Αποστολέας Θέμα: Εκπληκτικά διοράματα + μοντέλα - Part.2  (Αναγνώστηκε 83301 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
Απ: Απ: Εκπληκτικά διοράματα + μοντέλα
« Απάντηση #100 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 10:33:43 πμ »
Το εννοείς αυτό; Φιλίες θα χαλούσαν και τα bans θα έπεφταν βροχή...

μέ τέτοιες κριτικές μάλλον μετά από λίγο καιρό δεν θα μιλούσε κανείς με κανέναν :!: .

Καλα λέτε... Μα τι σκεφτομουνα....
...
Κάτσε να του ρίξω μερικά μπράβο και κάτι κλαπ κλαπ για να τα έχω καλα μαζι του...  :roll:
...
Anyway .... Back στο θέμα μας τώρα  :wink:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #101 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 10:57:05 πμ »
Μακάρι τέτοια κριτική να το βλέπαμε για τα μοντέλα που παρουσιάζονται εδω.

Το εννοείς αυτό; Φιλίες θα χαλούσαν και τα bans θα έπεφταν βροχή...

Παρ' όλα αυτά, συμφωνώ μ' αυτό που λες. Τέτοια κριτική θα ήταν θησαυρός ανεκτίμητος για το φόρουμ.
Υπάρχουν πάντα τρόποι να πεις κάποια πράγματα. Ευγένεια, σεβασμός στον συνάδελφο μοντελιστή και καλή διάθεση είναι νομίζω απαραίτητα και αν τηρηθούν όλα θα πάνε καλά. Τουλάχιστον, αν γίνει έτσι, όποιοι αντιδράσουν άσχημα θα ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα και τελικά θα θέσουν μόνοι τους εαυτόν εκτός mc, δεν θα χρειαστεί κανένα ban και καμμία φιλία να χαλάσει. Αλλωστε αν με θέλει κάποιος για φίλο απλά και μόνο για να του λέω μπράβο στα μοντέλα του, τότε δε με ενδιαφέρει μία τέτοια φιλική σχέση, ας χαλάσει...

Τέλος ας αναλογιστούμε πως το οτι κάποιοι λένε μπράβο σε μοντέλο με προβλήματα, μπορεί και να ωφείλετε στο οτι δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις, ιστορικές ή μη, και όχι στο οτι θέλουν να θριαμβολογήσουν ή να γλύψουν τον κατασκευαστή.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #102 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 12:00:19 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #103 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 12:20:28 μμ »
Aγαπητε φιλε GRmodeler  εχεις δικιο για τα μειονεκτηματα της συγγεκριμενης κατασκευης τα οποια δυστυχως δεν προσεξα αλλα με το photoshop δεν τα βγαζεις ευκολα περα...Μπραβο για την παρατηρητηκοτητα σου η οποια ειναι αξιεπαινη.Ομολογω οτι μου αρεσε παρα πολυ και γι αυτο την postαρα αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα γινω απολογητης του συγγεκριμενου (αλλοδαπου) μοντελιστη τον οποιο φυσικα δεν γνωριζω  :mrgreen: Σιγουρα παντως ξερει να αποδιδει εξαιρετικα καλα την παραλλαγη και τις φθορες των γερμανικων οχηματων και να ερμηνευει τις ασπρομαυρες φωτο...Τωρα για το clipping προσωπικα δεν τρελενομαι αλλα το χρησιμοποιω εστω και περιορισμενα αφου πλεον η διεθνης μοντελιστικη πρακτικη το επιβαλει.Η υπερβολη παντως σε καθε χρηση μοντελιστικης τεχνικης δεν με βρισκει συμφωνο.Η κριτικη σε οτι αφορα τις δικες μου κατασκευες ειναι καλοδεχουμενη και δεν προκειται να σε περεξηγησω.Οι συμβουλες και οι προτασεις αλλωστε πολλων παιδιων του forum με εχουν βοηθησει παρα πολυ αφου απο αυτες μαθαινω και βελτιωνομαι.Αυτος αλλωστε ειναι ο σκοπος του forum.Αναλογη κριτικη κανω και εγω αλλα οπως δεν δισταζω να επισημαινω τα λαθη,δεν θα τσιγγουνευτω και τους επαινους σε μια αξιολογη προσπαθεια γιατι και αυτοι εχουν την αξια τους (ηθικη επιβραβευση).Δεν εχω "κυκλο",δεν ανηκω σε κανεναν συλλογο και προσωπικα γνωριζω ελαχιστα παιδια του forum οποτε αυτα που γραφω για τις δουλειες που παρουσιαζονται στο forum μας δεν επιρρεαζονται απο διαπροσωπικες σχεσεις. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #104 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 12:51:48 μμ »
... Ομολογω οτι μου αρεσε παρα πολυ και γι αυτο την postαρα αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα γινω απολογητης του συγγεκριμενου (αλλοδαπου) μοντελιστη τον οποιο φυσικα δεν γνωριζω ...
:!: :!: Μα φίλε μου Ernst δεν ξέρεις τον κο Glenn Bartolotti ο οποίος το παίζει ντε και καλά μάστερ και μάλιστα ΚΑΙ επαγγελματίας μοντελιστής;;; 
... Το οποίο όμως όπως φαίνεται, είτε με την βοήθεια του photoshop είτε χωρίς,  δυστυχώς δεν του προκύπτει ...  ::glossa::

