Έχω καιρό να γράψω εδώ, αλλά δεν σημαίνει ότι κάθισα άπραγος. Ουσιαστικά, έχω τελειώσει το κατασκευαστικό.
Αρχικά, ολοκληρώθηκε η συναρμολόγηση του πύργου και των φτερών (το πολυβόλο μου φαίνεται κάθεται πολύ πίσω, αλλά το έβαλα εκεί που έδιναν οι οδηγίες να κάτσει και δεν ξέρω τώρα τι να κάνω)
Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε την οικτρή μου προσπάθεια να κάνω μεταλλικούς χαλκάδες, αλλά το σύρμα που έχω είναι πολύ σκληρό και δεν δουλεύεται εύκολα. Ακόμα και έτσι, μου αρέσουν πιο πολύ από τα-κάτι-σαν-χαλκάδες που είχε το κιτ. Επίσης, δούλεψα λίγο και τα φανάρια. Αρχικά κόλλησα αλουμινόχαρτο και μετά έριξα μια σταγόνα clearfix σε μια προσπάθεια να αναπαραστήσω πιο ρεαλιστικά τα φανάρια.

Εδώ βλέπουμε την σίτα από τούλι. Νομίζω δεν φαίνεται άσχημα και σίγουρα είναι καλύτερο από το να μην είχε τίποτα εκεί.

Στα πλαϊνά μέρη του κυρίως σώματος είχε κάποια σημάδια που έπρεπε να γεμιστούν. Από την άλλη πλευρά έπρεπε να αφαιρεθούν. Αρχικά νόμιζα πώς ήταν σημεία για να κολλήσω αναρτήσει ή άλλα μπιμπλίκια, αλλά τελικά έκανα λάθος.

Το μοντέλο με τα φτερά dryfitted και λίγο πριν την συναρμολόγηση των ερπύστριων.

Εδώ έχουν ετοιμαστεί και οι δύο πλευρές. Αποφάσια να κολλήσω τις ερπύστριες στην θέση τους, αφού κάτι το μέγεθος των πέδιλων, κάτι η περίεργη εφαρμογή πάνω στους τροχούς, με απέτρεψαν από το να κολλήσω τις ερπύστριες σε δύο μέρη και να τις αφαιρέσω μετά για το βάψιμο. Για αυτό το λόγο δεν έχω κολλήσει ακόμα τα φτερά, για να μπορέσω να βάψω τις ερπύστριες πιο εύκολα

Υπήρχαν κάποια σημεία που ήθελαν γέμισμα και κοιτώντας το κουτί ανακάλυψα ότι εκεί έχει γαζιά, οπότε με λίγο dissolved putty προσπάθησα να αναπαραστήσω και εγώ τα γαζιά:

Επόμενο στάδιο το αστάρωμα και το βάψιμο του βασικού χρώματος.
Σχόλια και παρατηρήσεις, εννοείται ευπρόσδεκτα!