Αποστολέας Θέμα: My Panzer Divisions  (Αναγνώστηκε 22982 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Απ: My panzer divisions
« Απάντηση #100 στις: Ιανουαρίου 17, 2007, 11:51:10 πμ »
Μην βιάζεσαι ντε, προηγείται ψέκασμα της παραλλαγής (πράσινες και καφέ βούλες) και μετά όντως αρχίζουν τα καλύτερότερα!!!  :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος GEO

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Ηρακλειο
  • modelclub.gr
« Απάντηση #101 στις: Ιανουαρίου 17, 2007, 06:59:43 μμ »
Έγινε και το απαραίτητο preshading  :evil: :evil: :evil:

(Image removed from quote.)

Τα'χω παρμένα ολίγον τι γιατί παράλίγο να τα κάνω όλα ...μούτι!!! Την μια ο αερογράφος έφτυνε ασύστολα χρώμα, την άλλη αρνιόταν να βγάλει το παραμικρό!!! :evil:
Αιτία; Το μπεκάκι ήταν ξεβίδωτο!!!!!
Αυτά παθαίνεις άμα ξενυχτάς και την άλλη μέρα κάθεσαι πρωινιάτικα να κάνεις τέτοιες δουλειές 1ον με την τσίμπλα στο μάτι, και 2ον με την ψυχή στο στόμα γιατί ο μικρός παραδίπλα έτρωγε σίδερα και γκρίνιαζε συνεχώς.
ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ!!!!  :mrgreen:

με βάση αυτή τη φωτό δεν θα έπρεπε να φαίνονται οι σκιές στις επόμενες που έχεις ποστάρει ?

ρωτάω γιατί δεν είναι εμφανής η διαφγορά και πρόσφατα που έκανα κάτι παρόμιο σε tiger , όταν έπεσαν τα τρια λεπτά στρώματα white η παραλλαγή που μού πήρε και χρόνο για να την αποδόσω εξαφανίστηκε .

τώρα στι πιο κάτω ποσταρίσμένες φωτό βλέπω ότι οι σκιές δεν φαίνονται , να είναι λόγω ερασιτεχνικής φωτογραφισης ή μη καλής ανάλυσης άραγε ?
southern by the grace of God

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #102 στις: Ιανουαρίου 18, 2007, 08:56:31 πμ »
Αγαπητέ φίλε GEO, έχεις κάποιο δίκιο καθώς πρώτον, όπως αναφέρω και στο post που έχεις κάνει quote (και φαίνεται και στη φωτό) το pre shading που έχω κάνει είναι ψιλοαπαράδεκτο και 'οχι ιδιαίτερα έντονο καθότι τελικά αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με τον αερογράφο μου, το οποίο δυστυχώς παραμένει  :evil:. Έτσι λοιπόν και παρότι του ξαναέριξα ένα χεράκι μαύρο χρώμα για preshading πριν το βάψιμο και πάλι δεν μπορώ να πω ότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. 
Δεύτερον οι σκιες στις ακμές και εσοχές κυρίως, φαίνονται, όχι ιδιαίτερα όμως, λόγω των παραπάνω. Απλώς στις τελικές φωτό που έχω ποστάρει, λόγω ερασιτεχνικής φωτογράφισης, κακού φωτισμού, συμπιεσμένης/χαμηλής ανάλυσης κλπ. όπως λες κι εσύ το αποτέλεσμα δεν είναι ιδαίτερα ορατό εδώ. Φαίνεται πάντως.

Στη δική σου περίπτωση τώρα να ξέρεις ότι το preshading πρέπει να είναι έντονο (πράγμα που σε μένα δεν ισχύει) και τα επόμενα χέρια χρώματος που θα περάσεις πρέπει να είναι πολύ αχνά με πολύ αραιωμένο χρώμα, ώστε να επιτρέπουν στο από κάτω να φαίνεται. Τα τρία πάλι στρώματα που λες ότι πέρασες μου ακούγονται υπερβολικά, γιατί δεν έμεινες στα δύο για παράδειγμα ώστε να μην καλυφθεί το εφέ;;;