Οπότε, πολύ καλά τα λέει ο αγαπητός και παρατηρητικότατος συνάδελφος Bασίλης (Grmodeler) θα συμφωνήσω μαζί του. "Μπάνικη" μεν η δουλίτσα του αλλά ... :roll: ανεπαρκής.

Όσο για το θέμα της κριτικής και το πως θα έπρεπε να γίνεται αυτή, με κάλυψαν οι προλαλήσαντες αγαπητοί συνάδελφοι.  :wink:

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #105 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 12:56:02 μμ »
... σε καμια περιπτωση δεν θα γινω απολογητης του συγγεκριμενου (αλλοδαπου) μοντελιστη τον οποιο φυσικα δεν γνωριζω  :mrgreen: Σιγουρα παντως ξερει να αποδιδει εξαιρετικα καλα την παραλλαγη και τις φθορες των γερμανικων οχηματων και να ερμηνευει τις ασπρομαυρες φωτο...
Αν δεν κάνω λαθος, ο συγκεκριμενος ειναι επαγγελματιας μοντελιστής απο το Μαιαμι των ΗΠΑ. Για τα μοντελα που φτιαχνει, γραφει ταυτοχρονα και οδηγο κατασκευής για το πώς τα εφτιαξε τον οποίο πουλαει σε μορφή PDF απο το internet. Δηλαδή δινεις καποιο μικρο αντιτιμο αν ενδιαφερεσαι και κατεβαζεις το αναλογο αρχειο PDF. Συνεργάζεται επησεις και με το Καναδεζικο σαiτ Track-link. 

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #106 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 09:10:21 μμ »
ʼντε να δούμε και καμμιά εποικοδομητική κριτική και στα δικά μας.Δεν μας χρειάζεται η υπερβολή ούτε τα πολλά κλαπ κλαπ.Γενικώς να αναφέρουμε ότι δεν φαίνεται σωστό στο μάτι.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #107 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 03:41:37 μμ »
Εκπληκτικά βαμμένο Sherman από τον "πολύ" κ. Adam Wilder

http://www.network54.com/Forum/110741/message/1296548006/Field+Up-Armed+Sherman%2C+Pacific+1945

Αλλά και εξαιρετικά ΛΑΘΟΣ μοντέλο ενός ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ άρματος. Αυτό ίσως (τουλάχιστον για όσους μπορούν να σκεφτούν λογικά), απαντά και στα ερωτήματα περί κρεμασμένων κπλ. σε άλλο τόπικ :twisted: :twisted: :twisted:

Και για όσους δεν ξέρουν: Ενω έχει χρησιμοποιήσει πήγμα από late M4 (φαίνεται από το κάλυμμα του κινητήρα και το σχήμα της πίσω θωράκισης), έχει κοτσάρει πύργο με πυροβόλο των 75mm, αγνοώντας ότι ΟΛΑ τα πήγματα αυτού του τύπου εξοπλίστηκαν με πυροβόλο  howitzer των 105mm (με τελείως διαφορετικό ασπίδιο).

Για την ιστορία, το συγκεκριμένο μοντέλο μάζεψε 48 απαντήσεις με διθύραμβους στο ML

Συμπέρασμα (δικό μου): αν θέλεις να λέγεσαι Master (και να σε θεωρούν και οι υπόλοιποι), άνοιξε και κανένα βιβλίο, ή έστω ρώτα κανέναν που (πιθανότατα) ξέρει::glossa::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #108 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 03:54:06 μμ »
Εκπληκτικά βαμμένο Sherman από τον "πολύ" κ. Adam Wilder

http://www.network54.com/Forum/110741/message/1296548006/Field+Up-Armed+Sherman%2C+Pacific+1945

Αλλά και εξαιρετικά ΛΑΘΟΣ μοντέλο ενός ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ άρματος. Αυτό ίσως (τουλάχιστον για όσους μπορούν να σκεφτούν λογικά), απαντά και στα ερωτήματα περί κρεμασμένων κπλ. σε άλλο τόπικ :twisted: :twisted: :twisted:

Και για όσους δεν ξέρουν: Ενω έχει χρησιμοποιήσει πήγμα από late M4 (φαίνεται από το κάλυμμα του κινητήρα και το σχήμα της πίσω θωράκισης), έχει κοτσάρει πύργο με πυροβόλο των 75mm, αγνοώντας ότι ΟΛΑ τα πήγματα αυτού του τύπου εξοπλίστηκαν με πυροβόλο  howitzer των 105mm (με τελείως διαφορετικό ασπίδιο).

Για την ιστορία, το συγκεκριμένο μοντέλο μάζεψε 48 απαντήσεις με διθύραμβους στο ML

Συμπέρασμα (δικό μου): αν θέλεις να λέγεσαι Master (και να σε θεωρούν και οι υπόλοιποι), άνοιξε και κανένα βιβλίο, ή έστω ρώτα κανέναν που (πιθανότατα) ξέρει::glossa::

ΔΚ
Δημήτρη καλησπέρα.
Αν δε κάνω λάθος έχει ποστάρει την αληθινή φωτό που αναπαριστά το συγκεκριμένο άρμα.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το λές λάθος;

Όπως επίσης όσον αφορά στα sherman και από συζήτηση που είχαμε τετ-α-τετ,ποτέ να μην είσαι σίγουρος...Όλα παίζουν.
Ένας λόγος παραπάνω είναι οι μοντίφες σε field workshops στα θέατρα επιχειρήσεων όπου κότσαραν επάνω τους ότι έβρισκαν...
Θυμάσαι για τα Βρετανικά sherman στα Δεκεμβριανά;
Τίποτα by the book όσο είσαι σε πεδίο μάχης,ή χειρότερα...όταν δεν έχεις ανταλλακτικά.
Και κάτι άλλο...προς τιι το μένος με τον Wilder;Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω...Φοβερό μοντέλο και απόδοση της φθοράς.
Εμένα μου ερέσει προσωπικά περισσότερο από τον "πολύ" MIG...

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #109 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 04:56:14 μμ »
Ζήση:

Φυσικά και για τα Σέρμαν δεν είσαι ποτέ σίγουρος!!! Φυσικά και γίνονταν κάποιες "συναρμολογήσεις" στο πεδίο!!! Φυσικά και δεν έχω μένος κατά του Wilder - είναι τρομερός βαφέας μοντέλων. Αλλά.... βιβλίο δεν έχει ανοίξει και μένει μετεξεταστέος:

