Αποστολέας Θέμα: Διημερίδα μοντελιστικών τεχνικών στην Καρδίτσα  (Αναγνώστηκε 25461 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
Απ: Διημερίδα μοντελιστικών τεχνικών στην Καρδίτσα
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 19, 2013, 03:09:37 μμ »
Συνεχίζουμε με τον Θόδωρο Κελεσίδη και το πως χειριζόμαστε photo etched κομμάτια.

Μ. Μπέλλος

• Scale 1/35
  • *
  • The other Caveman
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 19, 2013, 04:19:22 μμ »
Η τελευταία μας παρουσίαση για σήμερα, οι δύο Γιάννηδες της παρέας μας. Γιάννης Γιαβάσης και Γιάννης Σταθάκος με θέμα βάψιμο και παλαίωση αεροσκαφών μέρος 2ο.

Μ. Μπέλλος

• Scale 1/35
  • *
  • The other Caveman
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 19, 2013, 11:26:35 μμ »
Η μισή δουλειά ολοκληρώθηκε, μένει η άλλη μισή όπου θα κάνουμε διαθέσιμα τα βίντεο σε όλους σας.

Προς τα παιδιά που ήρθαν, Παναγιώτη, Γιάννηδες, Νίκο, Γιώργηδες, Φίλιππε, Θάνο, Θανάση και Θόδωρε, θέλω να σας ευχαριστήσω τόσο και προσωπικά, όσο και από μέρους των παιδιών εδω που έτρεξαν, για αυτά που μας δείξατε, για τον κόπο σας και για την τρελή παρέα σας.

Είναι τρελοί αυτοί οι μοντελιστές!  :mrgreen:

Μάτσιεϊ Μπέλλος

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 20, 2013, 12:08:23 πμ »
Θα επανελθω σιγουρα γιατι εχω πολλα στο μυαλο μου που θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας,αλλα πριν παω να λιποθυμησω απο την κουραση και την εκρηξη χοληστερινης θα παραθεσω μερικα στατιστικα στοιχεια απο τη γραμματεια της εκδηλωσης:
Στην αιθουσα μπηκαν για να παρακολουθησουν την εκδηλωση 74 ατομα
Απο το live streaming μπηκαν στην παρεα μας 260+ ατομα
Εισπνευσαμε 3 λιτρα lacquer thinner κατ ατομο :mrgreen:
Χρησιμοποιηθηκε μονο μια μασκα απο τις 100 που ειχαν αγοραστει κι αυτη τη φορεσαμε στο μικροφωνο που το ειχε μαστουρωσει ο Μποζινης που μαλλον ειχαν προηγουμενα μεταξυ τους ::glossa:: :mrgreen:
Ηρθαν φιλοι απο ΑΘηνα,Θεσσαλονικη,Σερρες,Αιγιο,Τρικαλα,Λαρισα,Βολο(Να με συμπαθατε αν ξεχναω καποιον)

Στο βωμο του μοντελισμου θυσιαστηκαν:
40 λιτρα καφε
44 maalox plus
3 εταιρειες παραγωγης μπυρας
4 1/2 κοπαδια χοιρινου και μια μεριδα κοτοπουλο ::glossa:: :mrgreen:

Αυτα με μια πρωτη ματια θα επανελθω δημητριος.Με το κεφαλι γεματο γνωσεις,το αιμα γεματο χοληστερινη,το στομαχι με κραμπες απο το γελιο παω να κοιμηθω μπας και χωνεψω

ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΟΛΟΙ.ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 20, 2013, 12:32:45 πμ »
Γεια σας και από μένα. Δεν έχει κλείσει ούτε ώρα από την επιστροφή στην βάση. Πριν πάω να χυθώ στο κρεβάτι μπας και ισιώσω λίγο από την τεράστια (αλλά ευχάριστη) κούραση (και λίπος) που με πλημμυρίζει  :mrgreen: δεν μπορώ να μην πω 2-3 κουβέντες και να μην εκφράσω τις πρώτες σκέψεις. Και πρώτα και κύρια για αυτούς τους απίστευτους ανθρώπους και χαρακτήρες που μας υποδέχθηκαν αυτές τις 3 ημέρες. Είναι από τις λίγες φορές που κυριολεκτικά δεν ήθελα να φύγω από κάπου και στενοχωρήθηκα τόσο πολύ με τον αποχωρισμό. Είστε σε όλα σας φοβεροί, τόσο στην παρέα, στο κέφι, αλλά και από τους αξιότερους που έχω γνωρίσει και που κάνουν τόσο καλά κάτι το οποίο αγαπάνε, ακριβώς επειδή το αγαπάνε και μόνο. Είστε άξιοι συγχαρητηρίων ΟΛΟΙ σας για ΟΛΑ όσα κάνετε και έχετε επιτύχει εδώ και τόσο καιρό εκεί στην όμορφη Καρδίτσα, αλλά και αυτό το Σαββατοκύριακο σε αυτή την τόσο ξεχωριστή και πρωτοποριακή όσο και επιτυχημένη διημερίδα. Σας ευχαριστούμε πολύ, να είστε πάντα καλά και εις το επανιδείν  ::salut::

Περισσότερα δρώμενα, κουτσομπολιά  ::glossa:: και φωτογραφίες από όλα όσα συνέβησαν, από αύριο. 

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 20, 2013, 01:34:09 πμ »

Πριν απο καμιά ώρα έφτασα     :D :D :D....................αν και τα είπαμε απο κοντά θα τα πω και'δω...θα συμφωνήσω με τον Κοντογιάννη,όντως πήγατε να μας σκοτώσετε απο το φαί αλλά δεν τα καταφέρατε  :mrgreen: :mrgreen:Ελπίζω την επόμενη φορά να προσπαθήσετε λίιιιγο περισσότερο   :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:.
Λυπάμαι που ακόμα δεν κατάφερα να δοκιμάσω τις περιβόητες νουγκατίνες αλλά έγινε επιδρομή απο την οικογένεια και απλά ελπίζω οτι θα μου αφήσουν έστω την μισή :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Η εκδήλωση ήταν φανταστική και η οργάνωση της σε υψηλά στάνταρ,πράγμα που με εντυπωσίασε μιας και ήταν η πρώτη σας φορά.
Είδαμε και μάθαμε μυστικά του μοντελισμού απο ανθρώπους που δικαιολογούν την φήμη που τους ακολουθεί.Τι να πρωτό αναφέρω,το βάψιμο απο τους Γιάννηδες,το modulation του "ατελείωτου" Μποζίνη,τα Ρ.Ε απο τον Κελεσίδη;
Είδαμε παλιούς φιλούς και κάναμε καινούργιους,φάγαμε μέχρι αηδίας...και όντως νομίζω οτι ακούω τις αρτηρίες μου να φράζουν.
Μακάρι να συνεχίσετε την καλή προσπάθεια και μακάρι να μπορέσουμε να τα ξαναπούμε απο κοντά.

Πάω για ύπνο για να ισιώσω και να χωνέψω  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 20, 2013, 08:43:21 πμ »
Ήταν ένα υπέροχο διήμερο,δημιουργικό, επιμορφωτικό και παχυντικό!
Όπως είπε και ο Νίκος λίγο παραπάνω, πραγματικά δεν ήθελα να φύγω και με δυσκολία αποχωρίστηκα τους φίλους και την πόλη.
Ήταν η τρίτη μου επίσκεψη στην πόλη, και πλέον νιώθω μια παρέα με όλα τα παιδιά εκεί, τα οποία είναι εκπληκτικά σε χαρακτήρα, ικανότητα και φιλοξενία.
Πολύ μεγάλη χαρά επίσης, η συνάτηση με φίλους από την Αθήνα κυρίως, τους οποίους έβλεπα συνήθως 1 φορά το χρόνο στην έκθεση της IPMS, μας δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε και ενδιάμεσα και μακάρι να επαναληφθιεί σύντομα κάτι τέτοιο!

