Αποστολέας Θέμα: Προς αναζήτηση κίτ.  (Αναγνώστηκε 1465 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Προπελαρίων

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Προς αναζήτηση κίτ.
« στις: Σεπτεμβρίου 13, 2013, 10:28:51 μμ »
Μου άνοιξε η όρεξη με το Corsair που φιτάχνω για ελικοφόρα του Πολέμου της Κορέας βαμμένα με Sea Blue.

Θα μπορούσαν τα πιό έμπειρα μέλη με γνώση της αγοράς να μου προτείνουν αν υπάαρχουν τα καλύτερα κίτ στην 1/48 για το Skyraider και το Bearcat με χρώματα και σήματα αυτής της περιόδου;

Eυχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
Απ: Προς αναζήτηση κίτ.
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2013, 11:30:21 μμ »
Κιτ του Skyraider στην 1/48 κατάλληλο για Κορέα δεν υπάρχει στην αγορά.Μπορείς να πάρεις το Tamiya ,που είναι και το καλύτερο, και να το πλακώσεις στις μετατροπές.
Το καλύτερο Bearcat  είναι της Hobby Boss αλλά δεν γνωρίζω εάν το έχει βγάλει με σήματα Κορέας.

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 11:55:11 πμ »
Αυτό εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/370884255072?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Λέι τίποτα; Ή είναι χρέπι;

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 12:10:03 μμ »
Λοιπόν, μιας και τώρα το είδα το topic, μπορείς να:

- Ανέβεις λίγο κλίμακα και να πάρεις το παρακάτω:

http://www.super-hobby.com/products/item_name-2047497.html

Χορταστικότατον αλλά αν είσαι παντρεμένος μίλα πρώτα με το δικηγόρο σου, είναι μεγάλο μοντέλο. ΠΟΛΥ μεγάλο μοντέλο.

- Αλλη πρόταση, στην 1/48 είναι και το παρακάτω:

http://www.super-hobby.com/products/F8F-2-Bearcat-2786539.html

Μεγάλο σε διαστάσεις μοντέλο και αυτό, τα σήματα σου κάνουν ως έχουν πιστεύω και δίνει και αρκετά οπλικά φορτία.

Στα παραπάνω links έχει και τα σχέδια οπότε θα έχεις και μία εικόνα του τι παίρνεις. Το συγκεκριμένο που βρήκες από το ebay δεν το γνωρίζω...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 12:24:20 μμ »
Αυτό εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/370884255072?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Λέι τίποτα; Ή είναι χρέπι;

Είναι χρέπι και λάθος. ::glossa::
Δεν κάνει για Κορέα καθώς δίνει τέσσερα πυροβόλα(εύκολη η αλλαγή) και την θωράκιση στο ρύγχος(αγγούρι  :twisted:).Και κάμποσες άλλες αλλαγές εδώ κι εκεί,γενικά ότι χρειάζεται οποιοδήποτε κιτ του Spad κυκλοφορεί στην 1/48.
Βέβαια μπορείς πάντοτε να κάνεις τα στραβά μάτια και να προχωρήσεις... 8)

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 02:19:11 μμ »
To bearcat ητς Hobby Boss το έχω ήδη στην Wish List. Ωραίο το Skyraider της Trumpeter αλλα δεν θα έχω που να το βάλω, άσε που μου αρέσει να είναι όλα μου τα μοντέλα στην ίδια κλίμακα.

Αλήθεια ρε παιδιά το Tamiya έχει option να το βάψω με Gross Sea Blue; An είναι έτσι εκείνο θα φτιάξω, θα το βάψω μπλέ και θα μου λέω ότι είναι της Κορέας (Και ας μήν είναι..)  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 02:46:13 μμ »

Αλήθεια ρε παιδιά το Tamiya έχει option να το βάψω με Gross Sea Blue; An είναι έτσι εκείνο θα φτιάξω, θα το βάψω μπλέ και θα μου λέω ότι είναι της Κορέας (Και ας μήν είναι..)  ::glossa::

Το Tamiya δεν έχει τέτοια option καθώς δίνει την μεταγενέστερη  έκδοση που πέταξε στο Βιετνάμ και αυτή η παραλλαγή είχε ήδη βγει εκτός χρήσης.
Οπως σου είπα,μην πτοείσαι,κάντο αφού το θες τόσο πολύ,το χόμπυ είναι πρωτίστως για να το φχαριστιέσαι εσύ,οι υπόλοιποι έπονται...

Tags: