Αγαπητοι φιλοι του modelclub.
Ειμαι βεβαιος οτι ολοι σας θα διαβασατε τις διθυραμβικες κριτικες και τα σχολια σχετικα με τη διημεριδα μοντελιστικων τεχνικων στην Καρδιτσα και θα εχετε μεινει με την εντυπωση οτι προκειται για μια ακρως επιτυχημενη εκδηλωση,με αψογη οργανωση,με ενδιαφεροντα θεματα,πολυ φαι και αφθονο γελιο.Ε λοιπον οχι!
Εφτασε η στιγμη να μαθετε ολη την αληθεια.Ολα οσα σας ειπανε ειναι ψεμματα.Μια πλαστη εικονα.Ενα matrix.Ηρθε η ωρα να αποκαλυφθουν ολα τα σημεια και τερατα που συνεβησαν αυτο το διημερο στην Καρδιτσα.Καποιοι θα χασουν τον υπνο τους και καποιοι αλλοι θα ψαχνουν λαγουμια για να κρυφτουν.
Για την εκδηλωση τι να λεμε τωρα?Μιλαμε για διασυρμο.Εγκληματα.Τα παντα ολα,το'να τ'αλλο.Εγκληματα των εγκληματων.Οι ανθρωποι της λεσχης μοντελιστων Καρδιτσας θελουν κρεμασμα.Κρεμασμα στην κεντρικη πλατεια της πολης!Αυτα που κανανε δεν εχουν προηγουμενο.
Θα ξεκινησω με την προσβολη που εγινε στο προσωπο μου απο τους διοργανωτες,μια βαρυτατη προσβολη που δεν ξεπλενεται ουτε με διαλυτικο νιτρου και πολυορεθανης.Το ελεγα εγω οτι οι ανθρωποι αυτοι ειναι αδιστακτοι.Καποια ζωα τοτε δεν με πιστευανε,καποια ζωα δεν με πιστευανε.Τωρα θα με πιστεψουν ευτυχως και τα ζωα!
Στο τελος της εκδηλωσης οι διοργανωτες απενειμαν αναμνηστικα διπλωματα σε ολους τους ομιλητες,οι οποιοι καταχειροκροτηθηκαν,καθως και σε ολους οσους παρακολουθησαν την εκδηλωση.Σε ολους?
ΟΧΙ!Ημουν ο μοναδικος στον οποιο δεν εδωσαν αναμνηστικο,σκοπιμα για να με υποτιμησουν και να με διασυρουν!
ΦΑΣΙΣΜΟΣ.ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.Μπελλος και Τετσιος!
Φτασανε σε σημειο να δωσουνε αναμνηστικα στην καθαριστρια του μουσειου,σε δυο Γιαπονεζους τουριστες που ειχαν ερθει να δουν τα αρχαια και στον νεαρο με το παπακι που εφερνε τους φρεντοεσπρεσους και τους φρεντοκαπουτσινους απο την παρακειμενη καφετερια.Και εμενα με ξεχασαν!
ΑΛΗΤΕΙΑ.ΑΛΗΤΕΙΑ.ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!
Ολη η μουργα,η μουργα στην λεσχη μοντελιστων Καρδιτσας,τα καθιζηματα!
Μου ειπανε δεν εδωσες το ονομα σου.Ποιος εφτιαχνε τις λιστες με τα ονοματα?Εγω?
Εγω η' οι κλικες του Μπελλου και του Τετσιου?Μου ειπανε ελα να σου δωσουμε ενα αναμνηστικο αφου ειχε αδειασει η αιθουσα.Ποιος θα με χειροκροτουσε?Οι αδειες καρεκλες και οι πινακες?Σε ποιον θα απηφθυνα τον ευχαριστηριο 12σελιδο λογο που ειχα ετοιμασει?Ποιος θα δωσει απαντησεις σ'αυτα τα καυτα ερωτηματα?
