Αποστολέας Θέμα: Fuerza Aerea Revolucionario group build  (Αναγνώστηκε 3540 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος panaisd

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Fuerza Aerea Revolucionario group build
« στις: Φεβρουαρίου 22, 2013, 11:03:56 μμ »
Στο τόπικ αυτό θέλω να παρουσιάσω την προσπάθεια μου να αναπαραστήσω όσο περισσότερα κυρίως Mig στα χρώματα της αεροπορίας της Επανάστασης!

Σαν στόχο έχω να φτιάξω
Mig-15bis
Mig-15UTI
Mig-17
Mig-19
Mig-21F-13/PFM/MF/R/UM/Bis
Mig-23BN/MF/UB/ML
Mig-29A
Mig-29UB

Προς το παρών έχω φτιάξει χωρίς χαλκομανίες το Mig-29A και είμαι στο reset ενός Mig-23MF που είχα κάνει στο GB Small Air Forces.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=SSRVtlTwFs8
[img width=283 height=100]http://s9.postimg.org/licnwowlr/

Αποσυνδεδεμένος F4thanos

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ
  • AREA 88
Απ: Fuerza Aerea Revolucionario group build
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 23, 2013, 11:36:07 πμ »
Καλημέρα και καλή αρχή στο φοβερό σου project. Οι αεροπορικές δυνάμεις της Λατινικής Αμερικής έχουν πολύ ενδιαφέροντα βαψίματα σε αγαπημένα θέματα όπως είναι τα Migs και τα κάθε είδους HIND ελικόπτερα. Απο τους τύπους που αναφέρεις MIG-15UTI, MIG-21UM, MIG-23UB υποθέτω ότι η κλίμακα που θα δουλέψεις είναι η 1/72 και δύο πολύ χρήσιμες καρτέλες είναι οι AZTEC -AZD7247 και AZTEC - AZD7249 από Hannants οι οποίες περιλαμβάνουν κωδικούς και τα σωστά χρώματα στα εθνόσημα ανάλογα την χρονολογία. ::salut::
ΤΑ FLAPS NA TA ΚΑΤΕΒΑΣΩ ,ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ....

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 23, 2013, 02:33:38 μμ »
Καλη αρχη...καταπληκτικο προτζεκ..αναμενουμε τα πρωτα βηματα

Αποσυνδεδεμένος panaisd

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 23, 2013, 05:32:53 μμ »
Καλημέρα και καλή αρχή στο φοβερό σου project. Οι αεροπορικές δυνάμεις της Λατινικής Αμερικής έχουν πολύ ενδιαφέροντα βαψίματα σε αγαπημένα θέματα όπως είναι τα Migs και τα κάθε είδους HIND ελικόπτερα. Απο τους τύπους που αναφέρεις MIG-15UTI, MIG-21UM, MIG-23UB υποθέτω ότι η κλίμακα που θα δουλέψεις είναι η 1/72 και δύο πολύ χρήσιμες καρτέλες είναι οι AZTEC -AZD7247 και AZTEC - AZD7249 από Hannants οι οποίες περιλαμβάνουν κωδικούς και τα σωστά χρώματα στα εθνόσημα ανάλογα την χρονολογία. ::salut::

Στην 1/48 θα είναι όλα!
το Mig-15UTI υπάρχει από την Trumpeter.

Για τo Mig-21UM έχει ανακοινωθεί πως θα βγει από την Trumpeter.
Για το Mig-23UB έχει ανακοινώσει η neomega πως θα βγάλει set μετατροπής για το Mig-23MF της Trumpeter, με το αζημίωτο φυσικά... ::eusa_wall::
Γενικά επειδή το ψιλοβλέπω για ελικόπτερα δεν έχω βρει καθόλου Mil-8/17 στην 1/48. Mil-24 έχει η revell/monogram.
Οι χαλκομανίες θα είναι της Aztec decals φυσικά!
Click to see the original size. Click to see the original size.

Θα ανεβάσω σήμερα ή αύριο φώτο!

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 23, 2013, 06:33:53 μμ »
Οκ μόλις ερωτεύτηκα το πρότζεκτ σου. Φοβερή και φιλόδοξη ιδέα. Πραγματικά πολύ μεγάλο πρότζεκτ. Είμαι σίγουρος ότι θα βγει σούπερ

Αποσυνδεδεμένος panaisd

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 23, 2013, 07:13:15 μμ »
Μέχρι τώρα έχω φτιάξει:
Academy Mig-29A που λείπουν οι χαλκομανίες,
κάνω reset στο Italeri Mig-23MF
ʼφτιαχτα Mig-21MF και Mig-21Bis

Δεν έχω καλό φωτισμό, μόλις βρω χρόνο που θα είναι πρωί θα βγάλω φωτογραφίες τα Mig-29 & Mig-23!

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος F4thanos

• Scale 1/144
  • *
  • AREA 88
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 24, 2013, 11:43:38 πμ »
Πολύ όμορφο το Mig-29 και οι φθορές είναι το σήμα κατατεθέν για όλα τα Migs και τα Sukhois ειδικά σε χώρες όπως της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής.Πάντως  το γεγονός ότι δεν υπάρχουν καθόλου φωτογραφίες από
αεροσκάφη της Κούβας ούτε στο Airliners.net ούτε στο Airfighters.com σημαίνει οτι μάλλον θα αρκεστείς σ'αυτα που σου δίνει η Aztec :!:

Αποσυνδεδεμένος panaisd

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 24, 2013, 03:27:41 μμ »
Πολύ όμορφο το Mig-29 και οι φθορές είναι το σήμα κατατεθέν για όλα τα Migs και τα Sukhois ειδικά σε χώρες όπως της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής.Πάντως  το γεγονός ότι δεν υπάρχουν καθόλου φωτογραφίες από
αεροσκάφη της Κούβας ούτε στο Airliners.net ούτε στο Airfighters.com σημαίνει οτι μάλλον θα αρκεστείς σ'αυτα που σου δίνει η Aztec :!:

Την προσπάθεια μου αυτή δεν την ξεκίνησα τώρα. Ειδικά τους τελευταίους μήνες έχω καταφέρει να μαζέψω συνολικά 334 φωτογραφίες και profiles! Βέβαια πολλές είναι από το μουσείο Αεροπορίας της Κούβας όπου τα αεροσκάφη δεν είναι βαμμένα όπως υπηρετούσαν! Γενικά έχω βρει λάθη στην Aztec, πχ όλα τα Mig-21MF που έχει με παραλλαγή είναι Bis.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 24, 2013, 03:35:35 μμ »
Αν θυμάμαι καλά τα παλληκάρια είχαν και ένα Sea Fury βαμένο με όλα τα χρώματα του κόσμου, σωστά; Υπάρχει κάποιο profile για αυτό;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος panaisd

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 24, 2013, 04:19:52 μμ »
Αν θυμάμαι καλά τα παλληκάρια είχαν και ένα Sea Fury βαμένο με όλα τα χρώματα του κόσμου, σωστά; Υπάρχει κάποιο profile για αυτό;

Υπάρχουν φωτογραφίες στο airliners.net:
http://www.airliners.net/search/photo.search?aircraft_genericsearch=%3Dhawker*+NOT+siddeley+NOT+beechcraft+NOT+de%5C+havilland&airlinesearch=&countrysearch=Cuba&specialsearch=&keywords=&sort_order=photo_id+desc&page_limit=15&daterange=&range=&thumbnails=&engine_version=6.0
Επίσης κάποιες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ:
http://www.urrib2000.narod.ru/ArticGiron1-e.html
Ενώ profiles εδώ:
http://wp.scn.ru/en/ww3/f/205/50/0

Αποσυνδεδεμένος panaisd

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 24, 2013, 05:12:59 μμ »
Κάποιες φωτογραφίες από το Mig-29.
Είναι το γνωστό κιτ της Acadmy στην 1/48. Έχω βάλει τα Aires πιλοτήριο και ακροφύσια. Δεν έχει ακόμα τις χαλκομανίες θα τις προσθέσω σύντομα. Προσπάθησα να κάνω ένα διακριτικό wash. Στο κιτ έχει γίνει πιρτσίνωμα. Πλέον τα Κουβανικά Fulcrum δεν έχουν αυτή την παραλλαγή της 'μαμάς' αλλά πιο ζωντανή με 2 καφέ, 2 πράσινα στις πάνω επιφάνειες και ένα γαλαζο-λαχανί στις κάτω.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος panaisd

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 01, 2013, 04:57:15 μμ »
Μια μικρή πρόοδος στο reset του Mig-23:

Click to see the original size.Click to see the original size.

Έχει δουλειά ακόμα.
Είμαι λίγο προβληματισμένος για την απόχρωση του πράσινου. Ήμουν ανάμεσα στα 34079 & 34102, τα 2 πράσινα της Βιετνάμ δηλαδή. Τελικά επέλεξα το πρώτο που είναι πιο λαδί. Από φωτογραφίες βλέπω πως είναι πιο σωστό αλλά δεν ξέρω :roll:

Παραθέτω και 2 φωτογραφίες. Η πρώτη είναι από Mig-23ML και η δεύτερη από Mig-23MF, αυτό που κάνω δηλαδή.

Αποσυνδεδεμένος F4thanos

• Scale 1/144
  • *
  • AREA 88
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 01, 2013, 05:21:29 μμ »
Καλησπέρα φίλε, θα συμφωνήσω μαζί σου για την επιλογή του πρασινο-λαδι μιας και η φωτογραφίες που παραθέτεις και ειδικά η πρώτη  σε επιβεβαιώνουν ::salut::Καλή συνέχεια στην πολύ καλή  σου προσπάθεια.

Αποσυνδεδεμένος PhantoC

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 15, 2013, 06:52:30 μμ »
Πολύ ωραίο :wink:

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 15, 2013, 07:27:52 μμ »
[quote aφιλε uthor=panaisd link=topic=25619.msg530014#msg530014 date=1364824635]
Μια μικρή πρόοδος στο reset του Mig-23:

Click to see the original size.Click to see the original size.