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #103 στις: Ιανουαρίου 18, 2007, 09:03:39 πμ »
ο Νίνο έχει δίκιο.
το pre-shading έπρεπε να είναι πιο έντονο και όχι τόσο "φαρδύ".
επίσης τα επόμενα στρώματα όσο κι αν είναι 2,3 ή 5... πρέπει να είναι "διάφανα" για να φαίνονται οι σκιές.
Για το ελέφαντα τώρα, θα κάνεις βούλες?
Γιατί όχι "φιδάκια" καφέ και πράσινα (να μπλέκουν μεταξύ τους).
πρόταση κάνω έτσι, διότι μου αρέσει προσωπικά πιο πολύ.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #104 στις: Ιανουαρίου 18, 2007, 09:21:03 πμ »
Φίλε Σταύρο έχεις απόλυτο δίκιο (έντονο και όχι φαρδύ) preshading το οποίο στη δική μου περίπτωση  :oops: δεν ισχύει, λόγω του βρωμοαερογράφου μου που συνεχίζει να μου κάνει κόλπα  :evil: :evil: :evil:. (Είμαι στα πρόθυρα να πεταχθεί και έχω βγει στο ψάξιμο για νέο)

Για τον ελέφαντα τώρα όπως έχω αναφέρει και αλλού σκοπεύω να αναπαρασταθεί όχημα της 653 schwere Heeres Panzerjager Abteilung στο οποίο η φωτό που με ενέπνευσε το camo είναι με βούλες. Δεν λέω τα φιδάκια είναι ίσως πιο ωραία και εντυπωσιακά, απλά μου φάνηκαν πιο πολυφορεμένα ενώ οι βούλες πιο πρωτότυπες.

Αποσυνδεδεμένος GEO

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Ηρακλειο
  • modelclub.gr
« Απάντηση #105 στις: Ιανουαρίου 18, 2007, 07:23:48 μμ »

Τα τρία πάλι στρώματα που λες ότι πέρασες μου ακούγονται υπερβολικά, γιατί δεν έμεινες στα δύο για παράδειγμα ώστε να μην καλυφθεί το εφέ;;;

Έλα ντε γιατί δεν έμεινα στα δυο ?

μάλλον μου φάνηκε λίγο ψεύτικο το αποτέλεσμα ....

στο δεύτερο πέρασμα φαινότανε η παραλλαγή ελάχιστα στο τρίτο γειά σας ... ίσως να φταίει και το γεγονός ότι είμαι νέος στα ακρυλικά , πάντα χρησιμοποιούσα έναμελ ( έχουν και ωραία μοντελιστική μυρωδιά τα άτιμα ... κάτι παρελθοντολογικό και νοσταλγικό θα έλεγα ....  )

πάντως έχεις φοβερό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής , και περιμένω να δω τελικές φωτος για να δοκιμάσω αντίστοιχο εγχείρημα σε 1/72  :oops:
southern by the grace of God

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #106 στις: Ιανουαρίου 18, 2007, 08:19:16 μμ »
Να σου προτεινω κατι Νικολα?
Εφοσον θελεις να κανεις απαραιτητα preshading ακου μια προσωπικη μου προτιμηση!
ΔΕΝ θα το κανεις σαν πρωτο χερι πανω στο πλαστικο(η αν περνας ασταρι ΔΕΝ θα το κανεις πρωτα το preshading!!!!)
Θα βαφεις ενα στρωμα το βασικο του χρωμα,να πιασει κανονικα,και ΜΕΤΑ θα κανεις το preshading!!!
(θα μου πεις "τοτε δεν ειναι pre αλλα postshading"!!)
Δεν ειναι ετσι ομως.
Αφου εχεις περασει το βασικο τοτε κανεις το preshading και ερχεσαι παλι με το βασικο σου χρωμα και κανεις μετα mist με μπογια εως οτου εισαι απολυτα ικανοποιημενος!! :wink:
Ετσι εχεις τα εξης πλεονεκτηματα
1.βλεπεις ακριβως τι κανεις,που και ποσο εντονο σε σχεση με το βασικο σου χρωμα
2.δεν χρειαζεται να το κανεις τοσο εντονο και σε τοσο μεγαλη επιφανεια.

