Αποστολέας Θέμα: 32ος Διαγωνισμός - Έκθεση της IPMS Ελλάδος (2013)  (Αναγνώστηκε 77544 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
Απ: 32ος Διαγωνισμός - Έκθεση της IPMS Ελλάδος (2013)
« Απάντηση #550 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 10:53:44 πμ »
Συγχαρητηρια για την αψογη διοργανωση στην IPMS, στα παιδια που τρεξανε, βοηθησαν, επιμεληφθηκαν τα παντα για να πραγματοποιηθει και η φετινη εκθεση, ειδικα μαλιστα μετα την αλλαγη χωρου.
Πραγματικα πολυ υψηλο επιπεδο στα μοντελα και πολυ ομορφο κλιμα. Απο τις καλυτερες (αν οχι η καλυτερη) εκθεση των τελευταιων ετων για μενα.  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #551 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 12:03:24 μμ »
Εντυπωσιακοτερη ολων η φετινη εκθεση,τοσο απο την ποσοτητα και την ποιοτητα των εκθεματων(!!!!!!!),οσο και απο την προσελευση επισκεπτων!Ολα τα παραπανω σε υπερθετικο βαθμο,που,οπως καθε χρονο ετσι και φετος, αναζωπυρωνει και ξυπναει τον μοντελιστικο οιστρο!
Για τα της IPMS και τους μπλε και κοκκινους,τα ειπαν οι προλαλησαντες και δεν εχω να συμπληρωσω τιποτις,περαν του θαυμασμου μου για την προσοχη και ζηλο που επεδειξαν,οσο ΚΑΙ για την αντοχη των κυριων αυτων..Να'στε καλα παιδες και πολλα ευχαριστω γιατι ενω αφησα ενα πολυ ευθραυστο μοντελο στην επιβλεψη σας,δεν ανησυχησα ουτε στιγμη!!!!
Προσωπικα,για εμενα,η εκθεση δεν ειναι μονο μια ευκαιρια να ξεδωσω αλλα και ενα Ζμπροξιμο να καθησω με περισσοτερη ορεξη στον παγκο!
Συμπερασματικα,τα συγχαρητηρια μου,το 90% τoυ happening ηταν αψογο.....ΕΚΤΟΣ...δυο πραγμαων
(Διοτι δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα,αλλα πιστευω οτι πρεπει να ακουγονται και οι παραφωνιες της εκδηλωσης)
Πρωτον.Το θεμα των σεμιναριων..και ειναι κατι που με στεναχωρησε ιδιαιτερως...Εντελως ακαταλληλος ο χωρος,
δυσκολο/αδυνατο να παρακολουθησεις οτιδηποτε γινοταν πανω στον παγκο,εκτος να ησουν στη πρωτη,βαρια δευτερη σειρα,
λιγοι οι τυχεροι που βρηκαν καρεκλα να καθισουν και οσοι προσπαθησαμε να δουμε απο τον προτζεκτορα-λογω ασχημου φωτισμου-δεν καταλαβαιναμε νιέντε!!Εν ολιγης,παρ'ολο που γνωριζω οτι τοσο για τον χωρο οσο και για την παρουσιαση δεν υπηρχαν αλλες επιλογες...μου αφησε "ασχημη γευση"!Το αποτελεσμα ηταν,ο αριθμος αυτων που καθισαν μεχρι τελους να ειναι υπερβολικα μικρος,ιδιως οταν μιλαμε για το σεμιναριο του Per.Στον αντιποδα,στου μεσιε Λεκκα,οντας Ελληνικη φωναρα και καλυτερη μεταδοτικοτητα,ξεπερασε τα εμποδια αυτα!!
Ελπιζω το σκηνικο της φαινομενικης προχειροτητας και της μικρης/αδιαφορης συμμετοχης να μην αφησε την ιδια ασχημη γευση και στον επισκεπτη μας :( :oops:
Και δευτερον,κατι που καθε χρονια λεμε και ποτε δεν εχει γινει με επιτυχια ειναι η ταυτοχρονη προβολη των μοντελων κατα την απονομη...Ελαχιστοι,μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου,ηξεραν καθε φορα για ποιο μοντελο γινοταν ο ντορος...κριμα γιατι παλι χειροκροτουσαμε το logo των windows στο πανι.... :(
Χωρις να θελω να φανω ο δυσκοιλιος της παρεας,απλα ηθελα να τα αναφερω σαν προσωπικες παρατηρησεις που μπορει να ειναι και απλα αποκυηματα της νοσηρης καλπαζουσας φαντασιας μου... :oops: :oops: :oops:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #552 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 12:06:00 μμ »
Ο Νίκος έχει δίκιο. Ο χώρος ήταν οριακός, ίσως και προς τα κάτω. Μόλις ήρθε ο πολύς κόσμος, ούτε φωτό
να βγάλεις άνετα μπορούσες αλλά ούτε και να μελετήσεις τα θέματα που σου άρεσαν. Κάποια μοντέλα αδικήθηκαν
προσοχής όντας στο βάθος των τραπεζιών. Συγχαρητήρια σε όσους ασχολήθηκαν με τη διοργάνωση κι εύχομαι του χρόνου να υπάρχει περισσότερη άνεση.