Δεν σας κρυβω φιλοι μου οτι ειχα κανει πολλα ονειρα για αυτο το αναμνηστικο.Μαλιστα ειχα σκοπο να το βαλω σε κορνιζα,να το στολισω με φυλλα δαφνης και να το κρεμασω στον τοιχο του σπιτιου.Ειχα κανει και την καταλληλη προετοιμασια,ειχα κανει τις μετρησεις,τα dry fit και ειχα καρφωσει το καρφι στον τοιχο για να μπει το καδρο.Τωρα Κυριοι της λεσχης μοντελιστων Καρδιτσας πρεπει να βγαλω το καρφι.Και το μερεμετι τι θα το κανω?Πως θα το καλυψω?Με durostick?Με κυανοακρυλικη,με green putty?Ευτυχως τα φυλλα δαφνης δεν θα πανε χαμενα.Αυριο θα φτιαξουμε φακες.
Και να πω οτι ειμαι καποιος αγνωστος?Μηπως δεν εκατσα εκει δυο ολοκληρες ημερες?Μηπως δεν εμεινα μισοπλεμονος απο αυτα που ψεκαζανε μεσα στην αιθουσα?Τοσα εκανα για εσας Κυριοι της λεσχης.Αν παρω το κοπιδι και κοψω το χερι μου δεν θα βγει αιμα,λεσχη μοντελιστων Καρδιτσας θα βγει.Και εσεις με ξεχασατε.Αλλα θα σας δειξω εγω,θα δειτε τι θα παθετε!
Και δεν ειναι μονο αυτο φιλοι μου.Το βραδυ του Σαββατου συνεβει κατι ακομα πιο εξοργιστικο.Κατι που δεν το χωραει ανθρωπινος νους.Ενω συμφωνα με το προγραμμα ειχε αποφασιστει οτι θα παραμεινουμε στην αιθουσα για να παρακολουθησουμε τον τελικο της eurovision και να στηριξουμε την Πατριδα σ'αυτη τη δυσκολη μαχη που εδινε,οι Κυριοι της οργανωτικης επιτροπης αποφασισαν εντελως αυθαιρετα να παμε για κοψιδια.ΑΙΣΧΟΣ.ΑΙΣΧΟΣ.Αυτο Κυριοι παει πολυ.Αγγιζει τα ορια της εθνικης προδοσιας.
Και αν βγουν καποιοι κακοηθης και πουνε οτι πηγα και εγω μαζι τους,το εκανα μονο και μονο για να δω μεχρι που θα φτασει η αναισθησια τους!
Και σιγα το φαι δηλαδη.Νηστικοι φυγανε οι ανθρωποι.Με ψωμοτυρι τη βγαλανε και με μια πηρουνια κοντοσουβλι.Αν πηγαιναν στους ιθαγενεις στην Παπουα-Νεα Γουινεα πιο πολυ θα τρωγανε.Οι πιο τυχεροι ισως στο γυρισμο να βρηκαν καποιο περιπτερο ανοικτο για να παρουν ενα γιαουρτακι και να ξεγελασουν την πεινα τους.Γι'αυτο την Κυριακη το πρωι αργησαν να ερθουν.Δεν μπορουσαν να σηκωθουν απο την ασιτια.Ντροπη!Και αν ολοι εσεις που ησασταν στην ταβερνα και αισθανεστε υποχρεωμενοι διοτι η λεσχη μοντελιστων Καρδιτσας πληρωσε το λογαριασμο πλανασθε πλανην οικτρα.
Κοιταξτε τον επομενο λογαριασμο της ΔΕΗ που θα σας ερθει και θα με θυμηθειτε!
Θα μπορουσα να γραψω και αλλα μελανα σημεια αλλα δεν θελω να σας κουρασω.Θελω να σας ενημερωσω οτι ολα αυτα δεν θα περασουν ετσι.Ηδη ο νομικος μου συμβουλος εχει λαβει εντολη να ξεκινησει ολες τις διαδικασιες εναντιων των Κυριων της λεσχης.Προκειται για πασιγνωστο νομικο,ο οποιος εχει διατελεσει μοντελοπνιχτης στο παρελθον,ο πλεον καταλληλος για να αντιμετωπισει αυτους τους μοντελιστες απο την Καρδιτσα.
Το σιγουρο ειναι οτι το τριτο ημιχρονο της διημεριδας θα διεξαχθει στο δικαστικο μεγαρο Καρδιτσας.
(Για την ακριβεια απεναντυ απο αυτο,εκει στις καφετεριες αναμεσα σε ευειδεστατες και καλιπυγες νεαρες).