Αποστολέας Θέμα: Διημερίδα μοντελιστικών τεχνικών στην Καρδίτσα  (Αναγνώστηκε 25462 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος spisi

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα, Καρδίτσα
Απ: Διημερίδα μοντελιστικών τεχνικών στην Καρδίτσα
« Απάντηση #75 στις: Μαΐου 20, 2013, 11:20:10 μμ »
Και εγώ με την σειρά μου να σας ευχαριστήσω όλους για τα τόσα ωραία πράγματα που είδα( ελπίζω να  τα δείτε και από το youtube ,όχι τπτ άλλο δλδ αλλά για να ξέρετε ποιον θα βαράτε αν δεν δείτε κάτι :mrgreen:) είχα να ασχοληθώ με το χόμπι από το 1992 και πιστέψτε με έχασα πολλά ωραία χρονιά μοντελισμού! κάλιο αργά παρά ποτέ !!! κάνεις καινούργιους φίλους και το σημαντικοτερο (συμπέρασμα δικό μου) ψυχοθεραπεία!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιώργο Τέτσιο που τον περασμένο Σεπτέμβρη με πείρες στη κυριολεξία σηκωτό( πως τα κατάφερες ρε θηρίο 135 κιλά είναι αυτά:P) και με έβαλε στον μαγικό αυτό κόσμο του μοντελισμού και φυσικά το ΣΚ 11-12 Μαίου στην έκθεση της Καβάλας ήρθε και το πρώτο βραβείο!(αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να "παίρνεις δύναμη" για κάτι καλύτερο για την επόμενη φορά γιατί πάντα θα υπάρχει επόμενη φορά)
thanx George να ξέρεις το βραβείο είναι αφιερωμένο!!!
Μφχ

Σίσκος Σπύρος
Σπύρος Σίσκος

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #76 στις: Μαΐου 20, 2013, 11:27:32 μμ »
Η αφισα μας στην πορτα
Click to see the original size.
Τα καταστηματα Modeltime και modelzone στον προθαλαμο
Click to see the original size. Click to see the original size.
Η γραμματεια και το τριπτυχο με το προγραμμα των σεμιναριων που μοιραζε η γραμματεια κατα την εισοδο
Ασχετη  φωτο απλα μ αρεσε η εμπνευση της Ναταλιας που τραβηξε τη φωτο

Πρωτο σεμιναριο Παναγιωτης Φαναροπουλος

Με τα ντοσιε σημειωσεων που μοιραζε η γραμματεια ανα χειρας

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #77 στις: Μαΐου 20, 2013, 11:53:29 μμ »
...με απεριόριστη εκτίμηση , ο συννεφοποιός!....  ::glossa:: :twisted: :mrgreen:

The nebulizer!

Spoiler (hover to show)

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
« Απάντηση #78 στις: Μαΐου 21, 2013, 12:02:32 πμ »
και η πρωτη σειρα Μαθιε   :mrgreen:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος spisi

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #79 στις: Μαΐου 21, 2013, 12:03:03 πμ »
θελουμε και αλλες φωτο!!!!
Σπύρος Σίσκος

Αποσυνδεδεμένος spisi

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #80 στις: Μαΐου 21, 2013, 12:04:41 πμ »
και η πρωτη σειρα Μαθιε   :mrgreen:
Νίκο σαν να κοιμόμαστε ή μου φαίνεται???
Σπύρος Σίσκος

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #81 στις: Μαΐου 21, 2013, 12:19:51 πμ »
Πάμε μερικές φωτό και από μένα  ...

Ο Πρόεδρος κηρύσσει την έναρξη

το φιλαράκι μας (gtets) πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, όπως φυσικά και όλα τα άλλα αεικίνητα μέλη του συλλόγου

Philio με τις βάσεις του επί τω έργω  ... (ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ... ::glossa::)

Click to see the original size.    Click to see the original size.