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #553 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 12:14:26 μμ »
Το οτι δεν χωράμε πια πιστεύω οτι είναι πολύ καλό διότι ανεβαίνουν οι συμμετοχές και πραγματικά το επίπεδο είναι πάρα πολύ δυνατό!!!

Η αλήθεια είναι οτι με 606 συμμετοχές!! Ναι ναι του χρόνου που θα έχουμε περισσότερα δεν θα χωρέσουμε!!!
Μακάρι να έχουμε ενα μεγαλύτερο χώρο και να έχουμε και 700 + μοντέλα!!!
Εμείς θα χαρούμε πιο πολύ!!

Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #554 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 12:28:07 μμ »
Ναι, οι χώροι απονομής και σεμιναρίων πιθανότατα απείχαν από του να είναι οι κατάλληλοι. Δυστυχώς όμως ήταν πολύ πάνω από τις δυνατότητες της Ενωσης οποιαδήποτε άλλη λύση, ειδικά μετά το εγκεφαλικό που έφαγε την Τρίτη το μεσημέρι οπότε και η έκθεση έμεινε κυριολεκτικά το δρόμο...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #555 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 12:33:02 μμ »
Σχετικά με την ταυτόχρονη παρουσίαση των μοντέλων και των βραβείων. Έγινε μια φιλότιμη προσπάθεια από τον Τσίτσο και τον Κώστα (melpas) να είναι έτοιμη η παρουσίαση αλλά μιλάμε για τεράστιο όγκο δεδομένων και πολύ μα πολύ λίγο χρόνο.

Ακόμα και το Σάββατο το μεσημέρι να ξεκινάγαμε την προετοιμασία πάλι δεν θα προλαβαίναμε. Δουλεύανε δύο υπολογιστές ταυτόχρονα κι όμως δεν το καταφέραμε. Ελπίζω του χρόνου να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #556 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 12:40:09 μμ »
Ο Τάσος έχει δίκιο, εκτός από ένα μόνο σημείο. Στο "ποτέ"...
Με εξαίρεση τη φετινή και την πρώτη στον Απόλλωνα, στις υπόλοιπες με ελάχιστα και μετρημένα στα δάκτυλα του ενος χεριού λάθη, οι υπόλοιπες απονομές είχαν κανονικά προβολή μοντέλων...

Αποσυνδεδεμένος karld76

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα-Aθήνα
  • Κάρολος Δαρκαδάκης
« Απάντηση #557 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 12:41:58 μμ »
  Με τη σειρά μου να εκφράσω τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου σε όσους εργάστηκαν,και εργάστηκαν σκληρά είναι η αλήθεια,για να χαρούμε ένα πολύ όμορφο τριήμερο κι αυτή τη χρονιά παρά τις πολλές δυσκολίες λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί,αλλά και των οργανωτικών εμποδίων που προέκυψαν τελευταία στιγμή από την αλλαγή του χώρου.Μικροπροβλήματα ή μικροπαραλείψεις πάντα θα υπάρχουν, ωστόσο η προσπάθεια απ' όσο μπορώ να καταλάβω ήταν μεγάλη και προσωπικά τα τελευταία χρόνια που παρακολουθώ την έκθεση,διαπιστώνω ότι κάθε χρόνο τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο όσον αφορά το θέμα οργάνωση.Πρέπει να τονίσω ότι δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου τόσο κατά την παράδοση,όσο και κατά την παραλαβή των μοντέλων, ενώ θεωρώ άθλο το γεγονός ότι δεν παρουσιάστηκαν ζημιές στα μοντέλα παρά τη στενότητα χώρου και το μεγάλο πλήθος των συμμετοχών και των παρευρισκομένων,κι όλα αυτά χάρις τις προσπάθειες των φίλων της γραμματείας και των παιδιών με τα γαλάζια και κόκκινα μπλουζάκια.Παιδιά συνεχίστε την πολλή και καλή δουλειά που κάνετε και διατηρήστε το χαμόγελο που είχατε ακόμα και την Κυριακή,μετά από τόσες ώρες κούρασης.Καλά να είμαστε όλοι και του χρόνου να ξανανταμώσουμε με ακόμα περισσότερα και καλύτερα μοντέλα.    ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #558 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 01:11:51 μμ »
Ιδιως στο θεμα παραλαβης παραδοσης του μοντελου τα πραγματα ηταν εξωΕλλαδικα(κατα το εξωπραγματικα)!!
Παραδοση
-Παρουσιαση στον κυριο gkontog για να καταταγεις
-χαρτακι και αποδειξη και πορεια προς το ταμειον
-πληρωμη και πορεια προς ασφαλες σημειο ξεπακεταρισματος
-παραδοση μοντελου για photobouth φωτογραφιση
απο εδω και περα αποχωριζεσαι για 3 ημερες το μοντελο σου και φερεις ευθυνη μονο για το ....κουτι του!
-μεταβαση του μοντελου σου-απο μπλε μπλουζακι- με φορειοφορο οχημα προς προκαθορισμενη θεση και κατηγορια
-δεν το ακουμπας ξανα για 2,5 ημερες,πραγμα που το κανουν βεβαιο οι δορυφοροι-μπλε μπλουζακια.
Παραλαβη
-στη σειρα με το χαρτακι που πηρες κατα την καταταξη.
-περνας τον πορτιερη-κοκκινο μλουζακι Νο1 οταν ελευθερωθει η γραμματεια
-δινεις χαρτακι στη γραμματεια και
-σε αναλαμβανει μπλε μπλουζακι και σε παει στο σημειο εντος του εκθεσιακου χωρου.
-παραλαμβανεις το μοντελο σου και με την ιδια συνοδεια μεταφερεσαι εκτος εκθεσιακου χωρου
-πακεταρεις σε ασφαλες σημειο και
-συνοδευεσαι μεσω πορτειρη-κοκκινο μπλουζακι Νο2 εκτος κτιριου απο διπλανη πορτα για να μην πεσεις πανω στους εισερχομενους.
και πλεον φερεις ξανα εσυ την ευθυνη του μοντελου σου...και μπορεις να το ξαναθωπευσεις χωρις να φοβασαι το μεταλλικο ροπαλο!!!
Αμα θες προσπαθησε να το κανεις αλλιως και θα δεις οτι κι εσυ ιπτασαι!! :mrgreen:
RESPECT!!!!!!!!

Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #559 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 01:17:31 μμ »
Η αληθεια ειναι οτι η ολη διαδικασια παραδωσης παραλαβης ειναι πραγματικα αψογη! Ειδικα να εχεις,εστω και μικρη,εμπειρια απο το τι γινοταν παλιοτερα!

