Μερικες δικες μου παρατηρησεις..Εχω την εντυπωση οτι τα παραθυρα εχουν μια διαφορα μιας και ειναι τετραγωνα και οχι παραλληλογραμμα οπως του κιτ.
Επισης βλεποντας το δικο σου,μαλλον θα αποφυγω το miliput και θα παω σε κατι πιο βολικο,οπως της Tamiya το δυο συστατικων- που δεν θελει τοσο τριψιμο ουτε ειναι τοσο messy για την δουλεια που το θελουμε.

Για τα φιλτρα,καποιος που εψαχνε να κανει το ιδιο προτζεκτ,του ειπαν να χρησιμοποιησει το πυραμιδοειδες φακελακι απο το lipton tea.Δεν το εχω κοιταξει αλλα λενε οτι ειναι απιστευτα λεπτη πλαστικοποιημενη σιτα.Για τσεκαρε το κι εσυ..
Τα μικρα παραθυρα νομιζα οτι δινονταν στο κιτ...αλλα αμα μου λες οτι δεν...οντως θελει εμπνευση αλλα εσυ εχεις ηδη κανει τα χοντρα,οποτε εχεις οδηγο!!
Για τα sponsons...νομιζω οτι αν πετυχουν αυτα εχεις κανει το 50% της δουλειας..οποτε keep walking!!

Επισης,τεραστιο θεμα ειναι η ελλειψη των εκατομμυριων βιδων σε ολο το κιτ...που κι εκει η θα δωσουμε μια περιουσια στην Archer,η πολυ απλα θα το αγνοησουμε.
Δεν ξερω ακομη αν εχουν διαφορες στο πλατος και μηκος οι ελικες του main rotor....,pending further research αυτο,εκτος αν εχεις ηδη καποια πληροφορια σχετικη.
Ελπιζω να το συνεχισεις κι εσυ φιλαρακο,να το παμε παρεα!