξει το κόβω πως το πάς για πολλές φθορές. Σωστά;
Συνάδελφε, αυτός είναι ο στόχος, αν καταφέρω να φτάσψ στο βάψιμο...

Φίλε καλησπέρα , το πριτσίνωμα το έχεις κάνει βάση κάποιου σχεδίου ??? δεν νομιζω ότι όλες οι επιφάνειες του 21 είναι γεμάτες πριτσίνια , επίσης ακόμα και για την 1/32 είναι μάλλον υπερβολικό , μετά το wash τα προτσίνια θα δείχνουν σαν τρύπες , μήπως να το ξαναδείς το θέμα πριτσίνι ..... επίσης την καλύπτρα την έχεις κόψει λάθος , το σταθερό κομάτι τελειώνει εκέι που τελειώνει κ ο σκελετός , έχεις αφήσει ένα μικρό φιλέτο πλαστικού πίσω από τον σκελετό .... Όλα τα παραπάνω αποτελούν προσωπική άποψη και γνώμη , και σε κάθε περίπτωση σεβόμενος την εώς τωρα δουλεία σου ....... Καλή συνέχεια .
Τα πριτσίνια θα φροντίσω να μην αναδειχθούν με το wash, όσο αυτό είναι δυνατό. Με βάση σχέδιο δούλεψα παρόλα αυτά. Για την καλύπτρα τώρα, η καλύπτρα του MF δεν είχε σκελετό στο σημείο που την έκοψα καθώς άνοιγε ολόκληρη προς τα εμπρός. Αυτό που ίσως σε μπέρδεψε είναι το φιλέτο του πλαστικού που έβαλα εγώ για να αναπαραστήσω τον σκελετό της. Ίσως να μην κατάλαβα καλά βέβαια και να εννοείς κάτι άλλο. Θα χαρώ να μου το εξηγήσεις αν και λόγω της φύσης του υλικού μάλλον δεν γίνονται πολλές διορθώσεις. Θα χαρώ πολύ πάντως να...διαβάσω κι άλλα σχόλιά σου. Και σε ευχαριστώ πολύ για τα μέχρι τώρα σχόλια.
Υ.Γ. Μήν περιμένεις πάντως να δείς κάτι που θα είναι ακριβές αντίγραφο του πραγματικού. Οι εμπειρία μου, η υπομονή μου και οι πολλές αλλαγές που χρειάζονται δεν θα μου επιτρέψουν να φτάσω στο 100%.
Φιλε μου καλη χρονια,σαν πρωτη ματια και με τοση δουλεια εμενα με εκπλησει το κουραγιο σου για ολες αυτες τις αλλαγες,απλα προχωρα...και θα δειξει....
Φίλε Γιώργο, και εμένα με εξέπληξε το κουράγιο μου να φτάσω μέχρι εδώ. Και θα με εκπλήξω ακόμα περισότερο αν τελειώσει...

Θα δούμε!