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #560 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 01:20:12 μμ »
Συγχαρητήρια και απο μενα σε ολους οσους προσπαθησαν και μοχθησαν για αλλη μια πολυ πετυχημενη εκθεση.
Το αξιοσημειωτο κατ εμε ήταν ο ογκος των εκθεματων, πραγματικα πολυς και για ολα τα γουστα, και ολα αυτα παρα τις  δυσκολες και πονηρες εποχες που διανυουμε ως χωρα.  Αξιζουν συγχαρητηρια σε ολους για αυτο.
Ο χώρος της εκθεσης δεν ηταν ασχημος τελικα, καθε αλλο, αλλα αποδειχτηκε μικρος αλλα και ακαταληλος για σεμιναρια και την απονομη.
Ενα αρνητικο κατα τη γνωμη μου ηταν η εντονη μυρωδια του σωταρισμενου κρεμυδιου αλλα και λουκανικου που μυριζαν οι αιθουσες ΟΧΙ μονο το πρωι αλλα καθ ολη τη διαρκεια της ημερας και για ολες της ημερες.
Αυτο, σε συνδιασμο με τη στενοτητα του χωρου, την πολυκοσμια αλλα και τη ζεστη, δημιουργουσε μια ασχημη κατα τη γνωμη μου εντυπωση και μια δυσφορια στον επισκεπτη. Νομιζω οτι δεν ηταν και οτι καλυτερο ο επισκεπτης μιας εκθεσης μοντελισμου το πρωτο πραγμα που αντικρυζει να ειναι η τσικνα και οι καπνοι απο λουκανικο σε αποσταση αναπνοης απο τη γραμματεια αλλα και τα μοντελα.
Καλο θα ηταν, ο συμπαθεστατος κατα τα αλλα χοντοκάς να ειχε την καντινα του καμια πενηταρια  μετρα πιο μακρυα απο την εισοδο. Δεν νομιζω οτι θα εχανε καθολου σε πελατεια αφου ηταν η μοναδικη καντινα στην αχανη εκταση του αεροδρομιου. Αλλωστε και στο Πολκεοα η καντνα ήταν αρκετα μακρυτερα απο την εκθεση. 
Αυτα τα λιγα απο μενα. Συγχαρητηρια και παλι στην IPMS και σε ολους οσοι ετρεξαν για αυτη την μοναδικη γιορτη.
Και του χρονου, να ειμαστε ολοι καλα πανω απ ολα  να ξανανταμωσουμε  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος panos.v

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ν.Ιωνία, Αθήνα
  • IPMS 1281
« Απάντηση #561 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 01:20:19 μμ »
Ήταν η πρώτη χρονιά που είχα ενεργή συμμετοχή στην έκθεση και είδα και τα πράγματα από μέσα.
Το πρώτο και σημαντικότερο που έχω πλέον να πω είναι ότι ήταν πραγματικά μια τεράστια γιορτή!!!!!!

Την περισσότερη ώρα αισθανόμουν σαν ένα παιδάκι που βρίσκεται σε ένα δωμάτιο γεμάτο με γλειφιτζούρια...!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Μπροστά μου μοντέλα, πίσω μου μοντέλα.... "Αχχχ αυτό θέλω να το φτιάξω..... ΑΑαααχχχ αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το αγοράσω....."

Αρκετό γέλιο. Από ατάκες, αλλά κυρίως κοιτάζοντας κάποιες φορές τον σουπερβιζόρ-διαβολάκο Γιώργο(hartmann) να έχει την έκφραση των χιλίων λυσσασμένων σκύλων της κολάσεως... ( :evil: σαν κι αυτό ένα πράγμα) προς ανυποψίαστα βρωμοχέρια που ετοιμάζονταν να ακουμπήσουν...

