Κοίταξε να δεις είτε μύτες είτε όχι η γάστρα θα κλείσει, απλά για πιο ομορφιά στο δεύτερο άβαφο πέτσωμα. Η προπόνηση γίνεται πάντα στο πρώτο και δεν κολλάμε κάτι πριν είμαστε σίγουροι.
Στο ερώτημά σου:
Εάν κοιτάξεις στο Victory θα διαπιστώσεις ότι τα κομμάτια που λες δίδονται και εδώ ξεχωριστά, οι οδηγίες λένε να κολλήσεις το κομμάτι του στέρνου και το αμέσως επόμενο και μόλις ολοκληρωθεί πρώτο και δεύτερο πέτσωμα να κολλήσεις τα υπόλοιπα, φτιάχνοντας μόνο την bearding line στο πίσω μέρος. Δεν ακολούθησα αυτό που έλεγαν οι οδηγίες αλλά κόλλησα όλα τα κομμάτια πλην της πρύμνης όπως μπορείς να δεις, διαμορφώνοντας το πίσω κομμάτι κατάλληλα στα 2 χιλιοστά ώστε με το πρώτο πέτσωμα να γίνει πάλι 5 χιλιοστά και τρίβοντας μόλις τελειώσει να γίνει 3 χιλιοστά. Μετά μπαίνει το δεύτερο πέτσωμα με σανίδες 1 χιλιοστό, άρα το τελικό θα είναι 5 χιλιοστά όσο είναι και το κομμάτι της πρύμνης.
Με αυτόν τον τρόπο είδα ότι σε βολεύει καλύτερα στην κατασκευή να μην κολλήσεις το κομμάτι της πρύμνης κατά το πρώτο πέτσωμα, ίσως και κατά το δεύτερο πέτσωμα, θα δω στην πορεία της κατασκευής μου.
Έφτιαξα όμως αυλάκι (rabbet line) στα σημεία εκείνα που οι σανίδες έτειναν να ξεχωρίζουν από την ψευδοκαρίνα, στα σημεία της πλώρης και πρύμνης, ώστε να είμαι πρόσωπο με τα κομμάτια που ήταν ήδη κολλημένα. Αυτό λύνεται με λοξό φάγωμα στο πίσω μέρος των σανίδων πετσώματος και δεν σε αναγκάζει κανείς να κάνεις αυτό το πράγμα. Το έκανα για δική μου διευκόλυνση. Πράττεις λοιπόν όπως σε βολεύει στην κατασκευή, εμένα τα συγκεκριμένα αυλάκια με βολεύουν και εάν έφτιαχνα το δικό σου κιτ θα εφάρμοζα το παραπάνω, ίσως να τοποθετούσα και το κομμάτι της πρύμνης, θα έβλεπα λοιπόν πως μπορώ να πετσώσω καλύτερα.
Υπάρχουν όμως κιτ που η ψευδοκαρίνα είναι ενιαία, σε αυτά προσωπικά και τον τελευταίο καιρό κάνω αυλάκι, κοίταξε την κατασκευή της γυναίκας μου (Royal Caroline).
Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο τρίψιμο των σανίδων ώστε όταν είναι να κολλήσεις τα κομμάτια να μην σου συμβεί το παρακάτω που φαίνεται στις εικόνες.

Πιστεύω να στα μετέφερα σωστά και επειδή βλέπω ότι σου αρέσει το χόμπι φρόντισε να διαβάσεις πολλά ώστε να βελτιώσεις τις τεχνικές σου, προκειμένου να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε δύσκολα σημεία της κατασκευής, γιατί σίγουρα θα περάσεις και στα επόμενα καράβια πιο δύσκολου βαθμού δυσκολίας που η γάστρα απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή.
Βασίλης