Εδώ και 2,5 μήνες είμαι πλέον μόνιμα στα Χανιά και αφού μένω μόνος αποφάσισα να κάνω μερικά πράγματα
με τον δικό μου τρόπο....

Αρχικά έλεγα να αγοράσω γραφείο αλλά σκέφτηκα ότι 1 δεν θέλω να ξοδέψω 40-70 ευρώ για κάτι τέτοιο...

και 2 ότι είμαι μοντελιστής και κάποια στιγμή ΠΡΕΠΕΙ να φτιάξω κάτι και να το ολοκληρώσω!
Δεν ήθελα λοιπόν να ξοδέψω τόσα χρήματα για κάτι σαν το παραπάνω αλλά τα ίδια η λιγότερα για κάτι σαν το
παρακάτω και μάλιστα επί 2!

ʼρχισα να ψάχνω λοιπόν για παλέτες στα Χανιά και ενώ δεν έβρισκα κάτι σε απόσταση τέτοια ώστε να
μπορεί να κουβαληθεί με τα χέρια (δεν έχω αυτοκίνητο ακόμα) εντόπισα στα 50 μέτρα από το σπίτι μου
μια αποθήκη που είχε πεταμένες όχι μία αλλά 7 παλέτες.Τις μάζεψα όλες και μετά από μερικές μέρες
έφτιαξα αυτό...

Η επιφάνεια είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.Συγκεκριμένα είναι 150cm x 85cm.
Η κατασκευή αποτελείται από 3 παλέτες. Η επιφάνεια εργασίας (ολόκληρη παλέτα) και
1 για κάθε πόδι (κομένες σε ύψος τέτοιο ώστε το ύψος στην επιφάνεια εργασίας να μην ξεπερνά τα 71cm.
Η ένωση των ποδιών έγινε με μικρές γωνίες για πέργκολες και ξυλόβιδες ενώ για την κάτω επιφάνεια που
λειτουργεί σαν χώρος φύλαξης διαφόρων αντικειμένων με καρφιά και ξυλόκολλα.
Το κόστος για 2 τέτοια γραφεία δεν ξεπερνά τα 90 ευρώ όπου τα 75 σε εμένα ήταν για τα τζάμια.
Αν έχετε δε τα εργαλεία τότε το κόστος περιορίζεται στα τζάμια και μόνο.
Σύντομα θα έχω έτοιμο και το 2ο το οποίο θα είναι ΜΟΝΟ για μοντελισμό και κατασκευές.
Στη συνέχεια σκέφτομαι να κάνω ράφια αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει με σιγουριά στο στυλ.
Σίγουρα θα είναι με ότι περίσεψε από τις παλέτες και όσες ακόμα βρω και μάλλον με γυαλί.