Η εκδήλωση ήταν άψογα οργανωμένη, σε μια ωραιότατη αίθουσα, πλήρως εξοπλισμένη υλικοτεχνικά, οι υποστηρικτικές υπηρεσίες προβλέφθηκαν και λειτούργησαν άψογα (μπουφές με καφέ, αναψυκτικά και νερό, κολατσιό κλπ). Όσο σκέφτομαι μάλιστα ότι ήταν και η πρώτη τους εκδήλωση, εκφράζω τον θαυμασμό μου για την οργάνωση και διαχείριση της εκδήλωσης. Ελπίζω να εκπληρώθηκε ο σκοπός της διημερίδας και να έμειναν ευχαριστημένοι όσοι την παρακολούθησαν, ώστε να υπάρχει το έρεισμα να επαναληφθεί. Αυτό βέβαια θα το διαπιστώσουμε από το feedback που θα πάρουν οι οργανωτές και επλίζω να μοιραστούν μαζί μας.

Κατά τα λοιπά, η φιλοξενία άψογη, ευχαριστώ πολύ το Γιώργο Τέτσιο και την γυναίκα του Γιάννα, που κάθε φορά μας φιλοξενούν και μας υπομένουν στωϊκά, ευχαριστώ ιδιαίτερα την Γιάννα για τις αγωνιώδεις προσπάθειές της να μου βρει νουγκατίνα και φυσικά όλο το παρεάκι γιατί περάσαμε φίνα εντός και εκτός εκδήλωσης.

Εύχομαι να τα ξαναπούμε από κοντά σύντομα!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 20, 2013, 09:22:14 πμ »
Καλημέρα Καρδίτσα!
Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας προσφέρατε να δούμε από κοντά, σε ένα διήμερο, πολλές λεπτομερείς τεχνικές με πολλά "τρικ" , που τουλάχιστον εγώ δεν γνώριζα ή είχα απλώς ακουστά.

Οργανωτικά η διημερίδα (πρώτη σας κιόλας) με άριστα το δέκα, πιστεύω πήρε από όλους μας 20!!!
Ως ιδέα μάλιστα, πιστεύω ότι ήταν πρωτοπόρα!!!
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο σύλλογός σας κινήθηκε εντελώς επαγγελματικά από απόψεως οργάνωσης, όπως αναλυτικά αναφέρθηκε πιό πάνω από τον Γιάννη. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους, άψογοι, ευχάριστοι, φιλόξενοι, φιλικοί! ...και δεν τα γράφω, έτσι απλά για να τα γράψω.

Μόνο μελανό σημείο οι επιλογές των menu των προσφερθέντων δείπνων...  :mrgreen: δυστυχώς δεν σκέφτηκα να ζυγιστώ πριν ξεκινήσω για Καρδίτσα για να έχω συγκεκριμένα στοιχεία να τους καταλογίσω...  :lol:

Φυσικά, έχει αξία να αναφέρω ότι το γέλιο, που μας λείπει τελευταίως, έπεσε σαν χαλάζι, με πολλούς πρωταγωνιστές και τον gkontog να μας "πυροβολεί" συνεχώς...

Ο δρόμος της επιστροφής ήταν μελαγχολικός...

Ευχαριστούμε Καρδίτσα!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 20, 2013, 09:37:05 πμ »
Ναι, επέζησα. Παρά τις άοκνες προσπάθειες να με ξεκάνουν πάνω στο τραπέζι, παρά το αυτοκίνητό μου που αποφάσισε να μου κανει τα τελευταία 70Km της επιστροφής κόλαση πέρασα φανταστικά και πραγματικά λυπάμαι που τέλειωσε.

Κατ' αρχήν η οργάνωση ηταν άψογη. Αρχικά εγώ ως κολημμένος κουμπιουτεράς είχα τις αμφιβολίες μου για το χειρόγραφο σύστημα, τελικά όμως για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε πως η σωστή πρόβλεψη και σκέψη μαζύ με τη θέληση και το μεράκι κάνουν θαύματα. Ο χώρος εξαιρετικός και φιλόξενος (και ευτυχώς για εμένα με επαρκέστατο κλιματισμό), τα σεμινάρια άκρως ενδιαφέροντα, ο εξοπλισμός πλήρης, εν ολίγοις όλα ήταν τέλεια ενορχηστρωμένα.

Πέρα όμως από το καθαρά οργανωτικό κομμάτι, υπήρχε και η απίστευτη φιλοξενία των παιδιών από την Καρδίτσα. Θα σας πω την προσωπική μου εμπειρία, έφθασα στην Καρδίτσα με πιθανό πρόβλημα στο αριστερό ημιαξόνιο, βλάβη η οποία σε σταματά επιτόπου αν "αγριέψει". Τα παιδιά σκίστηκαν να μου βρουν λύση, τηλέφωνα έπεσαν στις 2300 το βράδυ για να κινητοποιηθούν γνωστοί και συγγενείς και να βρεθεί συνεργείο το Σάββατο όπου ένας μηχανικός εξέτασε με απίστευτη προσοχή το αυτοκίνητο και με βεβαίωσε πως θα γυρίσω στην Αθήνα, όπως και έγινε. Ετσι χάρη στη βοήθεια των φίλων από την Καρδίτσα, μία κατάσταση που διαφορετικά θα με είχε αγχώσει και θα μου είχε χαλάσει όλο το ΣΚ, απλά ξεχάστηκε βλέποντας πως ΟΛΟΙ έτρεχαν να μου βρουν λύση.

Και μετά υπήρξε και το φαΐ. Τι να λέμε, παραθέτω τις διαπιστώσεις μου:

- Κανένα γεύμα δε λογίζεται ως σοβαρό αν δεν έχει 2,3*1023 θερμίδες. Κατ' άτομο...
- Η παραγγελία δίνεται πάντα σε πολλαπλάσια του 10 πχ φέρε 40 κεφτέδες, φέρε 30 κοντοσούβλια κοκ. Αλλοι αριθμοί δε χρησιμοποιούνται.
- Αν μετά την πρώτη "δόση" υπάρχουν ακόμα εν ζωή και έχοντα τις αισθήσεις τους άτομα επί του τραπεζιού, η παραγγελία επαναλαμβάνεται. Κάπως αυξημένη αν χρειαστεί...

Να σας πω μόνο πως έπειτα από 3 μέρες κραιπάλης και απίστευτης κρεατοφαγίας σε κολοσιαίες ποσότητες, χέρι στην τσέπη για να πληρώσω το οτιδήποτε, δεν έβαλα. Και φυσικά υπήρχε και η παρέα. Πολλοί και καλοί φίλοι με τους οποίους είχα την ευχαρίστηση να συναντηθώ ακόμα μία φορά και πραγματικά δε βλέπω την ώρα να τους δω ξανά και στην έκθεση στην Αθήνα.

Δυστυχώς όμως τέλειωσε... :( Μένουν οι όμορφες αναμνήσεις και η ελπίδα πως όλα αυτά θα ξαναγίνουν και η ευχή πως αν ξαναγίνουν θα μπορέσω να εμπλακώ ενεργά στη διοργάνωση. Ευχαριστώ όλους που μου πρόσφεραν τόσο απλόχερα ένα τέλειο ΣΚ!

ΥΓ
Να ευχαριστήσω τον Αρκάδιο και την Ιφιγένεια οι οποίοι αν και είχαν γνώση πως μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να μείνουν στη μέση του πουθενά, με ακολούθησαν στην επιστροφή. Επίσης να ευχαριστήσω τους philio και nino1969 οι οποίοι συγκράτησαν το οδηγικό τους μένος και με ακολούθησαν σε όλη την επιστροφή με ταχύτητες που θα τους φαινόντουσαν σα να ήταν σταματημένοι. Χίλια ευχαριστω!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 20, 2013, 09:51:40 πμ »
Καταρχάς συγχαρητήρια για την οργάνωση και την παρουσίαση που όπως διαβάζω ήταν παραπάνω από άψογη!