Υπάρχουν δηλαδή, κάποια πράγματα που δεν κολλάνε: Αρχικά είναι βέβαιο ότι δεν παρήχθησαν (όχι αν υπήρχαν) late M4 με πυροβόλο 75mm. Από τη φωτογραφία που ποστάρει ΔΕΝ φαίνεται τι τύπος είναι (τα ύστερα Σέρμαν ξεχώριζαν μόνο από το πίσω μέρος). Κατά τη δική μου (ταπεινή) γνώμη είναι μάλλον Μ4Α2 ή πιθανώς Μ4Α3 (= τελείως διαφορετικό από το μοντέλο που χρησιμοποίησε). Επιπλέον στο ΡΤΟ, Σέρμαν Μ4 με 105mm χρησιμοποιήθηκαν μόνο στην Οκινάουα, αλλά ήταν ΟΛΑ με ανάρτηση HVSS (είχαν έρθει κατευθείαν από ΗΠΑ μέσω Χαβάης).

Μετά τα παραπάνω πιστεύω (βάσιμα ελπίζω), ότι το μοντέλο είναι ΛΑΘΟΣ. Το πιθανότερο είναι ότι "μάτισε" ότι βρήκε εύκαιρο στο στοκ του. Φυσικά είναι υπέροχα βαμμένο (πολύ θα ήθελα να πετύχαινα το 10% του βαψίματός του στα δικά μου μοντέλα). Για να είμαι ειλικρινής αυτό που με εκνεύρισε ήταν τα σχεδόν 50 διθυραμβικά σχόλια (αριθμός υπερβολικός στο ML) και το γεγονός ότι δεν βρέθηκε κανείς να του πει: "Που πας ρε Καραμήτρο", αποδεικνύοντας ότι υπάρχει μια ιδιότυπη "ασυλία" για τα σελέμπριτις του (κάθε) φόρουμ.

Επιπλέον, επιμένω ότι αυτός που θέλει να λέει ότι φτιάχνει (όχι μόνο ότι κατασκευάζει, ή ότι μόνο βάφει) ωραία μοντέλα, δεν μπορεί να αφήνει "στην απέξω" την ιστορική πραγματικότητα. Αν βέβαια έχει περισσότερα στοιχεία που δεν έχουν οι υπόλοιποι (π.χ. μια φωτό από το πίσω μέρος του συγκεκριμένου άρματος για να δούμε τι ρημαδοτύπος είναι), οφείλει να μας τα δείχνει, ή τελος πάντων ας μας έλεγε ότι κάνει κάποιο συγκεκριμένο, "εσωτερικό" τύπο.

Αλλά όπως φαίνεται "συμβαίνουν και εις Παρισίους"

ΔΚ

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #110 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 05:18:39 μμ »
Πιθανόν Μ4Α2 λέω κι εγώ τώρα που το ξαναβλέπω,απλά λόγο έλλειψης άλλων πηγών δεν είμαι 100% σίγουρος.
Και σε μια άλλη "πατάτα" του σχετικά με τα φίλτρα αέρος ο τύπος ξηγιέται σπαθί λέγοντας στον Herve...
...You and a few others have brought the air filters to my attention. I viewed the instructions and yes, they are on upside down. Bummer.....
I do not know if I want to break them off and flip them or not. I will need to speak with the collector. These are large pieces and I am afraid of doing irreversible damage. Should I flip them?
Thanks a lot for your assistance.
...Also, please do not hesitate to point out other inaccuracies in my work like you did in the posting above when I post future projects. My time is usually limited when finishing models and I could use all of the help I can get.

Γιατί δε του το λές;

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #111 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 05:33:08 μμ »

Γιατί δε του το λές;

Δεν είμαι μέλος στο Missing Lynx. Το να γραφτώ τώρα, απλά για να την πω στον Wilder, το θεωρώ το λιγότερο άκομψο (έστω και αν από τις φήμες που ακούω, μάλλον δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου :mrgreen:). Εξακολουθούν πάντως να με ενοχλούν οι διθύραμβοι για πράγματα που.... υπολείπονται από το να τους αξίζουν, όπως με ενοχλεί και το "παπικό αλάθητο" που ορισμένοι νομίζουν ότι έχουν και προσαρμόζουν την ιστορία - αυθεντικότητα - πραγματικότητα στα δικά τους μέτρα.

