Τελικά μάλλον δεν μου πάει καλά σε κανένα project αν δεν έχω και ένα πολιτικό στον πάγκο.
Έτσι, σειρά πήρε το 787 Dreamliner της Zvezda. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για κιτ εδώ, μπορείτε να διαβάσετε το review που έχω γράψει εδώ :
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,25532.0.htmlΗ συναρμολόγηση προχωράει με γοργούς ρυθμούς, άλλωστε το καλό (ή κακό) στα πολιτικά είναι ότι δεν έχεις να ασχοληθείς με εσωτερικό οπότε και προχωράς γρήγορα.
Ήδη έχουν κολληθεί τα μισά της ατράκτου, τα φτερά και τα οριζόντια σταθερά.

Η εφαρμογή είναι πολύ καλή όπως φαίνεται και σε ένα dry fit εδώ:

Οι κινητήρες έχουν επίσης καλή εφαρμογή αλλά για να γίνει εντελώς λεία ολόκληρη η εισαγωγή θα πρέπει να κολληθούν διαφορετικά από τις οδηγίες για να μπορέσουν να στοκαριστούν , τριφτούν και βαφτούν σε στάδια.
Έτσι λοιπόν, κολλήθηκαν τα 2 μισά μαζί με το 1ο στάδιο του συμπιεστή ώστε να στοκαριστεί και τριφτεί η ένωση εσωτερικά.

Οι ανεμιστήρες θα μπουν τελευταίοι καθώς είναι ΠΟΛΥ ευαίσθητα κομμάτια και σπάνε με το παραμικρό.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι livery θα το βάψω...Όλα τα μοντέλα που έχω δει στο Internet είναι βαμμένα ANA (All Nippon Airlines).
Τα χρώματα της Boeing αν και σχετικά όμορφα έχουν επίσης αποδοθεί πολλές φορές.
Ήθελα κάτι διαφορετικό... Κάτι που δεν βλέπουμε συχνά. Η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία έχει διακόψει πλέον τις πτήσεις της προς την Αθήνα μετά το κλείσιμο του αεροδρομίου του Ελληνικού (όπως και πολλές ακόμα!)
Το 787 λοιπόν θα βαφτεί στα χρώματα της
Ethiopian Airlines