και gkontog ... (τιθασεύοντας τα ατιθάσευτα νανο-συρματόσχοινα)

Click to see the original size.   Click to see the original size.

ενώ ο philio αμέσως μετά, ελέγχει τις αντοχές τους προσπαθώντας (μάταια) να τα ξηλώσει

Οι δυο Γιάννηδες (jogiav & siva) κάνοντας τα μαγικά τους και δημιουργώντας διαδήλωση γύρω τους από τους θαυμάζοντες

Click to see the original size.   Click to see the original size.   Click to see the original size.   Click to see the original size.

Φυσικά και δεν μπορεί να μην γίνει αναφορά στα φαγοπότια

Click to see the original size.   Click to see the original size.

... με μεγάλη έκπληξη και φοβερό outsider (πέρα από τους σεσημασμένους γνωστούς-αγνώστους) τον philio. Ακόμη και με τη μέγιστη ταχύτητα διαφράγματος στη μηχανή, ήτο αδύνατο να τον "λοκάρεις" όταν αποφάσισε να την πέσει σ'ένα κότσι.  :lol: :lol: :lol: :lol:

Click to see the original size.   Click to see the original size.   Click to see the original size.   Click to see the original size.

ΥΓ δυστυχώς δεν υπάρχουν φωτό του Αρκάδιου που λούφαρε συνέχεια πλατσουρίζοντας όλη μέρα στην πισίνα του ξενοδοχείου.  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #82 στις: Μαΐου 21, 2013, 12:25:21 πμ »
Ο Γιαννης Σταθακος

"Θα μιλησεις ρε?" ::glossa:: :mrgreen:

Κι εσυ λαμπεις Μπαμπη μου ::glossa:: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
« Απάντηση #83 στις: Μαΐου 21, 2013, 12:31:07 πμ »
Νίκο σαν να κοιμόμαστε ή μου φαίνεται???

η σατανικη στιγμη της φωτογραφησης φταιει Σπυρο    :mrgreen:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #84 στις: Μαΐου 21, 2013, 12:33:16 πμ »
Παράθεση
ΥΓ δυστυχώς δεν υπάρχουν φωτό του Αρκάδιου που λούφαρε συνέχεια πλατσουρίζοντας όλη μέρα στην πισίνα του ξενοδοχείου.     

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
και για να εξηγησω ο Αρκαδιος εμεινε με τον καημο μιας που απο την Παρασκευη ετοιμαζοταν για μπανιο στην πισινα,και η πισινα ηταν εντελως αδεια.Και φυσικα κανενας δεν το προσπερασε ετσι το γεγονος.Εχουν ειπωθει απιστευτες ατακες για το θεμα :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος spisi

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #85 στις: Μαΐου 21, 2013, 12:41:51 πμ »
master δεν με βλεπω πουθενα!!! ειμαι σαν το ανεκδοτο με τον ελεφαντα που κρύβεται πισω απο την παπαρουνα??
Σπύρος Σίσκος

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #86 στις: Μαΐου 21, 2013, 12:51:46 πμ »
Κι ενα κουτσομπολιο ακομη και να αποσυρθω για σημερα.Το πρωτο σεμιναριο ηταν του raw shooter για gloss φινιρισματα,οπου εφερε να μας δειξει 749 διαφορετικα ειδη βερνικιων.Μετα τον Παναγιωτη ειχαμε μια εποπτη υγιεινης και ασφαλειας,χημικο μηχανικο, να μας πει για την ασφαλεια στον μοντελισμο.Ανεβαινει πανω λοιπον και ξεκιναει:"Το εψαξα λιγο να δω τι υλικα χρησιμοποιειτε στο χομπυ αλλα ευτυχως που ηρθα λιγο πιο νωρις και παρακολουθησα τον προηγουμενο ομιλητη και καταλαβα πολυ καλα περι τινος προκειται...".Γεια σου ρε Παναγιωτη που την κερασες τη γυναικα 14 εγκεφαλικα ασαλιωτα ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #87 στις: Μαΐου 21, 2013, 12:54:18 πμ »
και για να εξηγησω ο Αρκαδιος εμεινε με τον καημο μιας που απο την Παρασκευη ετοιμαζοταν για μπανιο στην πισινα,και η πισινα ηταν εντελως αδεια.Και φυσικα κανενας δεν το προσπερασε ετσι το γεγονος.Εχουν ειπωθει απιστευτες ατακες για το θεμα :mrgreen: :mrgreen:
Για να του περάσει ο καημός τον πήρα και τον πήγα να πλατσουρίσει στη λίμνη να μη του μείνει απωθημένο! Βέβαια αντί για πλατσούρισμα πάλι σε τραπέζι καταλήξαμε...

