Χαιρετώ χωρίς κάποια πρόοδο, λόγω έλλειψης κάποιων υλικων που δεν κατάφερα να βρω!!
Κώστα και το κοφτακι έβαλα και λίμα έβαλα και κόλα έβαλα μέσα, άλλα αρνείται πεισματικά να φτιαχτεί!!!

Γιώργο και Κώστα ότι και να πω για τις εδώ μοντελες θα είναι λίγο, φαντάζουν κομματάκι εξωτικές, σε έμενα τουλάχιστον!!! ʼλλα καθότι παντρεμένος μόνο να βλέπω ......... έχω δικαίωμα!!!!

Οι 165 κόρωνες είναι περίπου 23EUR!!!!
Το σούπερ μάρκετ είναι περίπου στις ίδιες τιμές με την Ελλάδα, ίσως λίγο προς τα πάνω, γενικότερα δεν κοιτάω τιμές, αυτή είναι η αλήθειά!! Ούτε στην Ελλάδα το έκανα για να είμαι ειλικρινής!! Απλά κάποια πράγματα μου κάνουν εντύπωση!!
Το ψωμί έχει γύρω στα 2,5EUR!! Ας μην γράψω πόσο έχουν οι μπύρες και τα τσιγάρα, γιατί μπορεί να έχουμε κάνα εγκεφαλικό !!!
Στον πρώτο μηνά της διαμονής μου είχα 600EUR έξοδα από τα οποία το 1/3 ακριβώς ήταν κάποια μοντέλα και υλικά που πήρα, και μάλλον θα κάνω μια φορτωτική τα εργαλεία από το σπίτι για την συνέχεια!!και τα υπόλοιπα τα καθημερινά μου έξοδα για να μαγειρέψω, (μαγειρεύω σχεδόν καθημερινά) τα απορρυπαντικά για την καθαριότητα του σπιτιού και το πλύσιμο των ρούχων (είναι απίστευτο ποσά πλυντήρια έβαλα), και φυσικά οι μπύρες μου!!Τα πιο ακριβά είναι τα ενοίκια (φωτιά), τα ποτά, τα τσιγάρα!!!
Ελπίζω να κάλυψα κάποιες απορίες και ελπίζω στο επόμενο μήνυμα να έχει φτιαχτεί και το μοντέλο στο κουτί!!!!