Συμφωνώντας με το Θεοδώρα πιο πανω θα συμπλήρωνα οτι το μεγαλύτερο μπέρδεμα το κάνουμε εμεις οι ιδιοι οταν το αναλύουμε και το ψάχνουμε παντα σε θεωρητικό επίπεδο.
Ο καθένας εχει βρει ενα δικο του τρόπο και τεχνική μετα απο άπειρες προσπάθειες και αρκετα μοντέλα "κατεστραμμένα". Το να θελει κάποιος που μολις μπαίνει στο Hobby να μαθει το καλύτερο η το σίγουρο τροπο για να πετύχει στο βαψιμο/φθορες/χαλκομανιες κλπ χωρίς να εχει βαλει χρώμα στο αερογραφο η χωρις να εχει κανει εστω και μια προσπάθεια ... εεε κατα την προσωπική μου αποψη μου θυμίζει το "Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει".
στο πρωτο μου μοντέλο προσπάθησα να αραιώσω το χρώμα που εδινε μεσα το μοντέλο με white-spirit... ελα που ηταν ακρυλικά ... αλλα το έβαψα και ακομα καπου ειναι
μεχρι θα μάθω οτι ο αερογραφος για να βγάλει χρωμα πρέπει να το πας και πισω την σκανδάλη.. οχι μονο κατω... ειχα χαλάσει δυο φιαλες και ενα μπουκαλάκι humbrol... και οταν τυχαία πηγε το δάχτυλο πισω... εκανα και ενα ωραίο graffiti splash sto τοιχο... και αλλα συμβάντα τετοια, αλλα πιστεύω οτι με αυτα χτίζεις την γνώση και οχι απο απαντήσεις απο αλλους που ο καθενας εχει το δικο το τροπο σκέψης και εργασίας..
κλείνοντας ... καλο ειναι να ρωτάμε και να ξαναρωτάμε αλλα με δεδομένο οτι δεν ειναι ενα hobby που 1+1=2 ... ενα μεγάλο μερος ειναι απο Trial and error. Ας χαλάσουμε και ενα κιτ ... υπάρχουν τοσα εκει εξω που κοστίζουν ελάχιστα. Ας εφαρμόσουμε μονο τα βασικά στο πρώτο μοντέλο... στο δεύτερο ας κάνουμε και ενα wash και στο τριτο θα κάνουμε τις φθορες...
στο θεμα μας τωρα .. ωραίο το flow, δίνει τουλάχιστον το βασικό σκεπτικό... τωρα εαν κάποιος θελει να δει τι θα γίνει εαν αυτο και το αλλο...σε συνδυασμό με το παραδίπλα ... εεε ας το δοκιμάσει να δει τι θα γινει ...