Εντυπωσιακοτερη ολων η φετινη εκθεση,τοσο απο την ποσοτητα και την ποιοτητα των εκθεματων(!!!!!!!),οσο και απο την προσελευση επισκεπτων!Ολα τα παραπανω σε υπερθετικο βαθμο,που,οπως καθε χρονο ετσι και φετος, αναζωπυρωνει και ξυπναει τον μοντελιστικο οιστρο!
Για τα της IPMS και τους μπλε και κοκκινους,τα ειπαν οι προλαλησαντες και δεν εχω να συμπληρωσω τιποτις,περαν του θαυμασμου μου για την προσοχη και ζηλο που επεδειξαν,οσο ΚΑΙ για την αντοχη των κυριων αυτων..Να'στε καλα παιδες και πολλα ευχαριστω γιατι ενω αφησα ενα πολυ ευθραυστο μοντελο στην επιβλεψη σας,δεν ανησυχησα ουτε στιγμη!!!!
Προσωπικα,για εμενα,η εκθεση δεν ειναι μονο μια ευκαιρια να ξεδωσω αλλα και ενα Ζμπροξιμο να καθησω με περισσοτερη ορεξη στον παγκο!
Συμπερασματικα,τα συγχαρητηρια μου,το 90% τoυ happening ηταν αψογο.....ΕΚΤΟΣ...δυο πραγμαων
(Διοτι δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα,αλλα πιστευω οτι πρεπει να ακουγονται και οι παραφωνιες της εκδηλωσης)
Πρωτον.
Το θεμα των σεμιναριων..και ειναι κατι που με στεναχωρησε ιδιαιτερως...
Εντελως ακαταλληλος ο χωρος,
δυσκολο/αδυνατο να παρακολουθησεις οτιδηποτε γινοταν πανω στον παγκο,εκτος να ησουν στη πρωτη,βαρια δευτερη σειρα,
λιγοι οι τυχεροι που βρηκαν καρεκλα να καθισουν και οσοι προσπαθησαμε να δουμε απο τον προτζεκτορα-λογω ασχημου φωτισμου-δεν καταλαβαιναμε νιέντε!!Εν ολιγης,παρ'ολο που γνωριζω οτι τοσο για τον χωρο οσο και για την παρουσιαση δεν υπηρχαν αλλες επιλογες...μου αφησε "ασχημη γευση"!Το αποτελεσμα ηταν,ο αριθμος αυτων που καθισαν μεχρι τελους να ειναι υπερβολικα μικρος,ιδιως οταν μιλαμε για το σεμιναριο του Per.Στον αντιποδα,στου μεσιε Λεκκα,οντας Ελληνικη φωναρα και καλυτερη μεταδοτικοτητα,ξεπερασε τα εμποδια αυτα!!
Ελπιζω το σκηνικο της φαινομενικης προχειροτητας και της μικρης/αδιαφορης συμμετοχης να μην αφησε την ιδια ασχημη γευση και στον επισκεπτη μας

Και δευτερον,κατι που καθε χρονια λεμε και ποτε δεν εχει γινει με επιτυχια ειναι η ταυτοχρονη
προβολη των μοντελων κατα την απονομη...Ελαχιστοι,μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου,ηξεραν καθε φορα για ποιο μοντελο γινοταν ο ντορος...κριμα γιατι παλι χειροκροτουσαμε το logo των windows στο πανι....

Χωρις να θελω να φανω ο δυσκοιλιος της παρεας,απλα ηθελα να τα αναφερω σαν προσωπικες παρατηρησεις που μπορει να ειναι και απλα αποκυηματα της νοσηρης καλπαζουσας φαντασιας μου...