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #112 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 07:42:36 μμ »
Αν και ολίγον fantasy το βρίσκω καταπληκτικό.

Περισσότερα εδώ: http://www.network54.com/Forum/110741/message/1297002512/Land+Rover+%26quot%3BHOTHEAD%26quot%3B+Mail+2033++%28Tamiya+1-35%29

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #113 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 10:36:08 μμ »
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #114 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 11:33:31 μμ »
Δεν είμαι μέλος στο Missing Lynx. Το να γραφτώ τώρα, απλά για να την πω στον Wilder, το θεωρώ το λιγότερο άκομψο (έστω και αν από τις φήμες που ακούω, μάλλον δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου :mrgreen:). Εξακολουθούν πάντως να με ενοχλούν οι διθύραμβοι για πράγματα που.... υπολείπονται από το να τους αξίζουν, όπως με ενοχλεί και το "παπικό αλάθητο" που ορισμένοι νομίζουν ότι έχουν και προσαρμόζουν την ιστορία - αυθεντικότητα - πραγματικότητα στα δικά τους μέτρα.
ΔΚ

Δημήτρη μη σου πω ότι δεν είναι καν Μ4Α2 ή Α3.
Δές πήγμα κεκλιμένο,και τις θυρίδες...Μάλλον για Μ4Α1 θυμίζει με έξτρα θωράκιση να μοιάζει με Α2/3 και απόλυτα λογικό να έχει αυτό το deck κινητήρα.Και δε μιλάμε για το αν παράχθηκε,αλλά το συγκεκριμένο τροποποιήθηκε και αποτελεί μοναδικό.Τώρα δε γνωρίζω αν υπάρχουν άλλες φωτό του.
Όσο για τους διθύραμβους...το ίδιο δεν ισχύει και για τον Μίγκ;

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #115 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 11:45:16 μμ »

ο ΜΙΓΚ είναι ο πρωτοπόρος και ο αυθεντικός, ο Wilder....απλά αντιγραφέας και κακός μάλιστα

φάνηκε η διαφορά μόλις έφυγε ο ΜΙΓΚ από την εταιρία

απορώ πως τον πληρώνουν τρίτοι να τους βάφει μοντέλα :roll: :roll: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #116 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 11:51:02 μμ »
μακαρι να μπορουσα να βαψω και εγω ενα τετοιο σερμαν σαν τον αντιγραφεα

:roll:

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #117 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 11:51:23 μμ »

Δημήτρη μη σου πω ότι δεν είναι καν Μ4Α2 ή Α3.
Δές πήγμα κεκλιμένο,και τις θυρίδες...Μάλλον για Μ4Α1 θυμίζει με έξτρα θωράκιση να μοιάζει με Α2/3 και απόλυτα λογικό να έχει αυτό το deck κινητήρα.Και δε μιλάμε για το αν παράχθηκε,αλλά το συγκεκριμένο τροποποιήθηκε και αποτελεί μοναδικό.Τώρα δε γνωρίζω αν υπάρχουν άλλες φωτό του.

Λοιπόν φίλε μου Ζήση, είσαι απίθανος!!!!! Κοιτώντας προσεκτικότερα τις φωτογραφίες πρόκειται όντως για Μ4 Composite (χυτό μπροστινό πήγμα από Μ4Α1 και κολλητό πίσω πήγμα από Μ4). ʼρα έχει χρησιμοποιήσει το σωστό μοντέλο!!!! Συνεπώς τζάμπα νόμισα ότι έβγαλα λαβράκι  :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Καταπίνω λοιπόν τη γλώσσα μου, με όλο τον κίνδυνο να (αυτο)δηλητηριαστώ και υποκλίνομαι στην παρατηρητικότητά σου ::salut:: ::salut:: ::salut::

ʼκυρα λοιπόν τα προηγούμενα σχόλιά μου (στα σημεία που αφορούν στο μοντέλο) και ζητώ συγγνώμη από τους συναδέλφους αλλά κυρίως από τον κ. Wilder

