0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φιλιππε επειδη το συγκεκριμενο willys υπηρχε στο θεατρο του ειρηνικου ,νομιζω οτι υπαρχει θεμα με τις φιγουρες του οδηγου-νοσοκομου νομιζω οτι ενδυματολογικα ειναι για δυτικο μετωπο ,ο νοσοκομος ειναι κουμπωμενος μεχρι τον λαιμο
... Έτσι μούρχεται να δώσω εντολή να τον παρατήσουν ν΄ αποθάνει αβοήθητος.
και γιατί δεν φτιάχνεις άλλο φορείο χωρίς βαθούλωμα; Πιο εύκολο είναι
Για το τζιπ και τις ΛΑΘΟΣ ρόδες δεν σου λέω τίποτα μωρή παλιοξεπέτα
Αμα θες σου φερνω εγω φορειο
Λυπάμαι που θα το πω, αλλά εδώ έχουμε ακόμα έναν μοντελιστικό μύθο και μάλιστα έναν από τους καλύτερα εδραιωμένους. Παραθέτω δύο φωτογραφίες από την επιχείρηση ανακατάληψης του νησιού Attu στον Β. Ειρηνικό (11/05/1943 - 30/05/1943) όπου σημαντικός αριθμός απωλειών των αμερικανών οφειλόταν σε κρυοπαγήματα.....Ετσι λοιπόν ο νοσοκόμος ίσως είναι βαριά ντυμένος για Guadalcanal και Ν. Ειρηνικό αλλά είναι μια χαρά για Attu ή Kiska και γενικότερα για τα Aleutian Islands, κομμάτι και αυτά του PTO αν και ξεχασμένα σήμερα σχεδόν από όλους παρά τις χιλιάδες νεκρών που έπεσαν εκεί και από τις δύο πλευρές. Επίσης το διπλόροδο jeep δικαιολογείται απόλυτα στη συγκεκριμένη περιοχή όπου μόλις ερχόταν το σύντομο καλοκαίρι (δηλαδή η θερμοκρασία ανέβαινε άντε μέχρι τους 10οC αντί για τους -30οC του χειμώνα) η λάσπη ήταν πανταχού παρούσα.
Γιάννη γνωστό σε μένα ήδη και κατανοητό το σχόλιο σου για τις στολές, δεν έχω όμως άλλες φιγούρες ούτε επιθυμώ να επενδύσω χρήμα για άλλες. Καθώς δεν είναι συγκεκριμένος τύπος παραγωγής το τζιπ και δεν αναφέρω κάτι περί Ειρηνικού στον τίτλο, ας κάνουμε ότι δεν το προσέξαμε , άλλωστε στις κατασκευές μου συνήθως κινούμαι στη σφαίρα της φαντασίας μου και επίσης τα μοντελιστικά μου ενδιαφέροντα περιορίζονται κυρίως σε μία απεικόνιση που "σκηνοθετικά" αρέσει σε μένα. Τώρα θα μου πεις γιατί τις δημοσιεύω με τόσα λάθη εδώ στο MC... ε! συγχωρέστε με. Ελπίζω να μη παρεξήγησες το σχόλιό μου
Λυπάμαι που θα το πω, αλλά εδώ έχουμε ακόμα έναν μοντελιστικό μύθο και μάλιστα έναν από τους καλύτερα εδραιωμένους. Παραθέτω δύο φωτογραφίες από την επιχείρηση ανακατάληψης του νησιού Attu στον Β. Ειρηνικό (11/05/1943 - 30/05/1943) όπου σημαντικός αριθμός απωλειών των αμερικανών οφειλόταν σε κρυοπαγήματα. Ετσι λοιπόν ο νοσοκόμος ίσως είναι βαριά ντυμένος για Guadalcanal και Ν. Ειρηνικό αλλά είναι μια χαρά για Attu ή Kiska και γενικότερα για τα Aleutian Islands, κομμάτι και αυτά του PTO αν και ξεχασμένα σήμερα σχεδόν από όλους παρά τις χιλιάδες νεκρών που έπεσαν εκεί και από τις δύο πλευρές. Επίσης το διπλόροδο jeep δικαιολογείται απόλυτα στη συγκεκριμένη περιοχή όπου μόλις ερχόταν το σύντομο καλοκαίρι (δηλαδή η θερμοκρασία ανέβαινε άντε μέχρι τους 10οC αντί για τους -30οC του χειμώνα) η λάσπη ήταν πανταχού παρούσα.
Να τα μας!!!Αναρωτιέμαι εγώ γιατί δεν τα ψάχνω; ντροπή μου!Βέβαια:Spoiler (hover to show)όπως πολύ καλά ξέρεις εσύ Γιώργο, συνήθως η διαίσθησή μου δεν με προδίδει... λες και κάποιες εικόνες βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Βρε μπας και έχετε δίκιο που κάθε λίγο και λιγάκι με κατονομάζετε Highlander
ʼντε να δούμε τι ιδέα για διόραμα έχεις σκαρφιστεί πάλι...
Εξαιρετικο θεματακι , ειμαι περιεργος να δω και αλλους τυπους willys ισως και με ερπυστριες ;Κανε κατι για τους λευκους κυκλους , μου δειχνουν πολυ καθαροι σε σχεση με το jeep, ιδιαίτερα αυτος στην θεση του συνοδηγου.
Spoiler (hover to show)συνήθως η διαίσθησή μου δεν με προδίδει... λες και κάποιες εικόνες βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλού μου.
Πολυ καλο το σκονισμα και οι φθορες , ενσταση ομως για την κουβερτα.Δεν γνωριζω το πραγματικο μεγεθος μιας τετοιας κουβερτας , αλλα αυτη ειναι σαν πετσετα μπανιου.Λιγο πιο μεγαλη και διπλωμένη απο την μερια του κεφαλιου ;Ισως να μπει λιγο λοξα σε σχεση με το σωμα ;
... και περιμένει την βάση του και αυτό.