Συνάδελφοι έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί με τις δουλειές σας, συγχαρητήρια!
Προσωράω και εγώ ο αργοπορημένος. Αρχικά να πω πως η Airfix δεν τα έχει καταφέρει καλά στις οδηγίες για την παραλλαγή, ευτυχώς βρήκα το αεροσκάφος που φιάχνω και είδα πως και στις δύο πτέρυγες τα ακροπτέρυγα ήταν λευκά και πάνω και κάτω.

Στο σημείο αυτό να προσθέσω πως στην Ισπανία όλα τα αεροσκάφη της Legion Condor έφεραν κωδικούς αποτελούμενους από δύο αριθμούς. Ο πρώτος ήταν ο τύπος του αεροσκάφους, πχ για τα Bf-109 ήταν 6, για τα Hs 123 ήταν 24 κλπ και ο δεύτερος ο αύξοντας αριθμός άφιξης στην Ισπανία, έτσι το 6-1 ήταν το πρώτο Bf-109 και το 24-7 ήταν το έβδομο Hs 123.
Οπως γίνετε πάντα με τις splinter παραλλαγές, ώρες μασκαρίσματος διαδεχόντουσαν 3λεπτα βαψίματος...

Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν για τα RLM61, RLM62 και RLM63 ήταν της White Ensign και για το από κάτω RLM65 χρησιμοποιήθηκε Gunze H57. Ευτυχώς χωρίς λαχτάρες βγήκαν τα μασκαρίσματα και τολμώ να πω πως το αποτέλεσμα μου αρέσει, υπάρχουν βέβαια 1-2 σημεία που απαιτείται επέμβαση με πινελάκι αλλά τίποτα το σπουδαίο. Τώρα στεγνώνει και αύριο τρεχάλα τα σήματα να προφτάσω.

Καλή συνέχεια σε όλους!