Mαμουνιά στην 1/35 σου κάνει??
Εεεε...κανε ενα εξπλικασιόν του παραπανω γιατι δεν...

Η αληθεια ειναι οτι χρειαζομαι αρκετα γιατι βρηκα ευκαιρια και ανοιξα και τα λοιπα wip ελικοπτερα και κοιταζω τι θελουν κι εκεινα να κανω μια φορα αγορες

Μαστορακο,αναμενω περαιτερω λινκ !Ηδη το ενα ειναι σωτηρια!!

Κοιταξε αν εχεις και για decals αδερφε!!

Τωρα,οσον αφορα το αλεξινεμιο...σκεφτομουν να ξεκινησω με κατι βαρβαρο γιατι ειναι πολυ παχυ το υλικο που πρεπει να αφαιρεθει..οποτε 600ρι it is!Η θεση βεβαια ειναι πολυ δυσκολη για να μπει λιμα γιατι,περα απο τα πλαινα, εμποδιζει και το κουρμπαριστο της μυτης...αλλα θα δω.Αν δεν το καταφερω παμε για αλλαγη ολοκληρου του τζαμιου αναμεσα στα καθετα..
Το να τριψω ολο τον σκελετο θα ηταν ιδανικο(γιατι πρεπει να διορθωθουν και αλλα θεματακια),αλλα δεν το εχω(γενικα) ουτε το εχω ξανακανει(ειδικα),συνεπως ειναι τεραστιο ρισκο...ιδιως αν σκεφτεις οτι το συγκεκριμενο κιτ ειναι discontinued καμμια 15ρια χρονια!!!
Φανταζομαι οτι δεν θα φτασω με το 600ρι που λες μεχρι το τελος??
Micromesh δεν εχω.Υπαρχει κατι αντιστοιχο που να μπορω να βρω και εις τας επαρχιας?Ειδαλλως παμε για compound & micromesh(Καλφακης?)
Δεν ειχα μαζι μου το κιτ για να μετρησω τους τροχους...

Θα μετρησω του κιτ και θα κοιταξω και στις φωτο να δω στο περιπου αν συμφωνουν και θα σου πω

(2 πισω και 2 μπροστα που ειναι λιγο διαφορετικοι αλλα δεν χαλασε κι ο κοσμος αν δεν ειναι ακριβως!)
Σας ευχαριστω πολυ παιδες