"Εσείς σε τι συνθήκες μοντελάρετε" ?
Τώρα εμείς οι άστεγοι (του μοντελισμού) τι να πρωτο-περιγράψουμε ?
Εν ολίγοις: "όπου γής και πατρίς". Αληθεύει φυσικά οτι οι γυρολόγοι χομπίστες έχουν τον μεγαλύτερο μοντελιστικό πάγκο - όλο το σπίτι . Εγώ προσωπικά μοντελάρω σε 4 διαφορετικά τραπέζια (τόσα έχουμε στο σπίτι) , στον καναπέ, στον πάγκο της κουζίνας και η μελέτη του κίτ και των οδηγιών καθώς και η χάραξη / σχεδιασμός της κατασκευής πραγματώνεται στην τουαλέτα.
Από οργάνωση ? ΟΛΑ τα συμπράγκαλα τακτοποιημένα σε ντουλάπια, συρτάρια, μπουφέδες αριστοτεχνικά τοποθετημένα σε ειδικά σημεία του σπιτιού έτσι ώστε να μην βρίσκω ποτέ αυτό που χρειάζομαι την δεδομένη στιγμή.
ʼσε που θέλουν 1 ώρα να βγούν και άλλο τόσο για να ξανα-μπούν στις αυστηρά καθορισμένες θέσεις τους Συν άλλη 1 ώρα για να προετοιμάσω τον χώρο και μετά να τον παραδώσω ξανά για χρήση στην υπόλοιπη οικογένεια (στο μεσοδιάστημα κάνω και κανα 10' λεπτο μοντελισμό !!!)
Μοντελιστικοί χώροι σαν του Symeon, του Philio και άλλων συναδέλφων είναι για κλάματα (δικά μου). Τους βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια σαν 18ρης μπροστά στην Barbara Carrera (οχι τον αγαπητό συμφορουμίτη, την πραγματική εννοώ.

)
Συγχαρητήρια παιδιά