Αγαπητέ sgt-major,
Σε ευχαριστώ, όχι μόνο για τον έπαινο, αλλά κύρια για τις παρατηρήσεις σου, που πάντα βοηθούν τους πιο άπειρους. Ακόμη πιστεύω ότι, αυτές οι εποικοδομητικές πάντα παρατηρήσεις, αποτελούν και την πραγματική υποστήριξη σε κάθε νέο μοντελιστή!

Να διευκρινίσω όμως κάποια πραγματάκια:
1) Το συγκεκριμένο topic, αφορά άλλο μοντέλο, το οποίο μπορείς να δεις στην αρχή, αλλά και στη συνέχεια του θέματος. Αφορά Magach 3 Pre Lebanon invasion.
2) Από aftermarket έχω το κιτ της Legend (Magach 3 basic), αλλά και τα 2 PE κιτ της Eduard για τα 48αρια. Έχω επίσης αρκετά upgrade kits με 'φορτώματα, κάνιστρα, κλπ...
3) Όσον αφορά ερπύστριες, έχω τελειώσει τις AFV, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμες για τοποθέτηση.

4) Για τους λεκέδες - φυσικά έχεις δίκιο - είναι αρκετά παραπάνω έντονοι, πιο πολλοί από ότι ήθελα και λίγο 'αυθαίρετοι'... Ας σημειωθεί όμως ότι και οι φωτογραφίες μου, αδικούν το μοντέλο και τονίζουν υπερβολικά (λογω φλας) το contrast, άρα και τα ελαττώματα...
5) Το μοντέλο που συζητάμε, είναι μια πρώτη μου προσπάθεια πριν από ένα περίπου χρόνο... Απλά το postάρισα ακριβώς για να δω πως μπορώ να βελτιώσω. Οι πινακίδες είναι από Αγγλικό Centurion στο Suez... Απλά δεν είχα (τότε) κάτι άλλο και είχα σκοπό να τις βάψω και να βάλω τα σωστά γράμματα και νούμερα, όταν τα έβρισκα.
6) Παραθέτω φωτογραφίες από το original Magach του θέματος και χρειάζομαι οπωσδήποτε σχόλια, γνώμες και παρατηρήσεις! Δεν θα ήταν κακό δε, να υπήρχε και μια σύγκριση με το παλαιότερο.
Σημειώνω ότι οι ερπύστριες είναι 'πρόχειρες' ακόμα (Tamiya), μια και οι AFV δεν είναι έτοιμες.
Ευχαριστώ και πάλι & περιμένω σχόλια!