Οταν το κανεις πριν το βασικο σου χρωμα ΞΕΡΕΙΣ οτι το 95% θα χαθει ολοκλητωτικα κατω απο το βασικο σου χρωμα.
Αυτος ειναι και ο σκοπος σου αλλωστε οποτε
1ον.το πηζεις στο preshading με την ελπιδα αυτο που θα μεινει απο την προ-σκιαση ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ!! και
2ον.το πηζεις παλι μετα με το βασικο σου χρωμα για να καλυψεις 100% το υπολοιπο που δεν θελεις να φαινεται.
Αποτελεσμα?
Προσπαθοντας να καλυψεις 100% σημεια οπως φλατ επιφανειες και επιπεδα πανελ να καλυπτεις ΚΑΙ ΟΛΟ η μερος του preshading :cry:
Αυτο που χαλασες δεν μπορεις να το διορθωσεις γιατι θα σου κανει μπαλωμα!  :cry:
 Ενω ετσι οπως σου λεω εχεις ΗΔΗ βαμμενες τις υπολοιπες επιφανειες και ουσιαστικα κανεις ΣΒΗΣΙΜΟ του μαυρου με συννεφο βασικου χρωματος.
Παρε ενα σκραπ πλαστικο,κανε ενα πειραμμα και πες μου μετα εντυπωσεις.
Θα δεις οτι και ετσι οπως ειναι τωρα μπορεις ακομα να κανεις preshading :wink:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #107 στις: Μαρτίου 21, 2007, 10:53:16 πμ »
Και Elefant συνέχεια λοιπόν. Μετά από πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό και αφού ο ελεφαντάκος βαρέθηκε να κάθεται στο κουτί του ελέω φάρμας αλλά και προβλήματος με τον αερογράφο ήρθε η σειρά του. Αφού ο αερογράφος πήγε στο γιατρό και ευτυχώς το πρόβλημα ξεπεράστηκε κατά ένα 90%, χθες ψέκασα την παραλλαγή με τις πρασινοκαφέ βούλες.
Για το πράσινο χρώμα χρησιμοποιήθηκε ένα μείγμα ακρυλικών της tamiya με XF-58 olive drab και ελάχιστο XF-59 desert yellow.
Για το καφέ πάλι μείγμα από XF-9 hull red και ελάχιστο XF-52 flat earth.
Το χρώμα ήταν αρκετά αραιωμένο και ψεκάστηκε με σχετικά χαμηλή πίεση 15-20 psi.
Το τελικό αποτέλεσμα βγήκε πιστεύω αρκετά καλό και τώρα βουρ για tone down και "δέσιμο" των χρωμάτων για να αρχίσουν και τα ΚΑΛΑ με τις φθορές ..... etc etc.... CU  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #108 στις: Μαρτίου 21, 2007, 10:56:39 πμ »
Έμπαινε γερά :!:
Καλή συνέχεια.
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #109 στις: Μαρτίου 21, 2007, 11:25:04 πμ »
Ωραίο βγαίνει!!!!!
Μου αρέσουν τα πράσινα και καφέ πουά που απέκτησε!!! :D

Αποσυνδεδεμένος distam

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Hράκλειο Κρήτης
  • modelclub.gr
« Απάντηση #110 στις: Μαρτίου 21, 2007, 11:31:44 πμ »
Πραγματικά ωραία δουλειά .Και επειδή δεν το παρακολούθησα από την αρχή συγχαρητήρια για το zimmerit είναι super !!!!!!!!!
Συνέχισε το γρήγορα να βλέπουμε  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #111 στις: Μαρτίου 21, 2007, 11:37:05 πμ »
Ωραίο βγαίνει!!!!!
Μου αρέσουν τα πράσινα και καφέ πουά που απέκτησε!!! :D

:twisted:  άσε τα γλυψίματα και προχώρα στην κατασκευή εκείνου του ανδριάντα  :twisted: :twisted:..... αλλιώς κοκό ΓΙΟΚ  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #112 στις: Μαρτίου 21, 2007, 12:22:08 μμ »
Κάτσε, περίμενε να έρθουν τα υλικά σπίτι και μετά! :P

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #113 στις: Μαρτίου 21, 2007, 01:34:20 μμ »
Επιτελους πήρε μπρός ο ελεφαντας !!!  ::icon_thumright::
Το αποτέλεσμα όντος παρα πολυ καλό... Μην ξεχάσεις τα σηματάκια κ μου τα βάλεις μετα τα wash :) Μιλάω σαν παθών...

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #114 στις: Μαρτίου 21, 2007, 02:25:39 μμ »
Ωχ! Κάπου πρέπει να υπάρχει ένα άσχετο Post Μου που αναφέρεται στο Elefant  και δεν θυμάμαι πι απου...  ::dontknow:: ::eusa_wall::

'Επεσε και χρώμα λοιπόν, σε βούλες και σιγά σιγά αποκτά και χαρακτήρα! Οι βασικές αποχρώσεις φαίνονται ωραίες, και σίγουρα θα αποτελέσουν τον "καμβά" για τις φθορές.

Δεν λέω άλλα, περιμένουμε τώρα τη συνέχεια του έργου όπου η υπόθεση σοβαρεύει!  :mrgreen:

Με ευχές για εξαφάνιση φτυσιμάτων, τρεξιμάτων, και δύστροπων χρωματικο-διαλυτικών συμπεριφορών, ο άγιος vangils να είναι μαζί σου!  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #115 στις: Μαρτίου 22, 2007, 11:42:06 πμ »
... Μην ξεχάσεις τα σηματάκια κ μου τα βάλεις μετα τα wash :) Μιλάω σαν παθών...

Δεν θα τα ξεχάσω γιατί δυστυχώς  :( ... απλά δεν θα έχει σηματάκια.  :mrgreen: Θα είναι γυμνούλι το κακόμοιρο.
Και λέω γυμνούλι γιατί σύμφωνα με την βιβλιογραφία που έχω, τα Elefant αφού ανακατασκευάστηκαν στα εργοστάσια στη Γερμανία και μετατράπηκαν σε Elefant από Ferdinand και όταν πρωτοέφθασαν στην Ιταλία, δεν έφεραν καθόλου διακριτικά (κάτι τελείως αντίθετο και παράδοξο ως προς την γερμανική νοοτροπία) . Ούτε καν εθνόσημα δηλ. τους σταυρούς δεν είχαν. Εφοδιάστηκαν με διακριτικά στην περίοδο Μαϊου-Αυγούστου 44, κι έτσι το δικό μου το οποίο τοποθετείται χρονικά κάπου στον Μάρτη δεν θα έχει τίποτα.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #116 στις: Μαρτίου 22, 2007, 12:36:11 μμ »
Πολυ παρέα με τον Πανο κάνεις :mrgreen:

Δεν το ήξερα αυτό... Το μονο elefant που είχα φτιάξει πιτσιρικας ηταν της Italeri που εδινε σηματάκια  :roll:

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #117 στις: Μαρτίου 22, 2007, 12:37:20 μμ »
Γυμνούλι ε; Ενδιαφέρον.

Παράθεση
κι έτσι το δικό μου το οποίο τοποθετείται χρονικά κάπου στον Μάρτη δεν θα έχει τίποτα.

χμ χμ ...εκτός και αν κάνεις μια παρασπονδία και το βάλεις Μάϊο, και κάποιους από το πλήρωμα να βάφουν διακριτικά; (κοίτα που πάω να σου αλλάξω όλο το σκηνικό και τις φιγούρες ο παλιό- ::077devil::  )

Υ.Γ. όσο για τα διακριτικά και το πότε τα φόρεσαν, δεν το ήξερα, τώρα το έμαθα κι αυτό. (Είδες τι σου κάνει η βιβλιογραφία;)  :wink:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #118 στις: Μαρτίου 22, 2007, 12:41:22 μμ »
Για ρίξε μια ματιά (αν δεν εχεις ριξει ήδη)

http://www.panzer-archiv.de/content/galerie.php?f=175

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #119 στις: Μαρτίου 22, 2007, 12:55:02 μμ »
Για ρίξε μια ματιά (αν δεν εχεις ριξει ήδη)

http://www.panzer-archiv.de/content/galerie.php?f=175

Δε νομίζω οτι αυτό είναι Ιταλία. Αλλωστε από ότι μπορώ να δω δεν έχει πολυβόλο, οπότε μάλλον κάποιο από τα ρημαγμένα Ferdinand στο Kursκ είναι. Τέλος πάντων, δε γνωρίζω από άρματα  :(, κάποιος να με διορθώσει αν κάνω λάθος  ::sprechende_015::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #120 στις: Μαρτίου 22, 2007, 01:04:55 μμ »
Η 8η φωτό είναι όντως από Kursk. Κάποιες άλλες όπως η 3η και η 5η ή 6η είναι από Ιταλία. Γενικότερα Γιώργο, εκτός από την ύπαρξη πολυβόλου ή όχι, η κυριότερη διαφορά Φερδινάνδου και Ελέφαντα ήταν η ύπαρξη ή όχι "πυργίσκου" στη θέση του διοικητή. Ο Φερδινάνδος είχε μια απλή δίφυλλη θυρίδα ενώ στον ελέφαντα είχε τοποθετηθεί η αντίστοιχη θυρίδα με περισκόπια του Stug III.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #121 στις: Μαρτίου 30, 2007, 11:40:10 πμ »
Συνέχεια του Elefant με τα καλύτερα της όλης διαδικασίας και σήμερα έχω υλικό πλούσιοooooooo.   :mrgreen: :mrgreen:
 Έγινε κάποιος πειραματισμός με τεχνικές που εγώ δεν έχω τουλάχιστον ξαναδοκιμάσει σε αυτή την έκταση, ήτοι φίλτρα και washes με σμάλτα, λάδια και αποφυγή drybrushing τα οποία εξηγώ στη συνέχεια πως έγιναν και γιατί.

Αφού όπως είδαμε τελείωσε η παραλλαγή, για να γίνει το απαραίτητο «δέσιμο» όλο των χρωμάτων μεταξύ τους και για να γίνει το απαραίτητο tone down όλο το άρμα ψεκάστηκε από μακριά με ένα «σύννεφο» από H318 Radome της Gunze .
Το συγκεκριμένο χρώμα επιλέχθηκε γιατί είναι αρκετά «ωχρό» και για δυο λόγους.  1ον γιατί δίνει μια όψη ξανοίγματος του χρώματος, το οποίο θα σκουρήνει αρκετά στην πορεία από τα διάφορα washes και τα φίλτρα που θα ακολουθήσουν και 2ον γιατί ταυτόχρονα δίνει και μια αίσθηση σαν να έχει γίνει drybrushing το οποίο σύμφωνα με την καινούργια μόδα και φιλοσοφία (κατά Mig πάντα) δεν πρέπει να γίνεται (παρά μόνο σε ελάχιστα επιλεγμένα σημεία) γιατί δίνεται μια αφύσικη αίσθηση υφής πέτρας στο άρμα.
Επίσης σε πρώτη φάση έγινε wash σε επιλεγμένα σημεία (τα πιο ανάγλυφα) του σκάφους με black + raw umber λάδια.
Τα χαμηλότερα μέρη των τροχών και του σκάφους «χτίστηκαν» με λάσπη με πινέλο από ένα μείγμα από νερό+ατλακόλ+σόδα+ψιλοκοσκινισμένο χωματάκι.

Και οι λάσπες

Τα υπόλοιπα ακολουθούν σε λίγο γιατί μου την έπεσε το photobucket και σταμάτησε να δουλεύει λόγω maintenance και δεν μπορώ να ανεβάσω τις υπόλοιπες φωτό. Αν μπορείτε, λίγο υπομονή κύριοι, περιμένετε να δείτε και τα υπόλοιπα και μετά μου λέτε την γνώμη σας. Κάναμε τίποτα;;;  :)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #122 στις: Μαρτίου 30, 2007, 11:52:17 πμ »
Εεεε Ναιιιιιι!!!!!   ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αντε βρε Νικόλα επιτέλους!! Εύγε παλικάρι μου ΠΑΡΑ πολύ καλό το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #123 στις: Μαρτίου 30, 2007, 11:53:47 πμ »
 :shock: :shock: :shock:
Μου αρέσει πολύ!!!
Ειδικά το κανόνι που είναι προς τα δεξιά, δίνει ζωντάνια. Θα δέσει άψογα με την αγροικία, και καλά ενέδρα, κρύφτηκε το τέρας πίσω από το σπίτι και περιμένει θύμα!
Μπράβο!

Και είναι και στη μόδα  ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #124 στις: Μαρτίου 30, 2007, 11:57:03 πμ »
Περιμέντε έρχονται και τα υπόλοιπα. Το photobucket ξαναδουλεύει και τα ανεβάζω, υπομονή 5 λεπτά.  ::glossa::

Tags: