Πολύ καλή δουλειά και αν μου επιτρέπεις μερικές παρατηρήσεις.
Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι εγώ αν έκανα την οποιαδήποτε προσπάθεια για ανάλογο αποτέλεσμα, θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι.
Η φιγούρα δεν δένει με το σύνολο, η γενικότερη εικόνα του οχήματος και του περιβάλλοντος δείχνει ότι έχει περάσει καιρός από τότε που κάηκε και λεηλατήθηκε το όχημα και ο νεκρός φαίνεται σαν να μόλις πέθανε.
Επίσης, συνήθως όταν καίγεται ένα όχημα, οι αναρτήσεις κάθονται, αφού καίγονται τα λάδια μέσα στις μπουκάλες και σπάνε οι ανοχές των ελατηρίων. Για τον ίδιο λόγο, το άλλο λάστιχο θα έπρεπε να είχε ξεφουσκώσει
Κλείνοντας, με ξενίζει λίγο η ζημιά. Ο κινητήρας φαίνεται να έχει διαλυθεί, σαν να έχει γίνει κάποια έκρηξη και αυτό υποδηλώνει και η ζημιά μπροστά. Νομίζω, πως σε μια φωτιά και έκρηξη του μεγέθους αυτού, θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη ζημιά και στο κυριότερο σημείο εκτόνωσης, που είναι τα καπάκια του κινητήρα, τα οποία και φαίνεται να έχουν εκτιναχθεί από τις βάσεις τους.
Θεωρώ ότι οι φθορές και το βάψιμο είναι καταπληκτικά και η απόδοση του κάμμενου είναι εξαιρετική, απλά είπα να γράψω και κάποια πράγματα που στο μάτι δεν μου έκατσαν καλά.