Απίστευτο: Όσοι ξέρουν το Νάσο, ξέρουν πόσο ευγενικός είναι. Χαμηλών τόνων και σου "βγάζει" μια ηρεμία.... Κάποια στιγμή την Κυριακή ακούω μια βροντερή φωνή να κάνει παρατήρηση.... Εεεεε ναι....ο Νάσος ήταν....  Δεν υπάρχει αυτό...  -είχε καλό δάσκαλο... τον κέρβερο που ανέφερα πιό πάνω.... :mrgreen: :mrgreen:

Και τέλος η ΚΟΥΡΑΣΗ..... Όταν εχτές το βράδυ τελειώσαμε αισθανόμουν στις πατούσες μου βραστά κομπρεσέρ, τα γόνατά μου έτρεμαν και κάτι σαν μαχαίρι κάτω από τον αυχένα μου....

Αλλά ήμουν τόσο χαρούμενος και "γεμάτος" από όλο αυτό που σε λίγο δε θα θυμάμαι καθόλου τήν κούραση

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Thunderbolt

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #562 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 01:57:43 μμ »
Συγχαρητήρια σε όλους στην IPMS για μία ακόμα άψογη διοργάνωση! Είμαστε πολύ τυχεροί που, μέσα στη γενικότερη νεοελληνική κατάσταση, έχουμε μια ομάδα ανθρώπων που ξέρει να συνεργάζεται, να δίνει λύσεις και να βελτιώνεται κάθε χρόνο, εκπλήσσοντας ευχάριστα ακόμα και τους ξένους μοντελιστές!

Μερικές ακόμα φωτογραφίες από την Εκθεση-Διαγωνισμό θα βρείτε στο πιο κάτω link. Επειδή το site είναι καινούριο, μόλις ξεπεραστούν κάποια τεχνικά προβλήματα, θα ανέβουν περισσότερες φωτό.

http://www.modellingnews.gr/el/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/%CE%AD%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-ipms-e%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82-2013

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #563 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 03:08:50 μμ »
Συγχαρητήρια πρώτα από όλα στα ΔΣ που είχαν την κύρια ευθύνη και διοργάνωσαν αυτήν την υπέροχη έκθεση και βέβαια την ραχοκοκαλιά της έκθεσης την ΟΕ με τα μέλη τους που συντέλεσαν στην επιτυχή πραγματοποίηση της. 
Η φετινή τουλάχιστον έκθεση έσπασε κάθε ρεκόρ προσδοκιών από την προσέλευση πολύ μεγάλου αριθμού μοντέλων που έχουν εκτεθεί στην ιστορία της IPMS, την οργάνωση μέχρι και στις άμεσες λύσεις σοβαρών προβλημάτων που δημιουργηθήκανε. Το επίπεδο ποιότητας το έχετε ανεβάσει ψιλά με κόπο και ιδρώτα, ανιδιοτελώς και το πιστεύω ακράδαντα ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα πια από τις μεγάλες διεθνείς μοντελιστικές εκθέσεις.
Εάν βρεθεί και ένας μόνιμος και υποσχόμενος για το μέλλον μεγάλος χώρος, θα ήταν ότι καλύτερο για την ένωση.
Σας ευχαριστώ που μου δώσατε ένα υπέροχο τριήμερο!

::salut::

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #564 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 04:47:38 μμ »
Μπραβο σε ολους για τον κοπο τους και τη φιλοτιμη προσπαθεια τους να γινει αυτη η εκθεση. Περασα πολυ ωραια και γνωρισα ανθρωπους και καταστασεις καλυτερα. Ελπιζω του χρονου να μπορεσω να βοηθησω κιολας. Δε θα πω κατι παραπανω για την δικια μου εμπειρια, αλλα για αυτη των δικων μ ανθρωπων, που ηρθαν να δουν κατι που δεν ειχαν ξαναδει και μαλιστα με μενα να τους λεω πως ισως να βαρεθουν γιατι ειναι ενα ιδιαιτερο αντικειμενο που δεν τους ενδιαφερει αμεσα.

Περασαν και οι δυο πολυ ομορφα και με εβριζαν που τους  ελεγα πως ισως θα βαρεθουν, μου ειπαν οτι ηταν κατι ξεχωριστο και πως ειδαν πολυ ωραια πραγματα,περασαν πολυ ωραια και θα θελαν να ξαναερθουν. Νομιζω οτι αυτο τα λεει ολα!