Δυστυχώς όσο και να το ήθελα δεν μπόρεσα να παρευρεθώ και έχασα όλα τα καλούδια!
Κάτι οι Πανελλήνιες που συμμετέχει ο γιος μου, κάτι τα οικονομικά προβλήματα δεν μου επέτρεψαν να κάνω την εκδρομή. Κρίμα γιατί ούτε ο Γιώργος θα αντιμετώπιζε τα προβλήματα που είχε.  Ελπίζω την επόμενη φορά.
Αναμένω με αγωνία τα video από τις παρουσιάσεις μιας και η forthnet αποφάσισε ξαφνικά να ρίξει την ποιότητα του Internet σε επίπεδα 1999 και δεν μπόρεσα να συνδεθώ καν στα streaming...
Γιώργος
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #60 στις: Μαΐου 20, 2013, 09:59:45 πμ »
Μπράβο ρε παιδιά !! Πάντα τέτοια !!! Πολλά συγχαρητήρια !!
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #61 στις: Μαΐου 20, 2013, 12:03:41 μμ »
Να ευχαριστήσω και εγω με την σειρα μου το  Γιώργο Τέτσιο και ολα τα παιδια της Λέσχης Μοντελιστων Καρδίτσας για την υπεροχή φιλοξενία, την άψογα οργανωμένη εκδήλωση και φυσικά τους ομιλητές για τις γνώσεις και πληροφορίες που απλόχερα μοίρασαν με όλους τους παρευρισκομένους.

Η οργανωτική επιτροπή ανέβασε το πολυ το πήχη και δεν ειχε αφήσει τίποτα στην τύχη. Πολλα μπράβο  :!: :!:

Το βασικότερο σε τέτοιες εκδηλώσεις είναι οτι βλέπουμε παλιούς φίλους και κάνουμε συνέχεια καινούργιους.

Σας ευχαριστώ πολυ για ενα υπέροχο διήμερο που σίγουρα θα μεινει αξέχαστο.  ::salut::

p.s. την αλλη φορα να κανονίσουμε το θεμα με την πισίνα  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Thomas S.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Σέρρες
« Απάντηση #62 στις: Μαΐου 20, 2013, 12:08:23 μμ »
Είδαμε όσα μας επέτρεψε το Live Streaming, διαβάσαμε τις περιγραφές των συμμετεχόντων, έπεσε και η πρωϊνή αναφορά από το Γιώργο και με νωπά ακόμα τα συναισθήματα από τις εκθέσεις (τη δική μας τον Απρίλιο και της Καβάλας πριν 10 ημέρες) νοσταλγούμε την παρέα, το "μουχαμπέτι" και τις όμορφες στιγμές που μας χαρίζει αυτό το χόμπυ.

Πολλά συγχαρητήρια, περιμένουμε την ανάρτηση των video για να τα δούμε προσεκτικότερα με την υσηχία μας και προσκαλούμε από τώρα όποιον από τους "καθηγητές" έχει την καλή διάθεση για ένα follow up εδώ στη Σέρρες, ώστε και οι μικροί δικοί μας "μαθητές" να δούνε κάτι περισσότερο από όσα μπορούμε εμείς να τους δώσουμε.

Εννοείται ότι θα προηγηθεί μπουγατσοκατάσταση και θα ακολουθήσει σουβλακοκατάνιξη και ότι ήθελε προκύψει.

Είναι πολύ ευχάριστο που οι παρέες φτιάχνουν ιστορία.
 ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mirmidon

• IPMS Hellas 1290
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: KOH SAMUI
  • Ντριτζτ Ντο Ερντεν
« Απάντηση #63 στις: Μαΐου 20, 2013, 12:59:26 μμ »
συγχαρητηρια για την αψογη διοργανωση  της εκδηλωσης που παραβρεθηκαν κορυφαιοι δασκαλοι του χομπυ και διδαξαν στους παρεβρισκομενους τα μυστικα...... σιγουρα απο περυσι στη καρδιτσα  απο την διμηουργια της λεσχης κ την δραστηριοτητα των μελλων της ο μοντελισμος εχει εισχορησει σε πολλους ( κ ακετες γυναικες κ παιδια)με τα μαθηματα που γινονται  , το ενδιαφερον του κοσμου μεγαλωνει κ ολο κ πιο πολλοι ασχολουνται με  το σπορ.  η διημεριδα που πραγματοποιηθηκε ηταν κατι το πρωτοφανες για την επαρχια κ δεν ξαρω αν ποτε εγινε κατι παρομοιο στο παρελθον.ειναι σιγουρο οτι  θα ακολουθησουν κ αλλες εκδηλωσεις  κ πραγματικα η καρδιτσα θα καταστει το λικνο του μοντελισμου στη κεντρικη ελλαδα. ευχαριστουμε για την φιλιξενια. ::salut:: ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος Τσάπανος Γεώργιος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 20, 2013, 01:18:12 μμ »
Οι λίγες ώρες παραμονής μου στην εκδήλωση την τελευταία μέρα λόγω ειδικών συνθηκών (αυτές οι εξετάσεις του Μαϊου με κυνηγούν ακόμα :D), μου έδωσαν να καταλάβω το τί έχασα που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ από την αρχή, πρωινό καφέ με κουλουράκια και ... κεμπάπια δεν συναντάς συχνά :D, συγχαρητήρια στον Γιώργο και την παρέα του για την φιλοξενία τους και την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, σε πείσμα των καιρών, τουλάχιστον εγώ θα προσπαθώ να μην χάνω τέτοια μοντελιστικά Σαββατοκύριακα που μου δίνουν την ευκαιρία να συναντώ παλιούς φίλους και να γνωρίζω καινούργιους, καλή συνέχεια στον προγραμματισμό σας και θέλω να πιστεύω ότι σε όλες σας τις εκδηλώσεις θα είμαι πάντα κοντά σας. ::salut::
ΤΙΜΗ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: BUGATSUANA
« Απάντηση #65 στις: Μαΐου 20, 2013, 01:36:47 μμ »
........ πρωινό καφέ με κουλουράκια και ... κεμπάπια δεν συναντάς συχνά :D, συγχαρητήρια στον Γιώργο και την παρέα του για την φιλοξενία τους και την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, σε πείσμα των καιρών, τουλάχιστον εγώ θα προσπαθώ να μην χάνω τέτοια μοντελιστικά Σαββατοκύριακα που μου δίνουν την ευκαιρία να συναντώ παλιούς φίλους και να γνωρίζω καινούργιους, καλή συνέχεια στον προγραμματισμό σας και θέλω να πιστεύω ότι σε όλες σας τις εκδηλώσεις θα είμαι πάντα κοντά σας. ::salut::

Χ2 συμφωνώ και επαυξάνω, συγχαρητήρια σε όλους, ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #66 στις: Μαΐου 20, 2013, 01:43:37 μμ »
Νομίζω δεν χρειάζεται να επαναλάβω όσα έγραψαν παραπάνω οι φίλοι που παραβρέθηκαν στην Διημερίδα και αποτυπώνουν πλήρως το πόσο όμορφα περάσαμε το ΣΚ που πέρασε... Θα πώ μόνο ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συνετέλεσαν στη πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ για τη φιλοξενία και τα κεράσματα και θα προσθέσω πως ανυπομονώ για την επόμενη φορά!

Αποσυνδεδεμένος tasosHNDGS

• Scale 1/144
  • *
  • ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ
« Απάντηση #67 στις: Μαΐου 20, 2013, 02:24:38 μμ »
Είχα την τύχη και την χαρά να παρευρεθώ μαζί με μερικούς ακόμη φίλους μοντελιστές από Λάρισα στην πρώτη ημέρα της τόσο επιτυχημένης διημερίδας που διοργάνωσε η Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας. Τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας,  τόσο στο ΔΣ όσο και σε όλα τα άτομα που συνέβαλαν στην άψογη σε όλους τους τομείς διοργάνωση. Πραγματικά αποτελείτε ως σύλλογος παράδειγμα προς μίμηση και ελπίζω να υπάρξουν στο μέλλον αντίστοιχες πρωτοβουλίες και από άλλους συλλόγους.