Τώρα για τους διθύραμβους...... Πολύ σωστά το θέτεις, έχουμε δει και χειρότερα άλλωστε  και μάλιστα πολύ κοντά μας :mrgreen:

ΔK

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #118 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 11:58:32 μμ »
ο ΜΙΓΚ είναι ο πρωτοπόρος και ο αυθεντικός, ο Wilder....απλά αντιγραφέας και κακός μάλιστα
φάνηκε η διαφορά μόλις έφυγε ο ΜΙΓΚ από την εταιρία
απορώ πως τον πληρώνουν τρίτοι να τους βάφει μοντέλα :roll: :roll: :roll: :roll:

Εντάξει Πέτρο,αυτή είναι η άποψή σου,το έχεις ξαναπεί.Δεκτό.
Αλλά τι θα πεί πρωτοπόρος και ο αυθεντικός στη τέχνη;Πρίν λανσάρει τα "πίγνμεντς" στην αγορά,δεν κάναμε φθορές με παστέλ;
Καινοτόμος ίσως...
Απλά ρίξε μια ματιά ξανά στο ML και κοίτα με πόσους..."κακούς αντιγραφείς" γέμισε.
Και εμείς όταν μάθαμε γραφή,αντιγράφαμε το κουλουράκι με το μπαστουνάκι...κάποιος μας το έδειξε.
Αλλά ποτέ δε σταματάει η εξέλιξη.
Και το shermanάκι εδώ δε βλέπω να υστερεί σε τεχνοτροπία,πλήν ίσως της τεκμηρίωσης του τύπου.

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #119 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 11:59:23 μμ »
μακαρι να μπορουσα να βαψω και εγω ενα τετοιο σερμαν σαν τον αντιγραφεα

:roll:

ΕΣΥ, μπορείς σίγουρα να το κάνεις

απλά δεν γίνεται να είναι ξεπέτα - ταχουμε πει χίλιες φορές

αν ασχοληθείς σοβαρα χωρίς πίεση χρόνου και αντε τελειώνουμε, με την αίσθηση του χρώματος που έχεις, τους ....αλλοδαπούς τους σχίζεις

σε τρώει η βιασύνη και η ποσότητα

θυμίσου .....ουκ εν τω πολλω το ευ ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #120 στις: Φεβρουαρίου 07, 2011, 12:01:45 πμ »

Αλλά ποτέ δε σταματάει η εξέλιξη.
Και το shermanάκι εδώ δε βλέπω να υστερεί σε τεχνοτροπία,πλήν ίσως της τεκμηρίωσης του τύπου.

Spoiler (hover to show)

δες το τελευταιο μοντέλο του Μιγκ και αυτο του Γουαιλντερ

ισοροπία χρωμάτων

ο ένας τοχει κι ο άλλος ...ρίξε μπαρμπα και ότι βγει

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουαρίου 07, 2011, 12:04:19 πμ »
Δημήτρη και μόνο που το αναγνωρίζεις και ανακαλέις δημόσια...εύγε.
Χαίρομαι ειλικρινά χε,χε. :wink:
 ::salut::

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #122 στις: Φεβρουαρίου 07, 2011, 12:09:12 πμ »
Όταν κάνω λάθος (και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά), δεν έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ!!!!!

ʼλλωστε κάποιος .... τύπος εδώ γύρω "υπογράφει" με το ρητό: Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Το θέμα είναι να διδάσκουν πραγματικά και να μην επαναλαμβάνονται (το βιολί μου εγώ)

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #123 στις: Φεβρουαρίου 07, 2011, 12:11:40 πμ »
Πετρο μπορει ναι μπορει οχι αλλα τι και αν δεν μπορει κανεις?
Το κεφι μας κανουμε και μονο  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #124 στις: Φεβρουαρίου 07, 2011, 12:14:44 πμ »
Πετρο μπορει ναι μπορει οχι αλλα τι και αν δεν μπορει κανεις?
Το κεφι μας κανουμε και μονο  ::salut::

μπορει ναι, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ

Tags: