Καλησπέρα σε όλη την παρέα .
Αν και παρακολουθώ από καιρό σε καιρό το φόρουμ, και έχοντας γράψει παλαιότερα , στην ουσία κάνω και εγώ το ντεμπούτο μου στην παρέα σας.
Όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι εδώ μέσα κόλλησα το μικρόβιο από μικρός.Ασχολήθηκα με αεροπλανάκια ,καραβάκια ,τανκς, οχήματα, μηχανές κλπ
Κάποια στιγμή οικογενειακές και λοιπές υποχρεώσεις με απομάκρυναναν από το hobby , αργότερα και μέχρι τώρα ασχολούμαι με τον αερομοντελισμό.
Από καιρό σε καιρό βέβαια η αγάπη για τις κατασκευές και ο θαυμασμός μου για όλες τις όμορφες κατασκευές που έβλεπα με έκανε να φτιάχνω και κάνα μοντελάκι.Βέβαια η στάθμη της κατασκευής είναι πολύ υποδεέστερη των κατασκευών που βλέπω, όμως εμένα όσο και ατελές τεχνικά και αν ήταν αισθητικά εμένα με ικανοποιούσαν. Όμως ποτέ δεν μου έφυγε η ανάγκη για μια πληρέστερη τεχνικά και αισθητικά κατασκευή.
Έτσι έρχομαι και στο προκείμενο το οποίο είναι μία νέα κατασκευή , ένα f104G της Italeri σε κλίμακα 1:32 ,στην οποία θα προσπαθήσω να εφαρμόσω τις ποιο πολλές από τις τεχνικές που βλέπω επάνω σε ένα θέμα ώστε να έχω ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Εδώ θα χρειαστώ και την αμέριστη βοήθεια σας, όσον αφορά τεχνικές και υλικά.
Ελπίζω να μην σας κούρασα και ελπίζω στο τέλος να δούμε ένα ωραίο αποτέλεσμα.