To AS-186 είναι μια χαρά και θα κάνεις τη δουλειά σου με περίπου 150EUR. Και φυσικά αγόρασε το από Ελλάδα γιατί θα τα βρεις σκούρα με τελωνείο και έξοδα αποστολής καθώς οι αεροσυμπιεστές είναι αρκετά βαριοί.
Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω, εμένα από την στιγμή που του κάρφωσα μεγαλύτερης διατομής καλώδιο άρχισε να ζεσταίνεται και να φτύνει νερό, άσςε που έκοβε βόλτες.
Λοιπόν φίλε μου κατά την άποψή μου το κομπρεσέρ είναι πιο σημαντικό από τον αερογράφο και είναι μια επένδυση (από την στιγμή που σκέφτεσαι σοβαρά να ασχοληθείς, αν είναι να τα παρατήσεις μετά δεν αξίζει) που αργά η γρήγορα θα την κάνεις. Για αυτό και πιστέυω ότι πρέπει να πάρεις κάτι μια φορά.
Το Silair που σου έγραψε ο CROW παραπάνω είναι η καλλίτερη επιλογή. Το πρόβλημα του τελωνείου λύνεται αν το πάρεις από EU, βλέπε εδώ
http://www.ebay.de/itm/Sil-Air-20A-Werther-Airbrush-Kompressor-/350711460947?pt=Modellbauwerkzeuge&hash=item51a8083453μεταφορικά για Ελλάδα περίπου 17 ευρώ!!
Αν σου φαίνονται πολλά πάρε το μικρό που έχει ο Καλφάκης (πρέπει να ρωτήσεις αν το έχει ακόμα) με την δεξαμενή, περίπου 249 ευρω, απλέ αυτό δεν είναι λαδιού.
Αγόρασε κάτι που θα το πληρώσεις μιά φορά, (εγώ την πάτησα με το AS-186 και το πλήρωσα διπλά!!) για το Silair υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που μπορούν να σου πουν εντυπώσεις και αρκετοί το έχουν πολλά χρόνια!!!
Να επισημάνω ότι τα παραπάνω είναι καθαρά η προσωπική μου άποψη και μόνο, πολλοι μπορεί να διαφωνούν μαζί μου.
Γιάννης