Τσακιρίδης Τάσος
Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #68 στις: Μαΐου 20, 2013, 04:15:36 μμ »
Δεύτερη φορά για μοντελοτριήμερο στην Καρδίτσα και ομολογώ οτι

Τα παιδιά είναι απίστευτα σ' όλους τους τομείς  :!: :!: :!: Ενα τεράστιο ευχαριστώ για όλα και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα φιλαράκια  :wink:

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #69 στις: Μαΐου 20, 2013, 04:49:41 μμ »
Τα πετρελαιά μου μέσα!!!!  ::pop:: ::pop:: ::pop:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #70 στις: Μαΐου 20, 2013, 10:31:59 μμ »
Δεν εχω λογια.Τα λογια σας ειναι η μεγαλυτερη ανταμοιβη για εμας και μας δινουν δυναμη να συνεχισουμε.Μας εχει λειψει ηδη ολη η μεγαλη παρεα που μαζευτηκε αυτο το ΣΚ στην Καρδιτσα.

Προσωπικα,επειδη σε αυτο εδω το ποστ εχουμε γραψει μονο εγω και ο Μαθιος νιωθω την υποχρεωση να κατονομασω και τα υπολοιπα παιδια της παρεας που διοργανωσε την εκδηλωση:
Ο Κωνσταντινος Σιατης,Ο Σισκος Σπυρος,Ο Κωστας Λεκκας,Η Μαρινα Γκεκα,Ο Βασιλης Χροναιος,Η Γιαννα Μπακαλακου,Η Ναταλια Λουτσου,Ο Αποστολης Γαλανης,Ο Γιωργος Βολλας,Ο Σεφης Σπανιας,Ο Κωστας Ρεντινας(η σειρα φυσικα ειναι τυχαια) και πολλα ακομη μελη της Λεσχης,οσο τους το επετρεπε ο χρονος που ειχανε οπως ο Παναγιωτης Κλετσας,Ο Νεκταριος Φωτοπουλος,Ο Νικος Καραμπατσακης,Η Βιβη Μητσογιαννη

Ακολουθουν οι πρωτες φωτο απο την εκδηλωση

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #71 στις: Μαΐου 20, 2013, 10:51:25 μμ »
Ακολουθουν οι πρωτες φωτο απο την εκδηλωση
Ετσι και δεν έχω βγει ωραίος θα γίνουμε μαλλιοκούβαρα, εντάξει; ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #72 στις: Μαΐου 20, 2013, 10:57:39 μμ »

Αφου οπου κυκλοφορησαμε μαζι σηκωσαμε κυματα ενθουσιασμου και προκαλεσαμε ριγη συγκινησης στο ωραιο φυλλο. :mrgreen: :mrgreen:Ξερεις οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην βγηκαμε ωραιοι στις φωτο. ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:Αν και απο  οτι θυμαμαι δεν εχουμε καμμια φωτο που να αποτυπωσε αυτη τη μοιραια στιγμη για την ιστορια των γυναικων στην περιοχη.Τυχαιο.Μην ακουσω τιποτα για ευρυγωνιους που δεν χωρουσαμε και τετοια :mrgreen: :mrgreen:

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #73 στις: Μαΐου 20, 2013, 11:04:42 μμ »
OK you asked for it  :mrgreen:
Ο βόας κατά την διαδικασία της χώνεψης αφού έχει καταβροχθίσει το θήραμά του (ένα κοπάδι βουβάλια).

Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #74 στις: Μαΐου 20, 2013, 11:08:11 μμ »

αν μπορούμε να δώσουμε παραγγελία , θα ήθελα στις φωτό ο γκοντόγκης να εμφανίζεται ως λυγερόκορμος νέος και εγώ με καμία δεκαριά κιλά παραπάνω και πυκνο μαλλί !...ευχαριστώ εκ των προτέρων!...  ::glossa::

Ένα μεγάλο ευχαριστώ δεν φτάνει να ανταποδώσει την φιλοξενία για πολλοστή φορά που είχαμε στην πόλη της Καρδίτσας απο όλους τους συντελεστές και φίλους κατα την διάρκεια του διημέρου!.... το δε γεγονός απο μόνο του ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα!... κλείνω με την ευχή να είστε πάντα γεροί και το ίδιο άξιοι στο μέλλον για αντίστοιχες εκδηλώσεις! ...με απεριόριστη εκτίμηση , ο συννεφοποιός!....  ::glossa:: :twisted: :mrgreen: