0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ λάσπη ρε παιδάκι μου Ο Περίκλας μπετατζής μας έγινε :
Δεύτερη νεκρανάσταση!!!! ʼντε να δούμε, θα τελειώσει ποτέ το πρότζεκτ "Γιοφύρι τσ(ι) ʼρτας????Spoiler (hover to show)Καλά να πάθεις για το πούλημα. Πας και μπλέκεις με ανεπρόκοπους ΔΚ
Καλη δουλεια σου εχει κανει με τη λασπη μπρος και πισω.Τα πλαινα με χαλανε καπως θελει δουλεμα.
Κύριε Μάνο μας έχετε κάνει πολύ ωραία δουλειά βαφτικά αλλά έχω μια ένσταση με την λάσπη στο εξωτερικό στεφάνι του τροχού, με την νοητή γραμμή που πατάνε όλες οι στεφάνες των τροχών καθώς και στον οδοντωτό στο σημείο που τρίβεται με την ερπύστρια, λογικά με την κίνηση δεν θα είχαν καθόλου .Παρατήρησε ένα δομικό μηχάνημα και θα το διαπιστώσεις.Κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ και ελπίζω να το δώ από κοντά. Spoiler (hover to show)Φέτος λέμε ε , μην γίνει Μπέν Χούρ και αυτό
Τα λεγαμε κι εχθες...βουλιαξε το στη λασπη τουλαχιστον μεχρι τη μεση του εδαφιαιου και γλυτωνεις τα πολλα πολλα!Αλλαξε το στησιμο του διοραματος ετσι ωστε να ξεκολλαει καποιο αλλο οχημα που ειναι πιο βαθεια χωμενο στη λασπουρα και τελος....Πολυφορεμενη ιδεα θα μου πεις...Οκ,τοτε κανε το παραδοξο-ειρωνια του να εχει κολλησει το ιδιο μεσα στη λασπουρα!Παραδειγμα(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.) (Image removed from quote.) Ατελειωτα παραδειγματα και πηγη εμπνευσης War in the Mudhttp://www.histomil.com/viewtopic.php?f=95&t=14446
Βούτα το στη λάσπη, βάλε και μπόλικα μπαρμπαδάκια επάνω...
Α και πες μας ποιοι είναι οι κάφροι που σε κρέμασαν να τους κράξουμε λίγο... (εκτός του Ευγένιου )
Έχω την εντύπωση πως πας να το πλέξεις πολύ , τι μέγεθος έχει το καΐκι ;ʼσε που θες και ένα στρατό φιγούρες , δυο τρεις στο KV άλλες τόσες στη βάρκα.
Και φυσικα αφου μας γανωσει τα αυτια θα το παρατησει στη μεση! Βουτα το σε μια λασπολακουβα και τελειωνε!
ʼσε τις υπερπαραγωγές που δεν θα γίνουν-τελειώσουν ποτέ και ρίχτο στη λάσπη να ξεμπερδεύεις
Βρε σύ!!!Μιλάμε πρέπει να έχεις πορωθεί με την ιδέα!!!Πότε ήρθες από την δουλειά, πότε κάθισες στον πάγκο και τα έστησες...Η "μικρή" θα παραπονιέται!!!
Το PG είναι 15cm στην 1/48 .
Αυτό τώρα το πρόσεξα , οπότε δεν μιλάμε για τεράστιο μέγεθος.Μειονέκτημα που δεν υπάρχει άλλο πήγμα για να φαίνεται έστω και λίγο.Για να γλιτώσεις τα πολλά νερά και τις πρασινάδες , να πρωτινό την βάρκα σε μια προβλήτα και το KV από πάνω ή να προσπαθεί να την τραβήξει σε μια γλίστρα ;