Και του χρονου να μαστε καλα να μοντελαρουμε ::salut:: :wink:

Αποσυνδεδεμένος Karl-Heinz

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #565 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 05:28:57 μμ »
Πολλά  συγχαρητήρια και απο εμένα φίλοι μου, εύχομαι κάθε χρόνο η έκθεση να μεγαλώνει ακόμη
περισσότερο - σε πεισμα των δύσκολων καιρών - και να είστε όλοι καλά!

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #566 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 05:29:36 μμ »
Για να ανεβάζουμε φωτογραφίες να βλέπουμε...

Εγώ έβγαλα μόνο μία, αλλά λέει πολλά:

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #567 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 05:39:09 μμ »
πολύ ωραία έκθεση, συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για τις δημιουργίες τους και δυό φορές συγχαρητήρια σε όσους έτρεξαν για την ομαλή πραγματοποίησή της.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #568 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 05:53:15 μμ »
 Καταπληκτική έκθεση που αξίζει πολλά συγχαρητήρια τόσο στους διοργανωτές όσο και στους διαγωνιζόμενους  ::101:: ::good_job_smilie::
Στους μεν διοργανωτές για το άψογο σ' όλους τους τομείς της εκθέσεως, οργάνωση - επιτήρηση - συμπεριφορά κτλ. Όλα "κυλούσαν" ομαλά για μας ενώ αυτοί "έτρεχαν" για πολλά ζητήματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους μου  ::salut::
Στους δε διαγωνιζόμενους για τα πολλά και πολύ καλά (ορισμένα σε σημείο να σου "πέφτει το σαγόνι") μοντέλα που "κατέβασαν" στον διαγωνισμό φέτος. Πιστεύω ότι το επίπεδο έχει ανέβει κατακόρυφα και υπάρχουν πολλοί "χεράδες" πλέον  :!: :!:
 Τώρα μερικές προσωπικές παρατηρήσεις και σχόλια......
Ο κος Per Olav Lund, παρόλο που πίστευα ότι ως προερχόμενος εκ βορρά θα ήταν δυσπρόσιτος, αντιθέτως διαπίστωσα ότι είναι ένας εξαιρετικός κύριος που παρόλο την φήμη του στους διεθνείς μοντελιστικούς κύκλους δεν έχει κανένα απολύτως "τουπέ" και είναι διαθέσιμος να απαντήσει σε κάθε ερώτηση σου.
Η αίθουσα, εξαιρετική αν σκεφτούμε το όλο σκηνικό και το απίστευτο τρέξιμο ένεκα αιθούσης ΠΟΛΚΕΟΑ κτλ. Συμφωνώ ότι ίσως ήταν μικρή και όταν "πλάκωσε" ο κόσμος ήταν κάπως στριμωγμένα τα πράγματα αλλά όπως ήδη έγραψα οι συνθήκες μας "οδήγησαν" σ' αυτή. Αντιθέτως ο φωτισμός ήταν εξαιρετικός πιστεύω  :!: :!:
 Όλα αυτά σε συνδυασμό με την απίστευτη πλάκα και τα ατελείωτα αστεία, την εξαιρετική παρέα μεταξύ μας και τ' όλο "παρείστικο" κλίμα που επικρατούσε πιστεύω οτι μας χάρισαν μια ακόμη αξέχαστη έκθεση της IPMS  :wink:
 ....και πάλι πολλά πολλά συγχαρητήρια σ' όλους  :!: :!:
                          Πάμε λοιπόν φούλ για του χρόνου και την επόμενη έκθεση της IPMS  :wink:

::arrowred:: Σιγά - σιγά "θ' ανεβάζω" φώτο από την έκθεση, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αλλά δεν έχω φωτογραφίσει όλα τα εκθέματα γιατί ότι φώτο "τράβηξα" τις "τράβηξα" την Πέμπτη και λίγες την Παρασκευή που υπήρχε λιγότερος κόσμος και μπορούσα να φωτογραφίσω με μεγαλύτερη άνεση

Αποσυνδεδεμένος nikosmen

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • Πολύ καλησπέρα σας!
« Απάντηση #569 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 06:23:08 μμ »
πολλά συγχαρητήρια και πολλά ΜΠΡΑΒΟ και από εμένα για την υπέροχη έκθεση.βέβαια αναμένουμε και φωτογραφικό υλικό για εμάς που δεν μπορέσαμε να παραβρεθούμε λόγω ίωσης.
Νίκος

Αποσυνδεδεμένος Christosjager

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Χρήστος Παναγιωτόπουλος
« Απάντηση #570 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 06:54:28 μμ »
Πως πέρασε ένας χρόνος !!!
ʼλλη μία γιορτή του μοντελισμού έλαβε τέλος, τα συναισθήματα τα ίδια όπως κάθε φορά, χαρά, ενθουσιασμός, συγκίνηση.
Υπέροχες δημιουργίες από υπέροχους ανθρώπους.
Συγχαρητήρια και από εμένα σε όλους όσους συνέβαλαν στο στήσιμο αυτής της έκθεσης.

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #571 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 06:59:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #572 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 07:09:46 μμ »
Το είχα αναφέρει και παραπάνω, το γράφω ξανά και εδώ γιατί πλέον έχει "θαφτεί" αρκετές σελίδες πίσω...
Slideshow με 580 φωτογραφίες με τα περισσότερα εκθέματα. Η αίθουσα 2 τραβήχτηκε την Παρασκευή το πρωί οπότε λείπουν αρκετά εκθέματα, η αίθουσα 1 το Σάββατο το πρωί οπότε είναι πλήρης ελπίζω. 
http://s1223.photobucket.com/user/giwrgosd/slideshow/Modelism/32nd%20IPMS%20Hellas%20plastic%20models%20exhibition-contest

Έχω και 3 video με περιήγηση στους πάγκους αλλά μόνο από την αίθουσα 1 δυστυχώς, μετά άρχιζε η δουλειά στη γραμματεία και δεν πρόλαβα να τραβήξω και την άλλη πλευρά με τα άρματα.  Μόλις μπορέσω θα τα ανεβάσω στον σωλήνα να τα δείτε.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος aklak

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #573 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 07:14:14 μμ »
Κύριοι και Κύριες Καλησπέρα σας και Καλό Μήνα με υγεία .
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ της IPMS γιά την υπέροχη δουλεία που έκανε γιά μία ακόμη φορά (ειδικά τον φίλο μου ΣΣ) , ΟΛΑ  τα παιδία και ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ήταν Υπέροχα , ελπίζω σαν μέλος της οργανωτικής επιτροπής να σας βοήθησα , επίσης να ζητήσω συγνώμη για την αποχώριση μου κατά τις 18,30 την Κυριακή , αλλά το ζάχαρο μου δεν επέτρεπε να μείνω άλλο ... πριν τρείς μήνες παρ'ολίγο να μην ήμουν μαζί σας. ...
Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι εχω ανεβάσει σε 4 σετ με 100άδες φωτό των μοντέλων , αλλά και καποίων απο τα παιδιά στο facebook στο όνομα μου LAKIS KRETSIS , όποιος φίλος θέλει μπορεί να μπεί να πάρει το μοντέλο του ή όποιες θέλει για προσωπική χρήση . Θα τις δώσω όλες ούτως ή άλλως στο ΔΣ γιά το περιόδικο μας 1450+ στο σύνολο . Όποιος θέλει ας μου κάνει αίτημα φιλίας για να μπορεί να μπεί στο ΦΒ μου και να τις πάρει ...
Χάρηκα για όσους γνώρισα , αλλά και για πολλά φιλαράκια που ξαναείδα μετά πολύ καιρό ...
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Κ ΚΡΕΤΣΗΣ ΜΕΤΑ ΥΙΟΥ

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #574 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 07:14:46 μμ »