Αποστολέας Θέμα: Αερογραφος BD-130 ''διπλής λειτουργίας'' με αξεσουάρ στα 25EUR  (Αναγνώστηκε 10431 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wild Bill

• KEEP MODELLING
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΑΤΡΑ
  • Αντε γεια!!!!!
Απ: Αερογραφος διπλης με αξεσουαρ με 25EUR
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2013, 04:55:07 μμ »
Τελικα δουλεψε ο αερογραφος που πηρες η δεν εχεις δοκιμασει ακομα  :?:

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: .
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2013, 09:24:43 μμ »
Φυσικα τον εχω δοκιμασει, εχω ψεκασει μεχρι στιγμης ακρυλικα Vallejo, Gunze και ασταρι Vallejo. Σε πλαστικο φυλλο πολυστερινης, τα φοβαμαι τα αεροπλανα ακομη. Ο αερογραφος ψεκαζει οπως πρεπει και με το κλασσικο αζαξ καθαριζει ευκολα. Το μονο που βλεπω λαθος κατασκευαστικα ειναι το εσωτερικο μερος απο το κυπελακι του, κανει λαθος γωνιες και κραταει λιγο χρωμα μεσα χωρις να μπορει να το ψεκασει.
Πριν απο τον κινεζικο ειχα ψεκασει λιγο με ενα Iwata ενος φιλου. Δεν ξερω τυπο και ποσο παλιος ηταν αλλα στα απειρα χερια και ματια μου δεν ειδα διαφορες οσον αφορα το ψεκασμα. Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν υπαρχουν (και δεν θα ηθελα να ξεκινησουμε διαμαχη).

Με αυτα που ειχα διαβασει δεν περιμενα να μην ψεκαζει καθολου, εννοω κυριολεκτικα να μην ψεκαζει καθολου. Θεωρω οτι σαν πρωτος αερογραφος ειναι μια καλη επιλογη, βεβαια καλυτερα να ειχα διαθεσιμα αρκετα λεφτα για να παρω τον καλυτερο αλλα βλεπω και στην πραξη οτι κυριως το χερι βαφει και οχι το εργαλειο.
Απο την αλλη ειναι γεματος με o-ring* με οτι σημαινει αυτο. Εχει o-ring* ακομη και στην βιδα που ρυθμιζει την μεγιστη διαδρομη της βελονας, στο σημειο αυτο δεν εχει ουτε χρωμα ουτε αερα με πιεση, δεν ξερω τι ειχαν στο μυαλο τους οταν το τοποθετουσαν εκει.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

*ελαστικους παρακυκλους να μην ξεχνιομαστε  :mrgreen:
.

Αποσυνδεδεμένος Wild Bill

• KEEP MODELLING
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΑΤΡΑ
  • Αντε γεια!!!!!
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2013, 09:41:26 μμ »
Ευχομαι πραγματικα να τον χαρεις οσο περισσοτερο γινεται.

Προσωπικα προτεινω να περιοριστεις στη χρηση χρωματων που απαιτουν ηπια διαλυτικα π.χ νερο,ισοπροπυλικη αλκοολη,αζαξ,οινοπνευμα κλπ
(Για περισσοτερες λεπτομερειες δες ΞΑΝΑ το βιντεο του CROW) για να μην κινδυνεψουν οι ελαστικοι παρακυκλοι  :mrgreen:

Aν θες και δεν βαριεσαι σε αυτο το ποστ θα μπορουσες ανα διαστηματα να μας παρουσιαζεις τα αποτελεσματα-φαινομενα απο τη χρηση του εργαλειου σου και που ξερεις ισως προκυψουν κι αλλοι υποστηρικτες των φτηνων αερογραφων.

W.B    ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Corsair_A7

• Κατά πάσα possibility...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κέρκυρα - Αθήνα
  • Μεταξύ διπέταλου και αερογράφου...
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 05:11:07 μμ »
Γιατί  τέτοιος φόβος με τα O-rings; Και σε εμένα στον Harder & Steenbeck χάλασαν τα O-rings και πήρα τα νεότερου τύπου από τεφλόν. Το ίδιο μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε αερογράφο με λίγο ψάξιμο

Robotech, Area 88, Star Musketeer Bismarck, Star Trek!

Αποσυνδεδεμένος SHAGRATHI

• Ανθλγός (ΜΧ) Σαουρίδης Δημήτριος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Florida
  • Civil Engineer - Project Manager
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 07:01:50 μμ »

έτσι ακριβώς..πουλάνε με το κιλό, βέβαια τα πολύ μικρά αυτά που είναι στην εισαγωγή του αέρα δεν θέλω να μάθω.  ::glossa::
21ος ΛΜΧ, 21η ΤΘΤ Κομοτηνή.

Αποσυνδεδεμένος kostasiii

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • KostasIII
    • Greek miniatures
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2013, 06:59:16 μμ »
Νια χαρά επιλογή ειναι και απο την στιγμή που δεν έχεις κανένα πρόβλημα μην το συζητάς καθόλου.
Με 25EUR πήρες αερογράφο και παρελκόμενα και κυρίως με 25 EUR θα μάθεις αν πραγματικά σου αρέσει και σε βολέυει ο αερογράφος. (μην νομίζεις και εγώ έτσι έκανα)

Τελικά με κομπρεσσέρ τι έκανες;
Δεν ξέρω πως ζούσα χωρίς τον αερογράφο μου
Επικες μινιατουρες, φαντασία, Dnd http://greekminiatures.blogspot.gr/

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: .
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2013, 12:34:25 πμ »
Μεχρι στιγμης βαφει ικανοποιητικα. Για αεροσυμπιεστη αγορασα ενα 24 λιτρο της Einhell BT-AC 230-24 με 2hp.

Ανεβασα ενα πολυ συγκλονιστικο βιντεο, ειναι ο χρονος που θελει για να γεμισει. Παραγωγη μεγαλη εκανα παλι.

.

Αποσυνδεδεμένος kostasiii

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • KostasIII
    • Greek miniatures
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2013, 08:06:18 μμ »
Τέλεια.

Τώρα πια το μόνο σου εμπόδιο είναι (όπως και για όλους) ο ελεύθερος χρόνος.

ΥΓ αν βαρεθείς κάποια στιγμή το θόρυβο που βγάζει κάνε μετατροπή σε αθόρυβο με μοτέρ απο ψυγείο.
Υπάρχει ήδη ποστ
Δεν ξέρω πως ζούσα χωρίς τον αερογράφο μου
Επικες μινιατουρες, φαντασία, Dnd http://greekminiatures.blogspot.gr/

Tags: bd-130