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #88 στις: Μαΐου 21, 2013, 12:59:56 πμ »
master δεν με βλεπω πουθενα!!! ειμαι σαν το ανεκδοτο με τον ελεφαντα που κρύβεται πισω απο την παπαρουνα??

Εχω βρει μια που ειμαστε μαζι αλλα ειναι σε 6 τευχη ::glossa:: :mrgreen:.Θα τη συρραψω αυριο και θα την ανεβασω :twisted: :mrgreen:
Σε ευχαριστω ρε φιλαρακι για τα καλα σου λογια.Χαιρομαι αν εχω βοηθησει εστω και λιγο ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος spisi

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #89 στις: Μαΐου 21, 2013, 01:04:03 πμ »
Εχω βρει μια που ειμαστε μαζι αλλα ειναι σε 6 τευχη ::glossa:: :mrgreen:.Θα τη συρραψω αυριο και θα την ανεβασω :twisted: :mrgreen:
Σε ευχαριστω ρε φιλαρακι για τα καλα σου λογια.Χαιρομαι αν εχω βοηθησει εστω και λιγο ::salut:: ::salut::
  :mrgreen: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΤΣΙ!!! το παρακατω βιντεο αφιερωμένο για την  συραμμενη φωτογραφία

δεν βοηθεισες λιγο ΑΛΛΑΑΑ ΠΑΡΑ ΠΠΟΛΛΛΥΥΥ!!
CU !! GEORGE TE(-RAS-)TSIOS
Σπύρος Σίσκος

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #90 στις: Μαΐου 21, 2013, 10:18:17 πμ »
O master των κατασκευών επί παντός υλικού με την "περίφημη" φάρμα...την οποία ξε-αράχνιασε για να την χρησιμοποιήσει σαν παράδειγμα κατασκευών με διάφορα υλικά, όπως γύψος, ξύλο, πλαστικό κλπ.

Εδώ κάνει wash στο πιάτο του siva...

Ο Hummel Moss επί το έργον: modulation
Κάποια στιγμή κάνοντας τρεξίματα στο άρμα με λάδια, άρχισε να μας πιστιλάει με ...άγαρμπες κινήσεις  :mrgreen:

Το trio-akamat (siva-jogiav-Raw_Shooter)
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Στιγμές έντονου αγώνα εξαφάνισης ζωικού βασιλείου και υγρών πόρων...

η μόνη φορά που μας επέτρεψαν να απολαύσουμε καφεδάκι σκέτο, χωρίς κοψίδια...

Από την παρουσίαση για την ασφάλεια στον μοντελισμό από την επόπτη υγιεινής

Η απείρως φιλόξενη γραμματεία με τον όλο απαιτήσεις jogiav...  ::glossa::

Eδώ με ένα νέο φιλαράκι που γνώρισα στο ξενοδεχείο και προσπάθησα να προφυλάξω από το διαιτητικό μένος του gkontog  :lol:

Δυστυχώς ο κούταβος από τα ξημερώματα της Κυριακής εξαφανίστηκε και το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι ο gkontog κατέβηκε για πρωινό νωρίτερα απ΄ όλους μας... :evil: :evil: :evil:

Α! επί τη ευκαιρία εκτέθηκαν και κάποια μοντέλα...

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #91 στις: Μαΐου 21, 2013, 10:37:24 πμ »
Με προλαβε ο Φιλ,Υπηρχε μια μινι εκθεση μοντελισμου με μοντελα των εισηγητων.Το all-star table λοιπον:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #92 στις: Μαΐου 21, 2013, 10:44:09 πμ »
Θα ανέβει κανένα video τεχνικών στο youtube??

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #93 στις: Μαΐου 21, 2013, 10:44:48 πμ »
Ακόμη και με τη μέγιστη ταχύτητα διαφράγματος στη μηχανή, ήτο αδύνατο να τον "λοκάρεις" όταν αποφάσισε να την παίσει σ'ένα κότσι.  :lol: :lol: :lol: :lol:
Ναι συμφωνώ και εγώ, η ταχύτητά του έμοιαζε με αυτή αράχνης του Αμαζονίου...

Και τα μπουκαλάκια με το σταγονόμετρο των ακαμάτ που έκλεψαν τις καρδιές όλων!

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος FANTOMAS......

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: καρδιτσα
  • Φωτοπουλος Νεκταριος
« Απάντηση #94 στις: Μαΐου 21, 2013, 10:46:58 πμ »
και εγω με τη σειρα μου θελω να ευχαριστω προσωπικα την κατανοηση που εδειξαν τα μελη της λεσχης μοντελιστων καρδιτσας μαθιος-γιωργος τετσιος-κωνσταντινος σιατης-ρεντινας κωστας και ολα τα υπολοιπα παιδια για το γεγονος οπου δεν μπορεσα να βοηθησω τοσο οσο επρεπε για την διοργανωση τις εκδηλωσης που περριτο να πω ηταν αψογη,αλλα ειναι η φυση τις δουλειας μου τετοια που παραβρεθηκα λιγες ωρες,με αποτελεσμα να μην μπορεσω να γνωρισω ολα τα παιδια που ηρθαν απο μακρια για να μας δειξουν τις μοντελιστικες τεχνικες τους.ευχομαι στο μελλον να μπορεσω να τους γνωρισω και να χαρω την παρεα τους οπως την χαρηκαν τα υπολοιπα παιδια τις λεσχης μας.
           με εκτιμηση φωτοπουλος νεκταριος ::salut:: ::salut:: ::salut::
Φωτοπουλος Νεκταριος

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #95 στις: Μαΐου 21, 2013, 10:59:20 πμ »
Θα ανέβει κανένα video τεχνικών στο youtube??

Γιαννη ο σκοπος ηταν και ειναι να ανεβουν ολα τα video στο you tube,ωστε να ειναι προσβασιμα απο ολους.Απλα επειδη ειναι και πολλα θα μας δωσετε λιγο χρονο

και εγω με τη σειρα μου θελω να ευχαριστω προσωπικα την κατανοηση που εδειξαν τα μελη της λεσχης μοντελιστων καρδιτσας μαθιος-γιωργος τετσιος-κωνσταντινος σιατης-ρεντινας κωστας και ολα τα υπολοιπα παιδια για το γεγονος οπου δεν μπορεσα να βοηθησω τοσο οσο επρεπε για την διοργανωση τις εκδηλωσης που περριτο να πω ηταν αψογη,αλλα ειναι η φυση τις δουλειας μου τετοια που παραβρεθηκα λιγες ωρες,με αποτελεσμα να μην μπορεσω να γνωρισω ολα τα παιδια που ηρθαν απο μακρια για να μας δειξουν τις μοντελιστικες τεχνικες τους.ευχομαι στο μελλον να μπορεσω να τους γνωρισω και να χαρω την παρεα τους οπως την χαρηκαν τα υπολοιπα παιδια τις λεσχης μας.
           με εκτιμηση φωτοπουλος νεκταριος ::salut:: ::salut:: ::salut::

ΣΣΣ!!!ΕΕΕ!!!ΑΑΑΑ!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #96 στις: Μαΐου 21, 2013, 02:50:37 μμ »

δεν ξερω τι θα κάνετε... αν δεν σιγουρευτείτε οτι η πισίνα θα ειναι γεμάτη ... μην κλείσετε μερα για άλλη εκδήλωση  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #97 στις: Μαΐου 21, 2013, 06:53:30 μμ »
Είναι αλήθεια ότι αυτό το hobby μας έχει χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές. Σε διάφορες εκθέσεις ανα την Ελλάδα έχουμε περάσει τέλεια. Αυτή τη φορά όμως το συναίσθημα είναι διαφορετικό! Σίγουρα μου λείπει ήδη η απίστευτη παρέα, το αστείρευτο γέλιο, το ατελείωτο φαγητό, αλλά είναι η πρώτη φορά που μου λείπει περισσότερο το ίδιο το μοντελιστικό γεγονός!

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσους συμμετείχαν στην οργάνωση και την υλοποίηση της διημερίδας, μοναδικής για τα ελληνικά δεδομένα. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται ένα γεγονός μοντελιστικού ενδιαφέροντος, εκτός από έκθεση-διαγωνισμός και έχει τόση απήχηση. Αυτό και μόνο δείχνει την επιτυχία που είχε! Είμαι σίγουρος ότι η Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει καθώς αποτελείται από εξαιρετικούς ανθρώπους με ιδέες και με μεγάλη διάθεση και θέληση για την υλοποίηση τους!

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω την Γιάννα, τον Γιώργο και τον μικρό Δημήτρη για την φιλοξενία τους για ένα ακόμα ΣΚ! Απλά απίστευτοι!

Τα λέμε την επόμενη φορά!  ::salut::

Υ.Σ. Αφού γλιτώσαμε εγώ και ο nino και δεν έφαγαν και εμάς, είμαστε πολύ τυχεροί... :mrgreen:

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Christos VNV

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • Victory Not Vengeance
« Απάντηση #98 στις: Μαΐου 22, 2013, 11:26:04 μμ »
Αγαπητοι φιλοι του modelclub.
Ειμαι βεβαιος οτι ολοι σας θα διαβασατε τις διθυραμβικες κριτικες και τα σχολια σχετικα με τη διημεριδα μοντελιστικων τεχνικων στην Καρδιτσα και θα εχετε μεινει με την εντυπωση οτι προκειται για μια ακρως επιτυχημενη  εκδηλωση,με αψογη οργανωση,με ενδιαφεροντα θεματα,πολυ φαι και αφθονο γελιο.Ε λοιπον οχι!
Εφτασε η στιγμη να μαθετε ολη την αληθεια.Ολα οσα σας ειπανε ειναι ψεμματα.Μια πλαστη εικονα.Ενα matrix.Ηρθε η ωρα να αποκαλυφθουν ολα τα σημεια και τερατα που συνεβησαν αυτο το διημερο στην Καρδιτσα.Καποιοι θα χασουν τον υπνο τους και καποιοι αλλοι θα ψαχνουν λαγουμια για να κρυφτουν.
Για την εκδηλωση τι να λεμε τωρα?Μιλαμε για διασυρμο.Εγκληματα.Τα παντα ολα,το'να τ'αλλο.Εγκληματα των εγκληματων.Οι ανθρωποι της λεσχης μοντελιστων Καρδιτσας θελουν κρεμασμα.Κρεμασμα στην κεντρικη πλατεια της πολης!Αυτα που κανανε δεν εχουν προηγουμενο.
Θα ξεκινησω με την προσβολη που εγινε στο προσωπο μου απο τους διοργανωτες,μια βαρυτατη προσβολη που δεν ξεπλενεται ουτε με διαλυτικο νιτρου και πολυορεθανης.Το ελεγα εγω οτι οι ανθρωποι αυτοι ειναι αδιστακτοι.Καποια ζωα τοτε δεν με πιστευανε,καποια ζωα δεν με πιστευανε.Τωρα θα με πιστεψουν ευτυχως και τα ζωα!
Στο τελος της εκδηλωσης οι διοργανωτες απενειμαν αναμνηστικα διπλωματα σε ολους τους ομιλητες,οι οποιοι καταχειροκροτηθηκαν,καθως και σε ολους οσους παρακολουθησαν την εκδηλωση.Σε ολους?
ΟΧΙ!Ημουν ο μοναδικος στον οποιο δεν εδωσαν αναμνηστικο,σκοπιμα για να με υποτιμησουν και να με διασυρουν!
ΦΑΣΙΣΜΟΣ.ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.Μπελλος και Τετσιος!
Φτασανε σε σημειο να δωσουνε αναμνηστικα στην καθαριστρια του μουσειου,σε δυο Γιαπονεζους τουριστες που ειχαν ερθει να δουν τα αρχαια και στον νεαρο με το παπακι που εφερνε τους φρεντοεσπρεσους και τους φρεντοκαπουτσινους απο την παρακειμενη καφετερια.Και εμενα με ξεχασαν!
ΑΛΗΤΕΙΑ.ΑΛΗΤΕΙΑ.ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!
Ολη η μουργα,η μουργα στην λεσχη μοντελιστων Καρδιτσας,τα καθιζηματα!
Μου ειπανε δεν εδωσες το ονομα σου.Ποιος εφτιαχνε τις λιστες με τα ονοματα?Εγω?
Εγω η' οι κλικες του Μπελλου και του Τετσιου?Μου ειπανε ελα να σου δωσουμε ενα αναμνηστικο αφου ειχε αδειασει η αιθουσα.Ποιος θα με χειροκροτουσε?Οι αδειες καρεκλες και οι πινακες?Σε ποιον θα απηφθυνα τον ευχαριστηριο 12σελιδο λογο που ειχα ετοιμασει?Ποιος θα δωσει απαντησεις σ'αυτα τα καυτα ερωτηματα?
Δεν σας κρυβω φιλοι μου οτι ειχα κανει πολλα ονειρα για αυτο το αναμνηστικο.Μαλιστα ειχα σκοπο να το βαλω σε κορνιζα,να το στολισω με φυλλα δαφνης και να το κρεμασω στον τοιχο του σπιτιου.Ειχα κανει και την καταλληλη προετοιμασια,ειχα κανει τις μετρησεις,τα dry fit και ειχα καρφωσει το καρφι στον τοιχο για να μπει το καδρο.Τωρα Κυριοι της λεσχης μοντελιστων Καρδιτσας πρεπει να βγαλω το καρφι.Και το μερεμετι τι θα το κανω?Πως θα το καλυψω?Με durostick?Με κυανοακρυλικη,με green putty?Ευτυχως τα φυλλα δαφνης δεν θα πανε χαμενα.Αυριο θα φτιαξουμε φακες.
Και να πω οτι ειμαι καποιος αγνωστος?Μηπως δεν εκατσα εκει δυο ολοκληρες ημερες?Μηπως δεν εμεινα μισοπλεμονος απο αυτα που ψεκαζανε μεσα στην αιθουσα?Τοσα εκανα για εσας Κυριοι της λεσχης.Αν παρω το κοπιδι και κοψω το χερι μου δεν θα βγει αιμα,λεσχη μοντελιστων Καρδιτσας θα βγει.Και εσεις με ξεχασατε.Αλλα θα σας δειξω εγω,θα δειτε τι θα παθετε!
Και δεν ειναι μονο αυτο φιλοι μου.Το βραδυ του Σαββατου συνεβει κατι ακομα πιο εξοργιστικο.Κατι που δεν το χωραει ανθρωπινος νους.Ενω συμφωνα με το προγραμμα ειχε αποφασιστει οτι θα παραμεινουμε στην αιθουσα για να παρακολουθησουμε τον τελικο της eurovision και να στηριξουμε την Πατριδα σ'αυτη τη δυσκολη μαχη που εδινε,οι Κυριοι της οργανωτικης επιτροπης αποφασισαν εντελως αυθαιρετα να παμε για κοψιδια.ΑΙΣΧΟΣ.ΑΙΣΧΟΣ.Αυτο Κυριοι παει πολυ.Αγγιζει τα ορια της εθνικης προδοσιας.
Και αν βγουν καποιοι κακοηθης και πουνε οτι πηγα και εγω μαζι τους,το εκανα μονο και μονο για να δω μεχρι που θα φτασει η αναισθησια τους!
Και σιγα το φαι δηλαδη.Νηστικοι φυγανε οι ανθρωποι.Με ψωμοτυρι τη βγαλανε και με μια πηρουνια κοντοσουβλι.Αν πηγαιναν στους ιθαγενεις στην Παπουα-Νεα Γουινεα πιο πολυ θα τρωγανε.Οι πιο τυχεροι ισως στο γυρισμο να βρηκαν καποιο περιπτερο ανοικτο για να παρουν ενα γιαουρτακι και να ξεγελασουν την πεινα τους.Γι'αυτο την Κυριακη το πρωι αργησαν να ερθουν.Δεν μπορουσαν να σηκωθουν απο την ασιτια.Ντροπη!Και αν ολοι εσεις που ησασταν στην ταβερνα και αισθανεστε υποχρεωμενοι διοτι η λεσχη μοντελιστων Καρδιτσας πληρωσε το λογαριασμο πλανασθε πλανην οικτρα.
Κοιταξτε τον επομενο λογαριασμο της ΔΕΗ που θα σας ερθει και θα με θυμηθειτε!
Θα μπορουσα να γραψω και αλλα μελανα σημεια αλλα δεν θελω να σας κουρασω.Θελω να σας ενημερωσω οτι  ολα αυτα δεν θα περασουν ετσι.Ηδη ο νομικος μου συμβουλος εχει λαβει εντολη να ξεκινησει ολες τις διαδικασιες εναντιων των Κυριων της λεσχης.Προκειται για πασιγνωστο νομικο,ο οποιος εχει διατελεσει μοντελοπνιχτης στο παρελθον,ο πλεον καταλληλος για να αντιμετωπισει αυτους τους μοντελιστες απο την Καρδιτσα.
Το σιγουρο ειναι οτι το τριτο ημιχρονο της διημεριδας θα διεξαχθει στο δικαστικο μεγαρο Καρδιτσας.
(Για την ακριβεια απεναντυ απο αυτο,εκει στις καφετεριες αναμεσα σε ευειδεστατες και καλιπυγες νεαρες).

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #99 στις: Μαΐου 23, 2013, 12:09:55 πμ »
Μπράβο παιδιά. Συγχαρητήρια για την πολύ όμορφη εκδήλωση που οργανώσατε. Επίσης να συγχαρώ και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους σας για την επίδειξη των μοντελιστικών τους τεχνικών και...όχι μόνο :mrgreen:.
Η παρουσίαση μέσω φωτογραφιών από τους φίλους που πήραν μέρος ήταν αποκαλυπτική για το πόσο όμορφα περάσατε και μας δείξατε πόσο πολλές όμορφες στιγμές μπορεί να μας δώσει το χόμπι αυτό, ανεξαρτήτου αποστάσεως.
Και πάλι συγχαρητήρια και να ευχηθώ ανάλογες εκδηλώσεις και στο μέλλον. 
 ::salut::