Έχει δουλειά ακόμα.
Είμαι λίγο προβληματισμένος για την απόχρωση του πράσινου. Ήμουν ανάμεσα στα 34079 & 34102, τα 2 πράσινα της Βιετνάμ δηλαδή. Τελικά επέλεξα το πρώτο που είναι πιο λαδί. Από φωτογραφίες βλέπω πως είναι πιο σωστό αλλά δεν ξέρω :roll:

[/quote] Φιλε Παναγιωτη  Ελπιζω να σε βοηθησει αυτο το σχεδιο  :wink:

Καλη συνεχεια  ::salut:: ::salut::
FLY LOW HIT HARD ..... WITH THE RIGHT STUFF

Αποσυνδεδεμένος panaisd

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 15, 2013, 07:37:22 μμ »
Aetoc69, το profile αυτό πήρα υπόψιν για το βάψιμο της παραλλαγής, ωστόσο είχα προβληματισμό για το ποια χρώματα, νομίζω είμαι αρκετά κοντά :?
Το flogger το έχω βάψει και βερνικώσει. Πάω για wash τώρα ώστε αναδειχτεί το πιρτσίνωμα που έκανα :!:

Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 15, 2013, 07:51:05 μμ »
Γνώμη μου είναι πως το πράσινο είναι μια χαρά! Και το μοντέλο είναι κουκλί, προβλέπεται να βγαίνει πανέμορφο. Καλή συνέχεια!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 15, 2013, 08:06:37 μμ »
Γνώμη μου είναι πως το πράσινο είναι μια χαρά! Και το μοντέλο είναι κουκλί, προβλέπεται να βγαίνει πανέμορφο. Καλή συνέχεια!
Σωστος , και λιγο ποιο ανοιχτοχρωμο να σου βγει ειναι μια χαρα , στην Καραιβικη βλεπεις καει ο ηλιος ολη μερα  :mrgreen:  ::salut::
FLY LOW HIT HARD ..... WITH THE RIGHT STUFF

Αποσυνδεδεμένος tony PRO

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Kρήτη
  • models modes!
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 16, 2013, 12:44:48 πμ »
Ωραίο το mig-29, ξεχωρίζει και σαν θέμα και κατασκευή. Τo weathering πετυχημένο.
Το -23 είναι μήπως ένα παλιό,φθινό 72αρι, ψηλοσπάνιο με ΕΞΟγκωμένη, καλα το πα, γράμμωση;

Αποσυνδεδεμένος panaisd

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 16, 2013, 05:39:58 μμ »
Ωραίο το mig-29, ξεχωρίζει και σαν θέμα και κατασκευή. Τo weathering πετυχημένο.
Το -23 είναι μήπως ένα παλιό,φθινό 72αρι, ψηλοσπάνιο με ΕΞΟγκωμένη, καλα το πα, γράμμωση;

To -29 τελείωσα, έβαλα τις χαλκομανίες και θα ανεβάσω αργότερα τις φωτογραφίες.
Το -23 είναι το 48άρι της Italeri πρώην Esci με υπερυψωμένη γράμμωση την οποία επαναχάραξα και έβαλα και πιρτσίνωσα.

Αποσυνδεδεμένος panaisd

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 16, 2013, 06:29:45 μμ »
Τέλος το Mig-29!
Είναι το γνωστό της Academy στην 1/48.
Πιλοτήριο, εξαγωγείς είναι Aires. Decals της Aztec και τα stencils της Academy. Βάφτηκε με Model Master Ussr Fulcrum Gray/Gray Green.

Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

Πάω να τελειώσω και το Flogger ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 17, 2013, 01:50:19 πμ »
Πολύ όμορφο είναι,μπράβο! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος panaisd

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 10, 2013, 12:08:13 μμ »
Έτοιμο και το Mig-23MF!
Σειρά παίρνουν τα Mig-21MF/Bis που θα πάρουν μέρος στο Latin America Air Forces GB :wink:
Οι άθλιοι πυλώνες τις Italeri αντικαταστάθηκαν από Mig-21 της Eduard. Σαν οπλισμός μπήκαν 4 R-60 Aphid πάλι της Eduard και οι R-23 Apex της Italeri. Stencils δεν έχουν μπει γιατί όσο μπορούσα να διακρίνω σε φωτογραφίες δεν φαίνονταν και αμφιβάλω να υπάρχουν στην πραγματικότητα :?

Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 10, 2013, 04:46:50 μμ »
Πολυ ομορφο και ξεχωριστο....Ισως να ηθελε λιγο ματαρισμα παραπανω και λιγες φθορες,
Αλλα ακομη κι ετσι ειναι κουκλι  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος panaisd

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 11, 2013, 12:12:42 πμ »
Βασίλη σε ευχαριστώ!
Για τις φθορές δεν ήθελα να κάνω κάτι παρά ελάχιστα γιατί δεν έχω δει κανένα ταλαιπωρημένο Κουβανικό αεροσκάφος. Οπότε αρκέστηκα σε μερικά ξανοίγματα στα χρώματα τα οποία δεν φαίνονται και πολύ στις φωτογραφίες.

Tags: