Αποστολέας Θέμα: Kομπρεσερ με ιμαντα  (Αναγνώστηκε 10003 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: Kομπρεσερ με ιμαντα
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2013, 01:31:50 μμ »
Συνάδελφε αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι 7035. Το 7035 είναι αρκετά ποιο μπεζ ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Αντε να ναι το 7038
Παράθεση
Φίλε μου όταν το αγοράσεις θα βρεις σίγουρα μια γωνίτσα.........γιατί θα είσαι σε νέο σπίτι αφού θα σε έχουν διώξει από αυτό που μένεις   
Ακόμα καλυτερα, αγόρασε την έκδοση με το ηχομονωτικό ερμάριο. Θα ανοίγεις την πόρτα του ερμαρίου, θα μπαίνεις μέσα και θα έχεις και το εργαστήριο σου μαζί και θα μένεις και μέσα (λόγω έξωσης)  :!: Ολα σε ένα  :!: ΜΟDELL ΒΟΟΤΗ  :!: :!:

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2013, 01:32:40 μμ »
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Λοιπόν... επιτυχία είχα... το πήρατε ανάλαφρα... πράγματι δεν ήθελα να τρολάρω το θέμα... απλά είναι μ ια κουβέντα που δεν νομίζω να έχει τελειωμό...
Αυτό εδώ http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,22450.0.html ειναι όπως βλέπετε δύο άλογα και δεν ξέρω κι εγώ πόσα μουλάρια... παλιότερα το έπαιρνα και μαζί μου όταν πήγαινα σε βιοτεχνίες πλαστικών για να γυαλίζω επιτόπου τα μεγάλα μεταλλικά καλούπια που δεν κατέβαιναν συνήθως από τις ιντζέξιον (π.χ. καρέκλες) στ εργαστήριο δουλεύει επί είκοσι χρόνια σε ρευματολήπτη με 10αρα ασφάλεια...
έχει δουλεψει και σε 6άρα ασφάλεια...
Ηταν όμως μεγάλο για να το ανεβοκατεβάζω στο αυτοκίνητο οπότε έψαξα για κάτι μικρότερο... είχα βρει λοιπόν ένα μικρούλι Σεμπάστιαν με 32αρι αεροφυλάκιο του ενός αλόγου το οποίο πηγαινε ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους ρευματολήπτες και ναι... ήταν διαιρούμενο, δηλαδή με ιμάντα... βέβαια κάποια στιγμή που μου χάλασε, δεν χάλασε το μοτέρ αλλά η κυλινδροκεφαλή που είναι βλάβη πολύ συχνότερη από του μοτέρ... οπότε άλλαξα την κεφαλή... όσον αφορά τον θόρυβο ακριβώς επειδή είχε περισσότερα κινητά μέρη έκανε πιό πολύ θόρυβο από το άλλο Σεμπάστιαν των δύο ιππων...
Και για να τελειώνω μετά από 35 χρόνια τριβής με αεροσυμιεστές, όσον αφορά τους θορυβώδεις, έχω να πω οτι με ιμάντα ή χωρίς αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι η ποιότητα του αέρα... εκεί είναι που αξίζει να ρίξουμε τα χρήματα μας και να το εξοπλίσουμε με τα κατάλληλα φίλτρα...

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: .
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2013, 03:36:53 μμ »
Μπορεις να μας πεις κατι περισσοτερο για την ποιοτητα του αερα; Υπαρχει κατι αλλο εκτος απο την υδατοπαγιδα;
.

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2013, 03:57:35 μμ »
Μπορεις να μας πεις κατι περισσοτερο για την ποιοτητα του αερα; Υπαρχει κατι αλλο εκτος απο την υδατοπαγιδα;

Υπάρχουν αλλά ξέχασε τα γιατί δεν είναι απαραίτητα για τις δικές μας εφαρμογές και είναι και μεγάλο το κόστος χωρίς να δεις διαφορά στο βάψιμο σου :wink: ::salut::

Tags: